סקר על האגודה

TheBigBrother

New member
תגיד אתה בסדר?

הוא שאל משהו אחר בכלל ואתה פעמיים עונה לו על דברים אחרים לגמרי. "מה-התפקיד-של-האגודה?" שאל מסטיק בומבה.

amitk80

New member
כמדומני ידידי

הוא שאל מי מרכיב את האגודה ואני עדין במצב בסדר. קשה לך לענות לו על השאלה במקום לבוא ולתקוף אותי? ? זה שאתה שונא את האגודה תשנא אותה, אבל אל תתנהג אלי בשנאה וככה. במקום להשקיע אנרגיות בלריב איתי תענה לו על השאלה.

TheBigBrother

New member
יש לי הרגשה לא טובה

שאם אני אגיב עכשיו אני אחסם על ידי המנהל, אז אני פשוט אל אגיב... שבת שלום לכולם

יאללה, נזרוק כמה רעיונות

קודם כל מצטרף לדורשי ה143. יהיה ממש נחמד אם הקו הזה יעבור יותר מפעם אחת בשבוע. ובהמשך לנושא תחבורה הציבורית. האגודה מזניחה, בכוונה או לא, את כל מי שאינו תושב 'מטרופולין חיפה'. יש מלא סטודנטים מאיזור העמקים, עכו, נהריה וכל מיני כפרים ערבים באיזור, שאינם זכאים לשום הטבה מיוחדת בנסיעה. אז מן ההכרח שהאגודה תפעל בנידון ותגיע להסדר כלשהו גם עם קוי האוטובוסים הרלוונטים. דומני שמפעילת הקוים לקרית טבעון (והאיזור ההוא), איננה אגד. בכ"א, זה ממש לא תירוץ. אין סיבה שלא תנסו להגיע גם איתם להסדר כלשהו. אותו כנ"ל בעניין הרכבת, יהיה באמת מאד מועיל את תפעלו גם בנדון. נטו סטודנטים והחוברות האלה בחסות האגודה. אז קודם כל, באמת כל הכבוד לכם שאתם מארגנים את העסק, אבל יש לי מספר סייגים. האם יש אפשרות שתפעלו בשיתוף פעולה עם המרצים או לפחות עם המתרגלים? מה ז"א? קודם כל, לעיתים יש חוסר התאמה בין החוברות שאתם מדפיסים לבין החוברות המקוריות. שנית, עניין התשובות. מהמעט שהספקתי ללמוד יש יותר מדי חוסר התאמה בין התשובות של החוברת לתשובות של המתרגלים. אז שאלתי היא: האם ניתן להביא את החוברות, בטרם ההדפסה, לביקורת של המתרגלים\המרצים? שהם יעברו עליהן ויתקנו במידת הצורך?

אני דווקא הייתי מאוד מרוצה מפעילות האגודה

אני לא כל כך מבינה מזה, מה זה האגודה, מה זה "נטו" ואם יש הבדל... בכל מקרה מ"נטו" אני מאוד מרוצה, תמיד יש הרגשה שיש למי לפנות, ו"נטו" אצלנו בחוג מצלמים לנו את כל המאמרים ומאגדים לנו אותם, מה שמקל מאוד על החיים. לגבי האגודה - כשפניתי פה בפורום לגבי קו 333 ישר מישהי מהאגודה הציעה את עזרתה, בגדול אני ממש מרוצה.

amitk80

New member
אני שמח לשמוע זאת

אם יהיו עוד דברים שתצטרכי עזרה את יכולה לפנות אלי או ל pitz בנושא וננסה לעזור לך. זה מאד נחמד לשמוע שיש סטודנטים שחושבים שהאגודה עוזרת להם.. אפשר לשאול באיזה חוג את לומדת? את יכולה לענות לי גם במסר פרטי אם תרגישי יותר בנוח. שיהיה שבוע טוב, עמית

אפשר להוסיף משהו?

לגבי מכונות שתייה חמה - בבניין הראשי לא ראיתי כמה כאלה. אני חושבת שהרבה ישמחו אם תהיה מכונה כזו מאשר לקנות שתייה חמה ב 9 שקל בגרג וכו'....!!!!

למעלה