סקר חוזר, עם כמה שאלות..

The Walrus

New member
לא היה לי כוח

ללחוץ על הCaps Lock... מצטער

frikin shin

New member
קצת מטופש שאני אענה על זה ../images/Emo3.gif

ובכל זאת.. משעמם לי
1. שלושת האלבומים האהובים עליי : dark side of the moon, wish you were here , the wall . למה? כי אלו האלבומים היחידים שיש לי
. 2. אממממ.... ניקח אחד מכל אלבום
. Time זה שיר שנורא התחברתי אליו כי הוא די דומה ככה למה שבאמת קורה.. איך שלא שמים לב שהזמן עובר, ואיך מפספסים דברים ונזכרים מאוחר מדי שפספסנו אותם
. shine on you crazy daimond - קניתי ביום שישי שעבר את הדיסק. שמתי במערכת. דממה.... לאט לאט מתחילים לשמוע מוזיקה.. ופשוט.. שוקעים בה. הצלילים הפשוטים, המילים, השירה, הלחן.. פשוט הכל ממכר שכזה
. בעע.. בחומה הבחירה קשה... חשבתי על one of my turns שמתלווה עם dont leave me now בגלל שכל פעם מתחיל החלק הרועש יותר אני נזכרת בקטע בסרט שהוא משתגע ואיך לפעמים בא לי לשבור הכל!! ופשוט שני השירים האלה.. בעע אני גרועה בניסוחים.. אבל הם פשוט שירים כאלה שבאמת שוקעים בהם. לא יודעת איך להגיד. ויש עוד כמה שירים אבל נקצר... 3. הציטוט הראשון שעולה לי לראש זה - Vera what have become of you ו why are you runnin away ... 4. את האמת בגלל שאני רק בהתחלה ככה אין לי מישהו מועדף. אני מאוד אוהבת את גילמור אבל עדין בא לי להיחשף לשאר יותר גם. 5. ההתחלה של דארק סייד אוף דה מון... ששומעים פעימות לב עד לצרחה הזאת.

Liorking

New member
הבחירות שלי

1. האלבומים המועדפים: Dark Side of the Moon - פשוט אלבום מושלם, צליל פינק פלוידי במיטבו, המון עוצמה בגיטרות, סקסופון מעולה, האפקטים שם מעולים. האלבום הטוב ביותר בכל הזמנים. Wish You Were Here - אלבום מעולה, מלא רגש ונוסטלגיה. תענוג. The Wall - מבחינה מוזיקלית פחות חזק, אבל אני אוהב את הקונספט, המרדנות וצליל המאיים באלבום, פינק פלויד עברו לרוק יותר כבד באלבום. 2. 3 השירים: Time - בגלל סולו הגיטרה הענקי שכל פעם מחדש אני מרגיש כמו ברווז Shine On You Crazy Diamond - פשוט יצירת מופת. Money - שיר RnB טוב שעובד מצוין. 3. "Together we stand, divided we fall" - מהשיר Hey You. 4. גילמור. כגיטריסט הוא אמנם לא מהיר כמו שני הג'ימים, אבל יש לו צליל ייחודי שאני מאוד אוהב. לדעתי הוא תורם הכי הרבה לצליל הפלוידי. 5. קטע הגיטרה הקצר אחרי הפזמון ב-Shine On You Crazy Diamond.

buffa

New member
נו, למה לא.

1. מהם שלושת האלבומים האהובים עליכם, ולמה? The Piper at a gates of a dawn - בערך הבראט היחיד שיש, והוא כל-כך טוב. איך אפשר להסביר אהבה? Dark side of the moon - השירים פשוט זורמים, מתחברים וגם יפים באמת. Wish you were here - איזה עונג. עונג עילאי. עונג שמיימי. עונג אמיתי. אלבום כזה מוצלח. אני מורידה את הכובע. 2. מהם שלושת השירים של הפינק פלויד שמלווים אתכם תמיד? CN - בהחלט בין השירים היותר מוצלחים שנוצרו אי-פעם. מרגש. השירה עצמה סוחפת לא פחות מהסולו גיטרה. Hey you - וואו. וואו. Echoes - לזה אני קוראת אומנות. 3. מה הציטוט שלכם משירים של הפינק פלויד? לא יכולה לחשוב על אחד, בכל שיר יש אחד. 4. מי הוא חבר הלהקה האהוב עליכם? גילמור המרגש? ווטרס הממורמר? רייט הביישן? מייסון השתקן? או אולי בארט המשוגע? בארט, שהוא גאון אמיתי ולפעמים אני מסוקרנת לדעת מה היה אם הוא היה נשאר. גילמור, המאמי הורוד. אין, אין עליו. 5. הרגע שאתם הכי אוהבים לשמוע. האקורד הראשון ב-cn, המגאפון באסטרונומי דומיינה, הפינג באקוס וכד'... הצלילים הראשונים של High hopes שמגיעים לשיאם ב"The ringing of the division bell had begun" והשנייה שאחרי.

