סקר סוף שבוע
סקר אנריקה

TuTyBoP15

New member
חחח למה?? אני מצאתי כבר אחד כזה

פה פה באזור מגוריי....!!...אבל הוא לא פנוי!..חחחחחחח לא נורא.. אל תדאגי..הלב שלי ידע למצוא אותו והישראלים הם גברים נורא חתיכים!!!!... והישראליות בכלל..הנשים הכי יפות בעולם!!...הכל בזכותי..!!! זה מעלה את הרמה!!חהחהחהחהחהחה

Chica Verde II

New member
תגובההההה

הגבר המושלם: חחחחחחח! תלתלים מושלמים, עור שחום, עיניים חומות מושלמות, פה מושלם, אף מושלם, פרצוף מושלם, ברזילאי זה טוב!! גבוה!!! ומושלםםםםםםםםםםםםםםם ושיהיה לו אופי ביישן וברחן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמבין יבין,, ואף אחד לא יבין!

r a n e e

New member
עונה

הגבר המושלם בשבילי זה גבר גבוה טיפה שרירי לא מנופח עניים חומות גדולות שיער כהה אף קטן | נשיקה| עבות שיהיה לו חוש הומור
שיהיה ספונטני וזהו לא מחפשת מושלם שיהיה קצת יותר טוב מהאקס נוביו

עונה../images/Emo11.gif../images/Emo26.gif

איך תראה האישה המושלמת
שתהיה נחמדה, מצחיקה, עם עיניים יפות ומלאות חן, שחומה בגוף וזהו
מה אני הכי אוהב באישה
העיקר האופי והנשיקות

ghsufvi

New member
עונה

איך תראה האישה המושלמת:שתהיה מצחיקה,חכמה ושתואב לבלות. מה אני הכי אוהב באישה:עינים

TuTyBoP15

New member
הייתה לי תקווה עד שכתבת שחומה בגוף

נווו אלמוג באמת?????? אני נחמדה אני מצחיקה יש לי עיניים יפות ומלאות חן...אני חייבת להיות שחומה?? זה הדבר שאני הכי לאא....אני מזה לבנה...נווו תוותר לי..

לא אמרתי שאני אמצע אחת כזאת../images/Emo6.gif

את יודעת כמה זמן יקח לי כדי למצוא אחת שהיא נחמדה, מצחיקה, עם עיניים יפות ומלאות חן ושחומה?
ועוד שתאהב אותי כמובן
אני בכלל לא בטוח שכל החיים יספיקו לי
כמובן שזה רק אשת חלומותי
לא תמיד משיגים את מה שהכי רוצים ולפעמים צריכים לוותר
הרי זה חלק נכבד מן החיים
למה לוותר לך

TuTyBoP15

New member
למה לא????? חחחח סתם...בצחוק

אתה קטנצ'יק לי חחחח אני 15!!חחח אתה חמוד אבל!

סוכריה16

New member
אוקיס עונה

הגבר המושלם בעיניי זה פונצ'ו. חח זה שלמות והתיאור: עיניים חומות, שיער חום- קצר.. אני לא ממש אוהבת ארוך, אמ .. ביישן, אבל לא בצורה מוגזמת. שיהיה יותר גבוה ויותר גדול, ולא ממש שחום ולא ממש לבן.. אממ אני אוהבת ארגנטינאים מבחינת חיצוניות. מודה

סוכריה16

New member
אני הכי אוהבת בגבר את המבט!

עיניים זה לא דבר שמלהיב אותי בכלל .. להפך רוב האנשים שאני אגיד לכם זה עיניים חומות! כמעט כולם.. אולי רק מרטין קארפן דודי בלסר ואחד ממכושפות בעליי עינים כחוחולות אבל מה שאני אוהבת נגיד פונצ'ו, עמנואל אורטגהה.. אני אוהבת אצלם את המבט! אוף.. אני לא יודעת ממש איך להסביר אבל זה ההבעת פנים הזו

TuTyBoP15

New member
לוולנטינו לאנוס יש מבט יפה לאלללה

שראיתי אותו בפעם הראשונה ביש מצב לאהבה שהוא דיבר עם טניה התאהבתי במבט שלו יש לו מבט כזה מקסים!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

הגבר המושלם - עיניים מהממות, כי הדבר שהכי ממיס אותי זה עיניים
לא אכפת לי צבע שיער, בלונדיני חום זה לא משנה מבחינת אופי אני צריכה שיהיה לו אופי חזק כי לא קל לסבול אותי, שיהיה מצחיק, שיבין סרקזם, שיידע לעודד אותי כשצריך, שיידע לסלוח, ושיהיה שם בשבילי. מה שאני בגבר זה שיהיה כל הדברים האלה שכתוב למעלה ^^. חוצמזה, אני אוהבת שגבר מסתכל על האישה שלו כאל הדבר הכי חשוב בעולם, מדבר עליה בצורה יפה... זה נשמע מפגר ככה אבל לכו לפורום טלנובלות למאמרים ותקראו את הראיונות עם פקונדו כשהוא מדבר על איסבל. ככה אני רוצה שגבר ידבר עליי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifעונה גם!../images/Emo9.gif

איך יראה בשבילכם הגבר המושלם?
אממ.. שיהיה גבוה, ועניים יפות!.. יותר חשוב שיהיה לו אופי טוב,שיהיה קצת ביישן גם טוב(לא יותר מידיי).. (ושיאהב רק אותי,חחח..
)!! מה אתם הכי אוהבים בגבר? ת'עניים..

../images/Emo175.gifאניי

הגבר המושלם בשבילי ייראה כך: יופי:גוף שרירי,עיניים ירוקות כאלה..כמובן שהוא צריך להיות זקוף,גבוה,ומטופח!!! אופי:מצחיק,טוב-לב,חכם,לא קנאי,אופטימי,מסודר,נקי,שאפתן ו..זהו!!!
מה אני אוהבת בגבר או באישה
חשובות לו העיניים שלו!! דרך העיניים אפשר לדעת הכל על הבנאדם... אני פשוט אוהבת עיניים של בנאדם!!

למעלה