סקר על האגודה

amitk80

New member
סקר על האגודה

אהלן, עברה במוחי מחשבה להריץ סקר על דיעות הסטודנטים על האגודה באוניברסיטה. אני מאמין שיש הרבה מאד דברים לשפר ולתקן שלא נשמעים בקולי קולות אלא בחדרי חדרים. כזכור עוד מעט יהיה יום הבוחר ואני חושב שזה הזמן שהנציגים שלנו ידעו מה בדיוק הסטודנטים חושבים (לרע וכמובן גם לטוב ויש גם דברים טובים). מה אתם חושבים על כך?

בשביל מה סקר, כולם פה יכולים להגיד לך שהם

לא עושים כלום וזהו

amitk80

New member
מה אכפת לך

שזה יהיה גם מתועד שסטודנטים אומרים להם את זה בפנים. אני מאמין שצריכים להיות גלויים. מה למשל ביקשת מהם והם לא עשו (עזבי את השביתה).

חחחחחחח מה זה "עזבי את השביתה"?../images/Emo6.gif

אתה בסדר? מה זה עזבי את השביתה - זו היתה שעת משבר בה היינו זקוקים להם במהלך השביטמבל ולאחריה. מה הם עשו? כלום אז באמת שכיף שיזהר אשדות בא להופיע בדשא אבל האגודה בגדול מסריחה. למה עושים בחירות? יש פאקינג מפלגה אחת? בברכה, אני

Lunar4D

New member
אני חייב לציין ש..

אני מצטרף לדעה שהם לא עושים כלום. אני לא חושב שאנחנו צריכים לבקש מהם דברים בשביל שהם יעשו. יש שם בעלי תפקידים שצריכים לחשוב בעצמם איזה דברים יהיה יעיל לעשות, לא? סתם משלמים 99 שקל.. מקבלים תיק ויומן עם פרסומות. כל יום רביעי 20 דקות של הופעה. וזהו :)

salt of earth

New member
סתם שאלה תמימה

כאשר דפדתי ביומן שהוא מלא בפרסומת והשנה ממש הגזימו- טוב שגזרתי את כל הפרסומות
בכל אופן, גיליתי כמה תפקידים יש באגודה שאנשים מאיישים יש: יו"ר סגן יו"ר ח.ו.כספים ח.ו אקדמי רכזת אקדמי ח.ו פנים פרויקטים רכזת פנים פרויקטים ח.ו תרבות יו"ר ועדת ביקורת דובר האגודה מנכ"ל מפעל יוזמה מזכירות האגודה. שלא לדבר על אלה שמחלקים את הילקוטים, מחלקים כרוזים, וסקר סוף סמסטר. לרוב מדובר בסטודנטים שמאיישים את התפקידים האלה, השאלה היא האם הם עובדים בהתנדבות? קרוב לוודאי שלא ומי בכלל משלם את המשכורות שלהם? וממתי צריך כל התפקידים האלה בשביל לתת ילקוט ויומן והופעת 20 דקות ויום סטודנט?

stkachov

New member
באמת שאלה תמימה

ולא רצינית. התפקידים הללו קיימים בכל אגודות הסטודנטים בארץ, ובוודאי שמי שממלא אותם אינו עושה זאת בהתנדבות. מדובר בעבודה לכל דבר. כפי שאתה לא מוכן לעבוד בחינם, כך גם מי שעובד באגודה אינו מוכן.

Lunar4D

New member
מסכים ובדרך אגב....

גם אני גזרתי. את כולן
כולל את ה-20 עמוד בהתחלה של פרסומות עמוד שלם ו-20 עמוד בסוף של סיפור אגודה למיניהם. שמח לדעת שאני לא היחיד

TheBigBrother

New member
וואלה

אני אומר שאם כבר מדברים על האגודה ומה היא עושה וכ"ו אז שאנשים יעלו דברים שלדעתם אגודה לא עושה או לא מתעסקת בהם מספיק ויש בהחלט צורך להתרכז בהם יותר. קיצר - מה לעשות-איך לעשות-מה לשפר-איפה להשקיע ככה לשרשור גם תהיה משמעות ומשקל ובעלי התפקידים יהיו עלולים לאמץ חלק מהרעיונות

amitk80

New member
לזה אני אשמח לקבל תשובות

לכל אחת יש ביקורת וזה לגיטימי כי זאת מדינה דמוקרטית אבל אם יש ביקורת תגידו מה לא בסדר ואיך אתם הייתם משפרים ונוהגים אחרת. זאת כוונת השרשור. אני מוכן לדאוג אישית שחלק מהדברים יבוצעו אבל תשתפו אותי. אני בסופו של דבר רוצה לעזור וקצת לשנות.

