סקר סקר סקר

פנרה

New member
נו גברת תולי....

לך לא בא להשתתף בפינה? אני בטוחה שנמצא אצלך כמה דברים מאד מעניינים

סקרמנטה

New member
../images/Emo12.gif

450 לקים?! טוב, זה לא לענין להכניס הכל לשרשור אחד
לדעתי, כדי שנוכל להינות בנחת מהאוסף שלך, כדאי שתעלי אותו ברבעים, רבע בכל יום. או שתעשי בהמשכים ותעלי רבע בכל שבוע. ומה שלא יהיה, תיהני מהם

s a b i n a

New member
גם אני עומדת על 20 בערך...

אבל בקלות אני יכולה לראות את האוסף גדל וגדל...הוא כבר הכפיל את עצמו בפחות מחודשיים

seelinewoman

New member
כל הזמן אני מנפה

ומחלקת, ומתאפקת, אבל לא יכולה לרדת מהמספר 20 ומשהו
אבל הנה משהו חדש: החלטתי לא להסתפק יותר באדום ובבורדו, ולהתחדש גם במה שנקרא העונה "צבעי פודרה" או פסטלים. כלומר ורדרדים וחומחומים עדינים
(ולמי שתוהה מי אני - אני חדשה-ישנה, עוד מלפני הפיצול
)

רחלי ג

New member
לי יש במשותף עם הבת שלי כ-40 לקים. ושאלה

לי יש כמה עשרות (מיעוט יחסית לכמה בנות פה)כי,אני זורקת כל הזמן. אין לכן בעיה עם הלק שמסמיך עם הזמן?אתן לא זורקות?

foggy night

New member
אם הוא מסמיך ואני עדיין אוהבת אותו, אני מדללת

ואם נמאס לי ממנו, וזה לא משנה אם הוא הסמיך או לא - אני נותנת או זורקת.

רוני325

New member
וואו תודה שהשתתפתן בסקר אז גם אני דיי במיעוט

ואני חשבתי שמה שיש לי זה הרבה חחחח

רחלי ג

New member
בספירה מדוייקת- ספרתי עכשיו 63,זה אומר שאני

אדלל קצת את המלאי ואשאיר את אלה שאנחנו הכי משתמשות בהם תודה

Camden

New member
האוסף שלי

יש לי בסביבות ה-54 לקים (אם אני לא טועה), והוא הולך להתרחב קצת במהלך השבועיים הקרובים עם עוד כמה לקים שעושים את דרכם אליי מחו"ל ברגע זה ממש
עד עכשיו הרגשתי קצת רע עם עצמי שאני מבזבזת על זה כל כך הרבה כסף, אבל עכשיו כשקראתי פה על אוספים של בנות אחרות אני מרגישה קצת יותר טוב
וקצת אכולת קנאה (אבל רק מאהבה
)

לי יש 28...

לא כולל מחזקים, טופים, בסיסים ושאר ירקות... האוסף שלי די מתחלק חצי חצי - חצי מהארץ, בעיקר שיק ו-WOW, וכמעט חצי מחו"ל, הודות להזמנה האחרונה מטראנס... פירוט ותמונות בקרוב... בפינה השבועית...

נופ ר

New member
מספר עגול

50 לקים 2 הזמנות מטראנס ועוד אחת מאיביי וכל השאר מהארץ יש לי חשק לעוד הזמנה אבל עליית המחירים הזאת מבאסת ונראה לי יותר משתלם לקנות כל פעם לק אחד מאיביי ב20-30 ש"ח וגם נשארתי עם טעם רע מטראנס דיזיין לאחר שבמקום לשלוח לי את OPI פמפלונה פורפל, שלחו לי אסי האני באן ולא מזמן כאן בפורום גיליתי שעשו לבחורה אחרת אותה טעות בדיוק עם אותם לקים. לא נשמע לי מקרי בכלל הנה תמונה של מגירת הלקים הזמנית שלי כרגע זה מגירה "נסתרת" כי היא קטנה ובלי ידיות אז זה מגניב, ובפנים כל האיפור והלקים

למעלה