סקר: מהו המשקה הכי מוזר שביקשו ממכם לעשות?

trhetrhe123

New member
סקר: מהו המשקה הכי מוזר שביקשו ממכם לעשות?

אצלי הכי מוזר היו כמה משקאות: עראק עם מים וודקה עם מים ויסקי עם רד בול וודקה עם אשכוליות עם רד בול שרי עם רד בול ויסקי עם תפוזים

temptation411

New member
שלי..

ייגר עם זית ויסקי עם זית קוניאק עם זית y צילי עם זית פי'ג זית מידורי זית קגלביץ דאבל אספרסו עם זית וערק עם מים וזית

dimonj

New member
למה מוזר

וויסקי תפוזים באירלנד זה כמו וודקה רדבול בארץ וזה די נחמד, לגבי עראק אני יכול להגיד לך כחובב את המשקה מים זה מעולה, לפי דעתי עראק לא אמור להיות קר ואז קרח לא בא בחשבון אבל קצת מים זה אחלה, מוזר בעיני פעם מישהו ביקש ממני שוט של מיץ לימון משומר הוא טען שזה עוזר להתגבר על אפטרטסט של לונג איילנד לא ידעתי איך לחייב אותו אז הוא קיבל אותו על חשבון הבית

Wolfindale

New member
בדרך כלל זה מה שאני מכין לעצמי...

אני מערבב דברים שונים ומשונים ומחפש את הקוקטייל המושלם

וואי... מאיפה להתחיל?!?!?!

ביקשו ממני קפה השבוע. זה מספיק מוזר? אז ככה... -צ'ייסר שיש בו חצי ג'ין וחצי מרטיני. -XOעם רדבול. -ג'יימסון עם פיג' ומי סוכר (כן כן... המבט המבוהל שלי לא עזר כדי לגרום למטומטם להזמין משהו אחר). -ביקשו ממני בקרדי, עם בריזר אננס וליים - מעורבבים
-ערק רדבול היה לי לא מזמן... נשמע נוראי. -"שליש קרלסברג, ושימי לי בפנים את התרכיז 'פטל' האדום ההוא" או בשפה של אנשים עם יותר מתא מוח אחד - גרנדין. הבחורה המציאה משקה חדש - "קרלסברג רויאל"
-ואך גוך דאבל אספרסו סאוור (אלוהים ישמור). זה היה רק החודש. יש עוד מליוני יציאות כאלה. כל אחד חושב שהוא המציא את הגלגל ולא מבין שהדבר היחיד שיצא לו מזה זה רפלקס הקאה מגורה. יום טוב. אני לישון.

dimonj

New member
קיצונית מדי

יש לי חבר ששותה ערק רד בול קבוע אז לי זה לא מוזר, לגבי בקרדי +בריזר אננס+ליים זה גם לא ממש מיוחד כי זה רק חיזוק לבריזר, דאבל אספרסו סאוור אני אנסה ואחזיר לך תשובה, אולי יהיה קצת מתוק מדי אבל אני שותה דאבל אספרסו בלוא בול עם לימון

בעיניי זה מוזר.

כל אחד וטעמו וכל אחד והתפיסה שלו למה מוזר בעיניו. לך יש חבר ששותה ערק עם רדבול, לי זה נראה מזעזע לחלוטין. זה לא הופך אותי לקיצונית.

יוליה113

New member
קפה עם שמנת

המלצה לדאבל אספרסו- הולך מצויין עם בייליס. כמו קפה עם שמנת.

nunimon

New member
לגבולין עם קולה..

לא הסכמתי למזוג....
(נתתי לאחת המלצריות להכין ללקוח - הרבה גורמטים, ג'ל בשיער, שחום משהו, עם זיפים, חולצת לי קופר עם ניטים מכופתרת בתוך המכנס, ריח חריף של אפטרשייב וקוראים לו שמעון בוסקילה. ולא , הוא לא ערס. (טוב נו, אולי קצת...
) חוץ מזה אין דבר שלא ביקשו ממני, אבל הכי מתסכל זה להרוס אלכוהול משובח עם כל מיני תוספות מיותרות, ע"ע הכותרת. זה לדעתי ממש מוזר שאנשים מבקשים. עשיתי פעם סקר על הבר, עם כמה חברים שישבו, ועוד לקוחות. ניסיתי לבדוק אם מישהו מזהה: 1. וודקה גרי גוס (איכותית לכל הדעות,לא?) עם רד בול (אוריגינל) 2. וודקה טקו טקו (9 שקל לבקבוק, טוב לניקוי וחיטוי) עם רד בול (אוריגינל. מי שמזהה את הגרי גוס , ולא על פי ניחוש, מקבל את המשקה על חשבון הבית, ואם הוא טועה, הוא משלם על שניהם . ברור שציינתי בפניהם את המחיר שעליהם לשלם, והנה התוצאות: מתוך 17 לקוחות חלקם זרים, חלקם חברים, וחלקם לקוחות קבועים : 9 אנשים לאחר הטעימה לא הסכימו להמר כי לא היו בטוחים בודאות איזה זה הגריגוס, ופחדו לאבד כמעט 70 שקל על המשקה. 5 אנשים לאחר הטעימה - טעו 2 אנשים לאחר הטעימה לא היו בטוחים - וניחשו נכון 1 צדק (הוא שידר בטחון, אבל לדעתי היה לו מזל) אותה בדיקה עשיתי על ויסקי עם קולה. כאן הפילוח דווקא היה חיובי יותר, ויותר אנשים צדקו, אבל זה קל יותר, כי לויסקי יש טעמים שמועצמים במפגש עם קולה - היי לנד, או סינגל, שונים בטעם ... בקיצור, לא חבל להרוס ויסקי טוב עם קולה? אגב, בחורה פעם הזמינה ממני קוקטייל רע: שרי הרינג רום קולה מתוק רצח. 8-[

obbb

New member
מצטרף לשאלה

מעבר לזה לדעתי אם זה לא מפריע כלכלית... אז למה לא...

temptation411

New member
מה זה ערכים ועקרונות?

יש לך קשר אישי עם לגבולין? בקבוק היילנד פארק הציל את המשפחה שלך בשואה? העבודה שלך זה למזוג משקאות..גם הם ירצו לואי טרז עם חצי בקבוק גרנדין

obbb

New member
מחזק

אלו בסה"כ משקאות. ואם יש מישהו שמספיק עשיר או מספיק פוזאיסט ולא אוהב לגבולין נקי אז מה אכפת לך? אם אני הייתי מליונר לא הייתי מזמין גרנט'ס- סאוור אלא לאפרויג 30 - סאוור. ואם היה ברמן שהיה מסרב למזוג לי אז הוא היה מקבל טיפ בהתאם. בתור אחד שכועס על אנשים שרוצים קרח עם הסינגל מאלט שלהם (כועס בשקט) זה לא ייתכן ולא מקצועי שתסרב למזוג. אתה לא שוטר. אתה ברמן.

Symbolic

New member
אני גם חושב שהמילה "ערכים" לא במקום

אפשר לחשוב שאנחנו מתעסקים פה בהמתות חסד או דברים מהותיים.. אני ממליץ בחום ללקוח. אם הוא מתעקש אני שוב ממליץ ומנסה לגבות את הדברים שלי בהסבר הגיוני (תוך אני מדגיש "המלצה" לא התפלצנות על לגלוג על הלקוח), ואם הוא מתעקש ממש, מה שנקרא "כסף שלך אחי", אם אתה משלם, אני מוזג...

למעלה