סקר-מי עובדת ובאיזה % משרה

ornit_band

New member
שירי! ../images/Emo24.gif תחזיקי מעמד!

באמת שתנאים מופלאים כאלו קשה למצוא... אני עדיין בבית אבל ביוני אחזור למשרה מלאה (אין לי מושג איך עושים את זה...).

קיקי ואורנית, תודה על העידוד

זה ממש לא קל, אבל כנראה שאין ברירה. בקשר לשאיבות - יש לי סטוק ענק במקפיא, וכשמאיה אוכלת מבקבוק היא אוכלת כמויות ממש קטנות- עד שהתחלתי לשאוב רק בימים שאני מתכוונת לתת לה בקבוק. העניין הוא שתמיד היא מקבלת את החלב הטרי שנשאב באותו היום, ולא רק זה, אלא שהיא לא גומרת את כולו. כך שכל פעם מתווסף עוד חלב לסטוק, ואף פעם לא משתמשים בסטוק הזה. עוד מעט אני אצטרך לזרוק שקיות ששוכבות 3 חודשים במקפיא.

אני עובדת משרה מלאה

פחות השעה שמגיעה לי בהיותי אם, זה יוצא 8 שעות ביום. רציתי לקחת חודש חופש נוסף אבל נאלצתי לחזור בבהילות לעבודה אחרי שלושה חודשים ושבוע.

mili999

New member
אני אחזור למשרה מלאה

אבל אבא של טוהר סטודנט והוא יהיה איתו בבית, וגם סבתא תעזור. אני בטוחה שיהיה לי קשה אבל לפחות אני יודעת שהמלאך הקטן יהיה בידיים הכי טובות.

אני אאריך את חופשת הלידה שלי

אני עובדת כגננת ב שליש משרה. אני מאוד רוצה לחזור לעבודה (בעוד חודש) אך הבעיה שלי היא הנסיעות (שעתיים לכל כיוון באוטובוס). בכדי לחזור לעבודה עליי לעזוב את אוֹרי לרוב היום בשביל משכורת זעומה ומה שחשוב לי יותר- זה יפגע לי בהנקה . לכן, החלטתי להאריך את החופשה עד לתחילת שנה"ל תשס"ד בעזרת ה' אז אוֹרי יגדל קצת ולא יהיה מחובר לציצי של אמא כל היום...

../images/Emo26.gifבאותו עניין../images/Emo36.gif

אם יש מישהי שמחפשת בייביסיטר למשך שעות היום אני מחפשת משהו בכיוון... אני גרה באיזור פ"ת ואשמח לתת פרטים במסר

ammy

New member
הייתי 4 חודשים בחופשת לידה

כרגע אני עובדת במשרה מלאה (אפשר להגיד אפילו 120%). לא כל-כך יש לי ברירה ,כי לבעלי אין עבודה במקצוע ואני מאוד תלויה בעבודה שלי.

למעלה