אני אגע בנציגי החוג שלי + קצת באגודה בכללי

יש לי 3 נציגי חוג. מתוכם 2 אנחנו מכירים רק בשם, אין לי מושג איך הם נראים אפילו. בשביל מה הם קיימים? כדי לרשום את השם שלהם על החוברות? אודי בכר- נציג החוג לכלכלה פשוט תותח. היחיד שבאמת דואג לנו. ועל האגודה... השאלת הספרים זה דבר נחמד ביותר, כי למשל בכלכלה יש ספרים בודדים מאוד בספריה ומאות סטודנטים, ההשאלה בספרית האגודה חוסכת קניה של כמה עשרות שקלים. בפנקס שוברי ההנחות יש כמה דברים נחמדים. חוברות המבחנים באמת עזרו. בנק הבחינות עוזר לפעמים. ההופעות מדי פעם די טובות. נציגי חוג זה דבר מיותר, אחד טוב זה מספיק. התיק השנה על הפנים, כבר נקרע לי.

עתודון

New member
גם לי נקרע התיק

יומיים אחרי שקיבלתי אותו. ביקשתי להחליף אותו, והתיק החדש החזיק שלושה ימים עד שנקרע בדיוק באותו האופן, אז הבנתי שכנראה זה המקסימום שהוא יכול להחזיק וויתרתי על הרעיון להחליף גם אותו.

יש מליון ואחד דברים שהאגודה כולה לטפל בהם

השאלה היא האם האגודה מעוניניית לטפל בהם?

amitk80

New member
אני מוכן לנסות

לדאוג שיטפלו בזה. ברגע שזה יהיה אצלי בידים אני אדאג לא להרפות מהם. את רוצה להגיד לי מה הדברים שמצריכים טיפול?

נושא האוטובסים

במיוחד קו 141 למרכזית המפרץ לא יכול להיות שבבוקר עד 12 אין בכלל תחבורה מכיוון האוניברסיטה למרכזית המפרץ בכלל נוסף לזה בשעות הערב הקו הזה מגיע אחת לשעה ואם אני לא טועה האוטובוס האחרון הוא ב -19:55 מאחר ואני לומדת ערב (בחוג אחד )ונשארת להשאר הרבה פעמים עד השעות מאוחרות משהו בסביבות 8 וחצי עד 9 וחצי אין לי דרך לחזור באופן ישיר למרכזית ואני נאלצת לנסוע לחורב ומשם לקחת אוטובוס למרכזית מה שמאריך את הנסיעה שלי בעוד שעה ויוצא שאני מגיעה הביתה באחד עשרה

amitk80

New member
לגבי נושא האוטובוסים

ידידה שלי שהיא גם נציגת חוג באגודה החלה לכתוב מכתב בנושא הזה. אני אבקש ממנה את המכתב כדי לעבור עליו ביחד איתה ואני אדאג שזה יעלה גם בפגישות של האגודה. אני מבטיח לנסות לעשות הכל להקל אבל אם אני לא אצליח תבינו שיש עוד גורמים בעסק הזה (אגד) ועוד. עוד משהו?

amitk80

New member
תמשיכו להציף

כי אני מרכז את הכל במסמך וורד אחד גדול.

קו 143

יהיה נחמד אם קו 143 יעבור גם בשעות 9:30 והלאה לדוגמה , לא כולנו מתחילים ללמוד ב 8:30 . זה יכול לחסוך הרבה זמן למי שבא מאיזור נשר, יגור, טבעון וכו'.. כמו כן יש לו נטייה לא להגיע תמיד בחזור. שמעתי על מקרה שביום שני לא היה בכלל אוטובוס בשעה 14:00 בצהריים ו 141 מגיע לפני כן והנוסעים שהיו צריכים את 143 לא עלו עליו מן הסתם וקפאו שעה בחוץ (באותו יום היה ממש קררררר). עמית אני ממש אשמח אם הנושא הזה של הקו יועבר לטיפול האגודה. הרבה מיתלוננים על זה ולא כולם פונים.

amitk80

New member
אני אעביר זאת בשמחה

אהלן לא שירותית, אני אעביר את הנושא הזה בשמחה לאגודה. ריכזתי את זה בקובץ וורד עם עוד מספר דברים שיש לשפר. זה המקום להמשיך להציף ולנסות לשנות משהו מאשר מיעוט של סטודנטים פה שכל הזמן מתריס את האגודה במקום להסתכל על הראיה הכוללת על מה שהולך בקמפוס.

כן

אני שנה א' ושקיבלתי את התשלום לשכ"ל ראיתי את הסעיף של דמי אבטחה היות וזה נראה לי מוזר פנתי למחלקת שכ"ל ושאלתי לגבי הסעיף הזה כי נראה לי די מוזר שאנחנו סטודנטים אמורים לשלם את האבטחה באוניברסיטה הרי שהאבטחה צריכה להיות כלולה כבר בתשלום שכ"ל ולא להוות סעיף נוסף לתשלום התשובה שקבלתי היתה שזו חובה לשלם מה שנראה לי די מוזר בהתחשב בעבודה שאבטחה לדוגמא בבתי קפה היא תשלום רשות האם האוגדה יכולה לטפל בנושא זה

למעלה