temptation411
New member
מסכים עם חלק..
ונכון הברמן הופך את המקום לבר טוב בגלל היכולות האישיות ולא בגלל שהוא מוזג מהר. ובתור חובב אלכוהול ובעל כמה שנות ותק מאחורי הבר תמיד מעניין לראות כמה אפשר למתוח את גבולות הטעם. בטיול האחרון שלי לפריז ניסיתי קוקטיל על בסיס לפרויג 10 חוזק חבית להגיד לך שקיבלתי פרצופים?סירובים למכור? להכין? ואללה ממש לא ברמן טוב קודם צריך לתת ללקוח הרגשה נוחה לא לבקר ולא לשפוט ולא לעשות פרצופים. תראה לי את הברמן הראשון במגה בר שיסרב למזוג xo רדבול או קולה לבבון המצוי ולא יקבל בעיטה בתחת תוך כדי משמרת.
ונכון הברמן הופך את המקום לבר טוב בגלל היכולות האישיות ולא בגלל שהוא מוזג מהר. ובתור חובב אלכוהול ובעל כמה שנות ותק מאחורי הבר תמיד מעניין לראות כמה אפשר למתוח את גבולות הטעם. בטיול האחרון שלי לפריז ניסיתי קוקטיל על בסיס לפרויג 10 חוזק חבית להגיד לך שקיבלתי פרצופים?סירובים למכור? להכין? ואללה ממש לא ברמן טוב קודם צריך לתת ללקוח הרגשה נוחה לא לבקר ולא לשפוט ולא לעשות פרצופים. תראה לי את הברמן הראשון במגה בר שיסרב למזוג xo רדבול או קולה לבבון המצוי ולא יקבל בעיטה בתחת תוך כדי משמרת.