סקר סקר סקר

צונית

New member
איזה סטנד יאמי! ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה!
אפשר לראות פחות או יותר מה הם הגוונים האהובים עלייך
אהבתי את הגיוון בין החברות השונות. מאיפה את עושה הזמנות?

אממ אני מזמינה מnail etc או קונה פה בארץ

אם יש לכם אתרים אחרים מומלצים לקנות מהם אני אשמח לדעת

Witchcrafts

New member
בהחלט לא קשה לנחש מה הגוונים המועדפים עליך.

את מצליחה להבדיל ביניהם? יש שם לקים שנראים בדיוק אותו דבר אחרי שאת מורחת אותם? וכמובן, ברוכהבאה!

SimplyMe1

New member
תגידי,יש מצב שהלק הרביעי משמאל בשורה האמצעית

הוא חמוד כמו כפתור? ניחוש פרוע שלי שזה הלק האמור:)

תולי01

New member
כמה לקים יש לי ?

שאלה טובה....פעם הייתי סופרת אותם אחד אחד, כשהגעתי ל- 400 הפסקתי לספור ואני מניחה שעם החבילות האחרונות יש לי בערך 450 לקים. יש לי עוד עשרות סווטצ'ים שאני רוצה לעשות ואני כל הזמן מתבאסת שאני לא מספיקה לעשות אותם
אין ספק שהטיול לארה"ב הגדיל את האוסף בצורה משמעותית - צירפתי תמונה עם הלקים שקניתי שם

צונית

New member
../images/Emo12.gif

מזל שלא עצרו אותך שם בחשד לסחר בלקים מיובאים
טירוף!!! כמה עולים של האסי, האופי והCG?

תולי01

New member
כי מי היה מאמין שזה לשימוש עצמי, נכון ? ../images/Emo6.gif

האסי וה - OPI עולים בערך 8-8.5 דולר. ה- OPI DS עולים בערך 12 דולר. הצ'יינה גלייז עולים בערך 5 דולר.

dhara

New member
וואו אני בהלם

מה עושים עם 450 לקים?? הם לא מתייבשים ומתקלקלים לפני שאת מספיקה להגיע אליהם בכלל?? בגלל זה אני מתבאסת לקנות חדשים..

תולי01

New member
רוב הלקים הם מהשנה האחרונה

כך שהם לא התייבשו, אבל כן - יש המון לקים שכנראה יתייבשו בלי שאני אספיק להגיע אליהם שוב. בעיקרון אני משתדלת לתת תשומת לב לכולם
אבל תמיד יש כאלה שאני יותר רוצה לחזור אליהם וכאלה שפחות...... אני לא משקיעה סכומי עתק בלקים ולכן גם אם שילמתי על לק 20-30 שקל והוא היה אצלי שנתיים, אני לא מתבאסת

dhara

New member
ולק באמת יכול להחזיק שנתיים בלי להתייבש??

[אני פשוט נורא רוצה להגדיל את אוסף הלקים שלי אבל רגשות האשמה הפולניים מתחילים לעבוד.. "יש לך מספיק!!"...]

תולי01

New member
כן, אבל הכל תלוי בלק

ראיתי בלוגריות שעשו סווטצ'ים על לקים גם מלפני 10 שנים, אבל זה כבר מוגזם לדעתי...... יש לי לקים שקניתי לפני שנה והם כמו חדשים ויש לקים שנעשים צמיגיים יותר. ברור שככל שהלק טרי יותר, הוא טוב יותר, אבל הרבה לקים שיש לי כבר מעל שנה עדיין מעולים לשימוש. והנה השני סנט שלי אם זה עוזר לך - אני לא מתייחסת ללקים שלי כאל משהו שאני צריכה לסיים וחבל לזרוק, ברור לי לגמרי שאין שום מצב בעולם שאני אספיק לסיים אותם וברור לגמרי שיש לי מספיק. אני קונה כי אני נהנית מתהליך הקניה וכי אני נהנית להתנסות בצבעים חדשים. תהליך הקניה או ההזמנה גורם לי התרגשות וכשמגיע הלק החדש אני מאוד נהנית לנסות אותו וללכת איתו על הציפורניים - על החוויה הזאת אני משלמת את הכסף ועל הכיף שיש בלפתוח מגירות ולגעת שאני יכולה לשים מתי שאני רוצה איזה צבע שמתחשק לי. זה שגם נשאר לי בקבוק לק אחרי כל החוויה הזאת, זה צ'ופר
כמו שיש כאלה שיפנקו את עצמם בעוגה טובה בבית קפה (גם העוגה לא מחזיקה שנתיים...חחח) אני מפנקת את עצמי בלקים (טוב, האמת שגם בעוגות...חחח)והמזל שלי שזה תחביב מאוד זול יחסית ובנוסף אלו דברים שמחזיקים מעמד הרבה זמן, כך שכל פינוק כזה מחזיק להרבה זמן. כמו שכתבתי כמה פעמים, הכל בצורה מאוד מחושבת ושקולה ולא מתוך התמכרות חסרת מעצורים ולכן אני אומרת - כל עוד את מחושבת וזה לא הופך לאובססיה בלתי נשלטת - לכי על זה וזרקי את רגשי האשמה הפולניים לפח

dhara

New member
נהדרת את ../images/Emo24.gif

את צודקת, זה באמת כיף אדיר לנסות לקים חדשים
אולי באמת הגיע הזמן להזמנה נוספת מטראנס

ענבל30

New member
אהמממ... יש לי כמה לקים משנות ה-90

והם עדיין פה איתנו, נוזליים למדי וראויים למריחה. אם הלק סגור היטב, אין סיבה שהוא יתייבש, כנראה. ומסכימה עם כל מה שתולי כתבה לגבי רגשות האשמה. אני התחלתי להגדיל את האוסף בצורה משמעותית וגם את כתיבת הבלוג זמן קצר לאחר שפוטרתי. למרות מצב כלכלי קשה והעדר הכנסה לתקופה לא קצרה האוסף גדל לא מעט

תולי01

New member
יש לי 2 סטים של מגירות מ"כתר"

בהתחלה קניתי סט קטן יותר, של 3 מגירות על גלגלים, וכשהוא התמלא, קניתי סט גדול של 4 מגירות על גלגלים ושמתי את שניהם יחד בחדר מחשב. זאת השיטה הכי נוחה לי - הלקים מאוחסנים בעמידה כמו שצריך, הם לא תופסים אבק ואני יכולה תמיד להזיז את כל הלקים לאן שאני רוצה.

למעלה