סקר-מי עובדת ובאיזה % משרה

סקר-מי עובדת ובאיזה % משרה

חופשת הלידה שלי בת החצי שנה מסתיימת ב 1 ליוני. אני חוזרת למקום עבודה תובעני ולמשרה מלאה. מי מכן עובדת וכמה שעות?? ולאמהות הטריות-כמה זמן חופשת לידה לקחתן??

לא כל כך אמא טרייה ובכל זאת...

(בילי בת שנה וחודשיים). כשהיא נולדה הארכתי את חופשת הלידה בחודש. חזרתי לעבוד 3 שבועות ואחר כך יצאנו לחופש חודשיים (חופש גדול משמע אני מורה). יצא שהייתי איתה חצי שנה!!! בכל אופן אני עובדת מאז משרה מלאה (אני יודעת שזו לא חוכמה גדולה כמו שנוטים לחשוב מאחר ואני מסיימת לעבוד באחת, ובלי להצטדק יש הרבה עבודה גם אחרי השעה הזו כך שלא אומר שאני מגיעה לפול טיים עם בילי... ובכל זאת ממש אין לי טענות כי לא הייתי מסוגלת בחיים לעבוד עד שעה 5-6 ולהגיע אז הבייתה (ןשלא ישתמע שבגלל זה חלילה בחרתי בהוראה - ממש לא).

n i s h a

New member
כרגע לא עובדת

רועי בן שלושה וחצי חודשים, ואני לא רואה מתי אני חוזרת לעבוד...

etilly

New member
משרה מלאה (כמעט)

חזרתי לעבודה כשנעה היתה בת חצי שנה, עבדתי מ-8 עד-5 ולא הסתדרתי עם העובדה שאני מבלה מעט מאוד איתה. היום אני עובדת מ-8 עד 3:30 וגם קצת מבאס אותי אבל אני מסתדרת מצויין עם השעות האלו.

yaelli10

New member
אתמול הייתי בלשכת העבודה

העבודה הנחמדה שלי לא הסכימה להאריך לי את החוזה. עבדתי על חוזים חצי שנתיים. נו שוין - מעז יצא מתוק. אני עם אלה שלי וזה מה שחשוב.

עדי 4

New member
משרה מלאה

חזרתי לעבודה לאחר 7 חודשים והיקף המישרה שלי הוא משרה מלאה אבל ,משרת אם יעני זה יוצא 24 שעות היות ואני עובדת משרד החינוך. אם הייתי יכולה כלכלית וממקום העבודה היו מאפשרים לי הייתי נשארת בבית עוד כמה חודשים לגדל את טל לבד.

מובטלת בכיף..

לא החזירו אותי לעבודה, אז קיבלתי עוד חושדיים וחצי אקסטרה על חופשת הלידה (כבר חמישה חודשים), ואז התחלתי לחתום בלישכה, שזה לא ממש כיף, אבל נסבל כי זה מה שנותן לי להישאר עם דור, ובאוגוסט בעזרת השם אמן אני מתחילה לעבוד.. אז אני עם דור כבר חצי שנה, והיד עוד נטויה.. לא היתה לי שנה כל כך כיפית מעולם!!

השנה אני עובדת 1/2 משרה מתוך

בחירה (לקראת הלידה ...), חזרתי לעבוד בדיוק אחרי 12 השבועות של חופשת הלידה. אני מורה בחטיבת ביניים. לשמחתי עומר נשאר עם אמא שלי ואחותי 3 ימים בשבוע (לפעמים יותר... אם יש פעילויות חשובות).

talsh

New member
אני

חזרתי לעבוד יום אחרי שתום היה בן ארבעה חודשים. משרה מלאה בהיי-טק התובעני. כרגע אני עובדת ארבעה ימים של שמונה-ארבע ועוד יום אחד של שמונה בבוקר עד עשר בלילה ומשלימה בבית. קשה קשה קשה! והכי קשה, זה לראות אותו קם בבוקר מחייך כולו, רוצה לשחק, וללכת.

