סקר מהיר

הבית שליייי

צילמתי אותו מאחורה.. שתראו גם את הבריכהההה
אגב - בר (i love u) שכנה שלי

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יואווווווווווווו איזה תכוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יואווווווווווווווווווווווווווווווווווו אתה בטוח שזה הבית שלך?!

חחחח כן..

אם את לא מאמינה - בר שכנה שלי והיא הייתה אצלי כמה פעמים..
בהתחלה תמיד מתלהבים אבל אחרי כמה זמן זה רגיל כזה..

O Boy

New member
הייתי אצלו בבריכה...

סבבה חברים אחלה בית... יש לי משהו דומה לשלו אבל אני מעדיף לא לשים בפורום תמונה... אתם יודעים - אינטרנט...

Saucy Girl

New member
את לא צריכה לבכות.גם לי אין בריכה

ואני חושבת שאני וטל מאושרים מהבית באותה מידה. מה את צריכה בית כזה? פעם שמעתי משפט חכם: אם אתם רואים בית יפה ומכונית יפה ליד, זה לא אומר שיש בתוך הבית אושר ואהבה. בתוך הבית שלך יש אווירה נעימה
זה מה שחשוב

חחח....רומזת שאתה ילד אומלל!!!

חחח....סתם! אני בטוחה שיש לך משפחה אוהבת ושאתה לא צריך יותר מזה, ובכל זאת יש לך יותר מזה..חחח

מאיה1983

New member
עלק....

חשבתי שלקחת תמונה מהאינטרנט. בפכר יונה יש בתים עם בריכות?

נראה לך../images/Emo35.gif רואים שזה איכות של מצלמה

ביתית.. ורק לידע כללי
בכפר יונה 90% מהבתים הם בתים פרטיים ו-10% זה בניינים (שזה רק אזור אחד בכפר וזהו) יש כל מיני שכונות אצלנו.. בטכלס יש גם הרבה בתים שמאחורה מחביאים בריכה
חיחיחיחי

גר*

מה אני בא לרדת על עצמי חח סתם למען האמת אני לא גר שמה אבל יש לי שמה סבא וסבתא שגרים שמה ואני ישנתי אצלהם מספר פעמים והמקום נחמד.. כן הרוב בתים פרטיים אבל לא ראיתי הרבה בריכות..

כי מן הסתם זה מאחורה../images/Emo13.gif

חיחיחיח.. גם אני לא יודע למי בדיוק יש בריכות חוץ מלאנשים שאני מכיר..

O Boy

New member
האתר בטאג-ליין...

האתר יצורף לטאג-ליין כאשר שרשור זה יירד למעמקי העמוד.
עם האתר וישר כוח על הרעיון. למרות שיכולת להתייעץ לגבי שיטת הצבעה לתערוכה ובכלל לגבי האתר כולו. יש להבהיר שהאתר אינו האתר הרשמי של הפורום אלא מכיל פרוייקט קטן באחריותו של Black n White.

למעלה