אז מה לי יש את כל הצבעים!!!
א אלמוג 30 היחיד New member 8/7/05 #37 קשת../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif נחמד../images/Emo140.gif תזכירי לי שמת תמונה שלך
T TuTyBoP15 New member 8/7/05 #39 לא שמתי אבל גם לא קשת! יש לי ירוק חום וכחול.. אין עוד צבעי עיניים...(שחור אין!!--אז לא היו רואים את האישון ותמיד רואים אותו) איזה מדליק בנאדם עם עין אחת ירוקה ואחת כחולה..אבא שלי מכיר מישהו כזה חהחהחה
לא שמתי אבל גם לא קשת! יש לי ירוק חום וכחול.. אין עוד צבעי עיניים...(שחור אין!!--אז לא היו רואים את האישון ותמיד רואים אותו) איזה מדליק בנאדם עם עין אחת ירוקה ואחת כחולה..אבא שלי מכיר מישהו כזה חהחהחה
א אלמוג 30 היחיד New member 8/7/05 #45 לא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התכוונתי שגם לי יש חבר שיש לו שני עיניים בצבעים שונים
א אלמוג 30 היחיד New member 9/7/05 #47 הקפצה../images/Emo3.gif אתם עוד יכולים להמשיך להגיב זה סקר סוף שבוע [ימים חמישי עד שבת] בחצות נסגר הסקר וביום חמישי יגיעו התוצאות עם סקר חדש
הקפצה../images/Emo3.gif אתם עוד יכולים להמשיך להגיב זה סקר סוף שבוע [ימים חמישי עד שבת] בחצות נסגר הסקר וביום חמישי יגיעו התוצאות עם סקר חדש