סקר מהיר

לא הייתי מוותרת על הבית שלי...:)

וילה,אבל לא גדולה... ככה שזה משלב בין השניים :)

O Boy

New member
אמממ....

אם נשמור על קשר אני עוד אזמין אתכם לוילת הפאר שאני אגור בה
חחח... אני מת על בתים מפוארים וגדולים, זה הכי שווה, אבל במידה! ההורים שלי רצו לבנות בגינה שלנו בריכה אבל הרעיון נחל כישלון, הם הבינו שאנחנו גדולים כולם ולא כ"כ ישתמשו בה... אז הם ויתרו על הרעיון. בבית שלי בריכה חובה. התכנון שלי הוא אחרי הצבא לגור ב"סי אנד סאן" בת"א.

תשובה

עד החתונה שלי אני מעדיף דירה קטנה......3-4 חדרים ככה, זאת תהיה דירת הרווקים שלי. דירה בראש צעיר, בסטייל. בתאכלס מה אני יעשה עם ווילה בזמן הזה? בשלב יותר מאוחר בחיים שלי אני יגור בבית יותר גדול, אני יגור או בפנטהאוז או בדירת קרקע עם גינה ענקית.

dark eyes

New member
אני מנחש

בגיל 21 אחרי צבא אני יעבור לגור בבית בת"א שהוא סבבה זה ברחוב אינשטיין לא רחוק מהקניון וממש בצפון ת"א 2 חדרים וסלון לא צריך יותר. אח"כ או וילה ענקית או דירת גג במנהטן... אבל אני לא יוכל לחיות בבית קטן הרבה זמן אם עכשיו אני חי בוילה פרטית (האגף שלי נפרד מהיחידה המרכזית וההורים) ככה שאני מבודד וטוב לי ככה.

Finix7

New member
אני...

מעדיפה לגור בבית בינוני- מרווח, לא גדול מדי, וכמובן עם בריכה וחנייה ודשא והכל.. גדול מדי זה לא יפה, וקטן מדי זה צפוף.

אההה

זה שאלה דיי קשה... נראה לי שבית בינוני-שתי קומות ודשא... לא בריכה וכו'... וגם תלוי מה בעלי ירצה...

DKTLV

New member
../images/Emo82.gif

קומפקטי ומעוצב. ורצוי גם בריכה על הגג של הבנין. וכמובן שרצוי שיהיה בת"א.

Black n White

New member
הבית שלי........

זה הבית שאני הכי אוהב בעולם.........הבית שלי!!! ראו תמונה בקישור........

פששש בית יפה../images/Emo70.gif

אולי נעשה שרשור תמונות בתים
גם אני יכול לצלם ת'בית שלי..

אז אני יתחיל? (חחח לא חוכמה)

הנה שלי (כן זה ההוא מלמעלה) זה העתק של בית בקיסריה שביב רצה לקנות
אבל לא היה לו מספיק כסף
אנחנו פתחנו את המרפסת והגדלנו לכל צד. בית שווה - בגלל שהוא גבוה אתה משקיף על כל מה שהולך! צריך לראות אותו במציאות
היום אני יודע שבישוב ליד העתיקו לנו אותו!!!
ועשו שם גג ירוק!!!! איכססססססססססס

../images/Emo98.gifתסתכלי שאף אחד לא עוקב אחרייך../images/Emo98.gif

ובואי הנה - כולם יוצאו - אמא בטיול באיזה עמק ואבא בטיול ג'יפים. יאללה קחי מונית ותגידי לנהג: לאסי אם אני לא כאן אני במכון, חוזר עד 19:30

Black n White

New member
../images/Emo124.gifהודעה!../images/Emo124.gif

אוקיי אז ככה: לקחתי ברגע זה על עצמי תפקיד להיות אחראי התערוכות של הפורום הזה. כלומר אני בונה אתר אינטרנט לפורום ובכל פעם יוצגו בו תמונות של כל המשתמשים בנושא מסויים. השבוע נבחר בתים:כל אחד צריך לצלם את הבית שלו!. בהצלחה!!!

Black n White

New member
../images/Emo124.gifתוספת../images/Emo124.gif

האתר מוכן!!! כתובתו היא: ועכשיו: יש להסתכל על כל בית בקפידה רבה ולאחר שהסתכלתם יש לשלוח לי מסר עם ההצבעה שלכם:של מי הבית הכי יפה? בסוף השבוע ייפורסמו התוצאות באתר. ובאותו יום יפורסם הנושא לצילום החדש...........בהצלחה לכל המשתתפים!!!

Black n White

New member
../images/Emo122.gifשחכתי את הכתובת...

בבקשה שלחו עוד תמונות אליי לאימייל לכתובת: [email protected] או שפשוט תשרשרו אותם לשירשור הזה ואני יקח אותם כבר..... אז למה אתם מחכים? רוצו לצלם!!! רצ"ב:כתובת אתר האינטרנט: http://www.in-out-tapuz.up.co.il

למעלה