כמיסה

New member
בינתיים לא עובדת../images/Emo70.gif

אני אמורה לחזור בשנה"ל הבאה ועומרילי יהיה ב|ה בן 8 וחודשים וחצי א ב ל כנראה שאין לי ממש לאן לחזור אז אולי אני אשאר יותר בבית

Vicky H

New member
כרגע אני לא עובדת מחוץ לבית

אבל גם להיות עם יובל בבית, זו משרה מלאה + שעות נוספות! כרע התכנון הוא להיות איתו עוד כמה חודשים בבית (בערך עד ספטמבר) ואז לחפש עבודה. ההתלבטות היא, ואולי זו עוד תוספת לסקר: אם עובדים בערך חצי או שלושת-רבעי משרה, ומטפלת/ מעון (באיזור רעננה) עולים בסביבות 2000 שקלים בחודש (תקנו אותי אם אני טועה), האם המשכורת מספיקה לכסות את שכר המטפלת? האם נשאר משהו ביד שמצדיק ללכת לעבוד בשבילו? יש לציין, שלמרות שהייתה לי קריירה לא רעה (מכירות בתחום התקשורת ומחשבים), היום אני לא מחפשת קריירה, אלא עבודה של "ראש קטן" יחסית, מהסיבה שאני לא רוצה לחזור הביתה עצבנית ולהוציא את זה אח"כ על יובל, או שיסתכלו עלי בעין לא יפה אם אני יוצאת בשלוש ושאר ירקות...

dafgol

New member
אני עובדת....באמהות משרה מלאה

25 שעות ביממה...יותר מ100 אחוז משרה.....
אני לא עובדת ( כבר כמה חודשים טובים ) ומחפשת עבודה מהבית....מישו מכיר ? האמת שבמקצוע האמיתי שלי אין עבודה וגם לא ממש בא לי...עבודה סביב השעון 7 ימים בשבוע . כך שחופשת הלידה בלתי מוגבלת אצלי.......עד שאמצא משו .

cookie1

New member
אני מובטלת כרגע

ועד עכשיו זה ממש התאים לי. כשאחזור לעבודה זה יהיה בעבודה שאני אוהבת, פחות תובענית, וכמובן שלא משרה מלאה. החלטתי להקדיש את חיי כרגע (ברובם) לבית

ענתש

New member
אחרי חצי שנה בבית איתה (התפטרתי)

התחלתי לעבוד בחצי משרה (08:00 עד 13:00) במזכירות. האמת ? התחרפנתי. סבלתי נורא, הייתי ממורמרת והרגשתי גם שאני לא תורמת בבית (מבחינה כספית) וגם שאני שונאת את העבודה. לפני שבועיים חזרתי למקצוע שלי (בעסקי המחשבים) ועובדת 07:30 בבוקר עד 15:00 וקצת משלימה שעות בבית פה ושם וזה נחשב לי כמעט משרה מלאה (מחשבים לי משכורת לפי שעות - סיכמנו על מינימום שכר גלובלי שאני מקבלת גם אם לא עבדתי מספיק שעות, לצורך תנאים סוציאלים וכו'. ואני מדווחת שעות - ומעבר לזה כל שעה נוספת היא שעה נוספת).

תמרה*

New member
כרגע בבית - לא מתוך בחירה

"הבוס הנחמד" שרצה לפטר אותי בהריון, עשה את זה מיד אחרי, מה שכן, למזלינו, הוא משלם לי 45 ימים + הודעה מראש, ככה שבינתיים אני נהנית מכל שניה עם בר ועוד משלמים לי על זה בינתיים מחפשת עבודה במשרה מלאה, אבל לא יותר, וממש קשה למצוא... אה, ובינתיים גם לומדת לתואר שני (מה שמתאפשר רק בעזרת בעל תומך ומקסים)

dafgol

New member
הי תמרה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך ואת בר פה
מבר לבר

עמית@

New member
תמר בת 4 חודשים- חזרתי לעבודה

לפני חודש ואני עובדת משרה מלאה
(כולל הקפצות לילה ושישי)

shirka

New member
אני הערכתי את ח.הלידה בחודש

ו45 יום אחרי שחזרתי פוטרתי
...קיצוצים. ממש בעסה למצוא מטפלת להתרגל ולהרגיל את הילדה ובסוף אחרי חודש וחצי הכל יורד לטמיון...

למעלה