כן, אבל הכל תלוי בלק
ראיתי בלוגריות שעשו סווטצ'ים על לקים גם מלפני 10 שנים, אבל זה כבר מוגזם לדעתי...... יש לי לקים שקניתי לפני שנה והם כמו חדשים ויש לקים שנעשים צמיגיים יותר. ברור שככל שהלק טרי יותר, הוא טוב יותר, אבל הרבה לקים שיש לי כבר מעל שנה עדיין מעולים לשימוש. והנה השני סנט שלי אם זה עוזר לך - אני לא מתייחסת ללקים שלי כאל משהו שאני צריכה לסיים וחבל לזרוק, ברור לי לגמרי שאין שום מצב בעולם שאני אספיק לסיים אותם וברור לגמרי שיש לי מספיק. אני קונה כי אני נהנית מתהליך הקניה וכי אני נהנית להתנסות בצבעים חדשים. תהליך הקניה או ההזמנה גורם לי התרגשות וכשמגיע הלק החדש אני מאוד נהנית לנסות אותו וללכת איתו על הציפורניים - על החוויה הזאת אני משלמת את הכסף ועל הכיף שיש בלפתוח מגירות ולגעת שאני יכולה לשים מתי שאני רוצה איזה צבע שמתחשק לי. זה שגם נשאר לי בקבוק לק אחרי כל החוויה הזאת, זה צ'ופר
כמו שיש כאלה שיפנקו את עצמם בעוגה טובה בבית קפה (גם העוגה לא מחזיקה שנתיים...חחח) אני מפנקת את עצמי בלקים (טוב, האמת שגם בעוגות...חחח)והמזל שלי שזה תחביב מאוד זול יחסית ובנוסף אלו דברים שמחזיקים מעמד הרבה זמן, כך שכל פינוק כזה מחזיק להרבה זמן. כמו שכתבתי כמה פעמים, הכל בצורה מאוד מחושבת ושקולה ולא מתוך התמכרות חסרת מעצורים ולכן אני אומרת - כל עוד את מחושבת וזה לא הופך לאובססיה בלתי נשלטת - לכי על זה וזרקי את רגשי האשמה הפולניים לפח