itaikuskus

New member
סקובידיבובו

1) 1.a piper at the gates of dawn האלבום האהוב עלי של הפלויד, התקופה הזאת הכי קסומה בעייני, הליריקה הנאיבית אך מסתורית, גיטרת הסלייד, הסאונד החביב אך אפל...טוב כתבתי על האלבום הזה לא פעם בעבר..קיבלתם את המסר. 2.more אחד האלבומים שהזמן שכח, ומעולם לא זכו להערכה. עם יצירות מהפנטות כמו cirrus minor,green is the colour,cymbaline שירים בועטים בתחת כמו the nile song,ibiza bar ויצירות אינסטרומנטליות נהדרות כמו quicksilver,more bluse,main theme הפלויד בדיוק בשלבי חיפוש עצמי ומעבר מהצל של בארט אל הסאונד שלהם, עם מעבר בין סגנונות, אבל עדיין-כל מה שהפינק פלויד עושים מקבל את הטאץ' שלהם, וזה מה שכל כך יפה כאן. 3.meddle מרוח הפרצים שנושבת בהתחלת one of these days עד הרוח ששוכחת בechoes פשוט מושלם. אלבום לשבת בשישי בצהריים, עם איזה מאטה ביד (איפה ציבור חבריי הדרום אמריקאים?), ולשקוע אל תוך המוסיקה, אך גם להקשיב לליריקה המעניינת, הרמיזות כלפי היחסים עם המנהיג שעזב/נעזב, תהיות קיומיות,הקהל של ליברפול ומה לא.. 2)שאלה עוד יותר קשה כרגע זה 1.the narrow way על שלושת חלקיו,כיצירה אחת גדולה, מהנעימה האקוסטית המרגיעה בחלק הראשון, עם הסלייד ברקע, דרך הריף הכבד והמקצב האתני בחלק השני, ובסיום השמימי שבחלק האחרון. אחד מפסגות היצירה, ומה שהצליח להציל אלבום קטסטרופלי. 2.jugband blues כי השיר הזה בעצם אומר הכל, על איך סיד אמור היה להרגיש, על המצב הרגיש שבו כל החבורה היו בו, הסמליות שבשיר. מהפנט. 3.careful with that axe,eugene בעיקר הגרסה מפומפיי, אחד השירים המבעיתים והמפחידים, עם הלחשים חסרי הפשר של ווטרס, כשגילמור שר בעצם את התוים שהוא מנגן, האורגן המתגרה, והכל ביחד בעצם מתגבר לצרחה היסטרית של ווטרס, כשגילמור ממשיך בלשיר את מה שהוא מנגן, כשהכל ביחד מקבל גוון סוריאליסטי ומטורף. 3)קשה...אני חושב שכרגע אני הכי יכול להזדהות עם הקטע הראשון של one of my turns, רגע לפני שהוא מתפרץ "Day after day Love turns gray Like the skin on the dying man And night after night We pretend it's all right But I have grown older And you have grown colder And nothing is very much fun, anymore And I can feel One of all my turns coming on I feel Cold as a razor blade Tight as a tourniquet Dry as a funeral drum " הדובר מגיע למצב מודעות לכשל במערכת יחסים שלו, ולאשמתו בעניין, ולתגובה שזה יוצר אצל בת זוגתו, המצב מקשה עליו והוא מרגיש שהוא עומד להתפרץ, רק כסכין גילוח, רגע לפני שהיא מתחככת בבשר, הדוק כמו חסם המונע זרימת דם, יבש כתוף לוויות-הדימויים האלה ממחישים את מידת השיברון שהדובר מגיע אליה, והצורה שבה הרגש והמצב הנפשי הנ"ל מוצגים מעוררת הערכה ואף הזדהות. 4)בארט המשוגע (?!) 5) הבחירה המובנת מאליה-גילמור מתחיל את הסולו של CN בסקרים (מי פה אמר שריקה?!?!?) ונותן בראש.

