סקר סקר סקר

רוני325

New member
טוב אז אני אתחיל..

יש לי כ-55 לקים מכל מיני חברות רוב הלקים שלי כהים (אני לא כ"כ אוהבת בהירים אבל יש לי כמה כמו אסי מינט המהמם..) יש לי לקים בעיקר של חברות כמו: אורלי, גייד, אסי וכו' ועכשיו אני כמובן מחפשת עוד..אבל שיהיו מיוחדים ובלתי ניתנים להשגה בארץ (מבחינת צבעים). אין לי אפשרות להעלות תמונה מצטערת.

sHiR TaDmOr

New member
כדאי לשמור את זה לפינה השבועית החדשה:)

את יכולה לשלוח מסר למאיה(פנרה) כדי להירשם.

sHiR TaDmOr

New member
אולי כי היא כתבה מפלאפון

הצעתי לה הצעה נחמדה שתתרום לכולנו וגם לה, לא לכעוס... ככה כולם ידעו\יראו מה יש לה במקום שההודעה הזאת תידחק למטה

Marble Arch

New member
אף אחד לא כועס..

זה נחמד שהצעת לה את ההצעה.. פשוט אמרתי לך שאין לה אפשרות להעלות תמונות לפורום.

רוני325

New member
אני ממש לא כועסת אין לי בכלל אפשרות להעלות

תמונות ואני אשמח אם זה בסדר שהסקר פה גם מבחינת פנרה שאתן תעלנה תמונות ותספרו כמה לקים יש לכן! מצטערת שלא יידעתי אותה לפני כן

פנרה

New member
האוסף שלי!

לי יש בערך 95 לקים, רובם הם של צ'יינהף opi ואסי, יש לי כמה של שיק שקניתי בארץ, ועוד כמה בודדים מפה ושם... אני לא אעלה תמונה כי אין לי תמונה של כולם יחד, אלא רק בקבוצות של 4-5, וממש אין לי כוח להזיז את הכל בשביל לצלם! :)

פנרה

New member
אני בטוחה שיש פה בנות שעוברות אותי בכייף...

מתי תורי? שאלה טובה. התכוונתי לעשות את זה בשבוע שאולי לא תהיה מתנדבת, ובינתיים יש עוד מספיק בנות! בכל אופן כבר צילמתי. אני לא ממש טובה עם כל הקשקושים מסביב ככה שאני פשוט אעלה את הטקסט בהודעה, ככה שזה מוכן.... זה הזמן להזכיר שאם מישהי רוצה להירשם כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לי מסר!

פנרה

New member
האוסף שלי!

לי יש בערך 95 לקים, רובם הם של צ'יינהף opi ואסי, יש לי כמה של שיק שקניתי בארץ, ועוד כמה בודדים מפה ושם... אני לא אעלה תמונה כי אין לי תמונה של כולם יחד, אלא רק בקבוצות של 4-5, וממש אין לי כוח להזיז את הכל בשביל לצלם! :)

חדשה פה../images/Emo13.gif

איזה מגניב חחח במקרה גיליתי את הפורום הזה..בדיוק בשבילי בתור מכורה ללקים חח.. הנה חצי מהאוסף שלי
פה יש בסביבות ה80 לקים אבל מאז שצילמתי אותו (לפני חודש) נהיה בערך עוד סטנד שלם כזה חח אז בהזדמנות אני אעלה עוד תמונה רוב הלקים שיש לי זה לצ'אט ,אסי ,אופי, שיק וגם כל מיני לא מוכרים שהצבעים שלהם ממש יפים.

למעלה