וינסנטי

New member
../images/Emo41.gifתוצאות הסקר../images/Emo41.gif

הסקר שלמטה, שבו שאלתי 5 שאלות שרובכם ענו, הסתיים, למרות שאתם מוזמנים להביע את דעתכם שם בכל אופן... [וואו, אני מרגיש כמו מנהל... ציף, מאחוריך...] ובכן, בגלל שעל 2 שאלות [הרגע והציטוט] רובכם לא עניתם, ואם עניתם, אז תשובות שקשה למיין אותם, ספרתי רק את שלושת השאלות האחרונות, והרי התוצאות: האלבום: ובכן, כפי שניתן לראות, התוצאות ממש היו צפויות, ושלושת האלבומים הגדולים אכן בראש: 1. the dark side of the moon- זכה ב-10 קולות. 2. wish you were here- זכה ב-8 קולות. 3. the wall- זכה בחמישה קולות. 4. meddle- כה צפוי, 4 קולות.. 5. the piper at gets of dawn- זכה בשלוש קולות. -. אומה גומה- כנ"ל. 7. atom hurt mother- שני קולות. -. more- שני קולות. ו- the divison bell, animels, והאוסף echos זכו כל אחד בקול אחד. שיר: פה בכלל לא הייתה תחרות, ונראה שהחיבורים הרבים על השיר גרמו לכולנו להתאהב בו, והרי התוצאות: 1. echose- ללא עוררין, נבחר ע"י 8 אנשים, וקיבל שבחים רבים. 2. shine on you crazy diamond- זכה ב-5 קולות. 3. time- ארבעה קולות. -. cmftorbely numb- [יום אחד נלמד לכתוב את זה..] ארבעה קולות, ומספר דעות שזה השיר הטוב ביותר אי פעם. 4. one of my turns- בשקט בשקט, גנב 2 קולות, די הרבה יחסית לשיר לא ממש ידוע. ו"מראונד", io, abitw prt 3, bike, "בריט'", high hopes, dogs, wish u were here, money, asos, the narrow way, "ג'אגבנד בלוז", "כרפול וויב ואט אקס, יוג'ין", hey you עם קול אחד כל אחד... חבר להקה: מחובתי לציין לשבח את אלה שענו שמבחינתם, להקה זאת להקה, ואין אחד טוב מכולם. ובכל זאת: 1. דייוויד גילמור [גיטרה, שירה]- עם 5 קולות, וטענות שהוא מרגש ביותר. 2. סיד בארט [גיטרה, שירה]- 3 קולות. 3. ריק רייט [קלידים, שירה לעיתים רחוקות]- שתי קולות. 4. ניק מייסון [תופים]- קול 1. 5. רוג'ר ווטרס [גיטרה, גיטרת בס]- אפס קולות.... מעניין. תודה לכל מי שהשתתף בסקר :)

vegetable man

New member
ניתוח סקר

דעת הקהל שבוצע ע"י מכון "גיאוקריפטוג'ירפה" בראשות האשה, הגנומית, הלפטופ, והצמח הפרופ' מינה פרח על פלח גילאים שמתפלג לא נורמלית עם סטייה קשה מעלה את הממצאים המפתיעים הבאים: 1. משום מה, אוהבים פה את גילמור האנטיפת משהו. 2. פורפ' מינה פרח גורסת כי הסקר מלמד על צניחה במדד הפופולריות של רוג'ר ווטרס בכך שהיא מייחסת אותו לרדיפת הדוגמניות שלו לאחרונה, כמו כן תמיכתו לאחרונה בכלי התשקורת בעד ציד השועלים והבואשים בממלכה הבריטית, ובחברת קסטרו. 3. מניתוח לב פתוח שנעשה על הנשאלים עולה התמונה המפתיעה שאף אחד לא ציין את אלבומי שנות ה-80 הזוהרות של הלהקה, TFC ו-ALMOR. ונעבור לנתונים עסיסיים: 4. בתשובה לשאלה איפה נמצא סיד בארט שנחתף ענו 63% מהנשאלים שהוא מתחבא מתחת לבלטות בביתו של גילמור, מתוכם 2 נשאלים שהם 92% אחוז מכלל הנשאלים בני 60 שטרם שמעו את האלבום ALMOR סבורים שהוא האלבום הטוב שהוציאו הפלויד מרגע שרוג'ר ווטרס עזב את הלהקה. השאר (78%) לא החליטו / מתלבטים / נמנעים. במקרה זה, טעות הדגימה לא עולה על 95%. 5. מינה פרח מבקשת להדגיש, שאילו תוצאות המדגם בלבד, ולא תוצאות האמת, ואין להסיק מהן מסקנות טרם יוודאו תוצאות האמת עם הגעת האלבום החדש של רוג'ר ווטרס לישראל, ביוני 2017.

wish i was here

New member
תשובות

1. wish you were here-גאוני animals-כי פאנק זאת לא מילה גסה piper at the gates of dawn-כי צריך קצת בארט בחיים 2. high hopes-אחד מהכי טובים שלהם,מה,באמת! time-כי זה כל-כך נכון pigs-מדהים,יצירת מופת 3. the sun is the same in a relative way but your older-כי שום דבר לא משתנה,רק אתה 4.בארט-כי הוא הבן אדם שמאחורי ]ינק פלויד 5. המעבר בין הקטע השקט לקטע האחרון באפלז אנד ארונג'ז....מדהים ויפה

THE WALL1

New member
התשובות שלי

1. החומה, אנימלס, WUWH הכי אהובים עליי בעיקר החומה, פשוט יצירות מופת שאין לי מילים לתאר אותן!!! 2. in the flesh ו- CN ובכלל כל הדיסק [הכפול] של החומה.. השירים שיש עליי תמיד באמ פי.... 3.We don't need no education !!!!!!!!!! 4. עליי ווטרס והוא בכלל לא ממורמר... לפי דעתי הוא פשוט אמן וגאון לא נורמאלי ובן אדם עם קול ממיס [קצת מפחיד אני חייבת להודות] וגם חתיך עולמי כשהוא היה צעיר לטעמי... =] 5. מתי שווטרס אומר MEMORY ב-another brick in the wall 1.. וגם בMOTHER הקול של ווטרס פשוט מדהיםםם!!!

למעלה