סקר קטן לגבי ההכרות

סקר קטן לגבי ההכרות

אשמח לקבל את תגובתכם לגבי סיפור ההכרות שלכם זה נשמע מאוד נחמד לשמוע איך הייתה ההצעה ,איך הכרתם אשמח אם תשתפו אותנו שיהיה לכולם שבוע טוב ומעל הכל המון אהבה
שבלולנית

ניקול3

New member
שלום לך נתי../images/Emo70.gif אנחנו הכרנו...

כשארז היה ה"בוס" ואני עובדת במשרה זמנית (מפגש ראשון). לאחר מכן נתקלנו זה בזו מספר פעמים. מה שקידם את העיניינים היה כשנפגשנו במסיבת סלבסטר של 1998 (בצורה לא מתוכננת). נורא התרגשתי לראות אותו שם (אחר כך הסתבר שגם הוא היה מבסוט
) ובדיוק ב-12 בלילה הוא ניצל את ההזדמנות והייתה לנו את "הנשיקה הראשונה"

כך הכירה אחותי את בעלה../images/Emo24.gif

היא וחברתה יצאו לטיול של שבוע בפראג. הבעל (יאיר) יצא ביחד עם בני משפחתו..(הגברים בלבד), גם לטיול בפראג. בערב של יום לפני החזרה לארץ בזמן שישבו בלובי, היה לאחד הדודים שלו כאב ראש, ובדיוק אחותי וחברתה היו גם בלובי, והוא הלך לשאול אם יש לה כדור לכאב ראש .....ומשם הם נשארו לשוחח....עד שעות הבוקר המוקדמות....אביו קם בשעה 6 בבוקר ולא מצא אותו בחדר, כשירד ללובי מצא אותו ואותה ביחד מדברים באותו המקום שהשאיר אותם בערב......... כל זאת אנחנו יודעים מהשבת חתן....איך משפחתו תיארה זאת....
למרות שזה לא הפורום אני שמה תמונה שלהם מהחתונה

uti

New member
הכרנו....אצלי בדירה.....

הוא למד עם השותפה שלי באותה כיתה למבחן, הם עשו מפגש לימודים בדירה עם כמה חבר´ה. צלצול בדלת ...התנדבתי לפתוח...ו..
בום כמו אהבלים הסתכלנו אחד על השניה כמה דקות...
עד שידיד שלי נתן לי מכה בגב טאמר לי יאללה בואי נצא מפה. חלק ב´: למחרת טלפון ממנו...אני כמובן עונה לו בביטול שהשותפה לא בבית שיתקשר מאוחר יותר, הוא אמר לי .."רגע רגע לא התקשרתי ללימודים, התקשרתי אליך..." ומאז ועד היום....
את השותפה...שנינו לא ממש סימפטנו...

מיכלכהן

New member
בתיכון..

לפני 11 שנים..ראיתי אותו אומרתי לחברה שלי שהוא יהיה חבר שלי והרגשתי מזה קולית.. התחלנו לצאת שנה אח"כ.. מאחר וכבר כ"כ לחצתי שנתחתן, למסכן לא היו כ"כ אופציות להפתיע אותי.. אבל הוא הצליח בכל זאת.. זה היה ערב חג סוכות ואני הבנתי שגם היום הוא לא יציע כי נוסעים הביתה למשפחות וממילא לא היה לו זמן לקנות טבעת.. בדרך להורים, בצומת אודים הוא אמר שכנראה יש פנצ´ר ויצא לבדוק..הוא קרא לי שאני יעזור לו ואז הוא חיכה על הברכיים עם הטבעת.. בקיצור..היה ממש חמוד.. זהו נראה לי..

נפגשנו בצורה הכי בנאלית וישנה

מישהי שמכירה את שנינו "שידכה" ביננו.. נפגשנו........ ואחרי חצי שנה התארסנו ואחרי חודשיים התחתנו...... לא הייתה הצעה גרנדיוזית..... כך פתאום באמצע הלילה חבוקים במיטה..... זה פשוט עלה..... למחרת בבוקר סיפרנו לכולם ואז הוא קנה לי טבעת.......משעמם משהו הא .?

ש ו ב י

New member
בצבא......./images/Emo8.gif

שירתנו באותו הבסיס. הוא היה קצין ואני חיילת צעירה היו לנו מס´ חודשים של מבטים גדולים היתה לו חברה אז לא העזתי אפילו - עד שהוא בסוף ניפרד ממנה ואז יצאנו.....עד היום

Hadar p

New member
גם אנחנו בצבא...אבל קצת שונה משובי

שירתנו באותה פלוגה כמכ"ים אחרי תקופה הוא ניהיה סמל ובכלל לא שמנו לב אחד לשני בכל התקופה הזו.... כשאני קודמתי להיות סמלת פתאום התיחסנו אחד לשני....התקרבנו... הקצינה שלי שיגעה כל אחד מאיתנו בנפרד שהשני דלוק עליו...כך התגלגלו העניינים ומאז.....5 שנים! ביחד וחודש וחצי נשואים!

rona25

New member
נפגשנו באוניברסיטה

במהלך שביתת הסטודנטים של שנת 98 והיה רומנטי להחריד... אני התחלתי איתו!!! זה היה אחרי שהאקס שלי גמר איתי ושבר את ליבי לרסיסים קטנטנים ובהתחלה לא הייתי בטוחה שזה זה

קארין ב

New member
גם אנחנו בצורה די בנאלית....

הייתי אצל חברה שלי ואז הגיע הבחור שהיא התחילה לצאת אתו עם חבר, ישבנו ודברנו וצחקקנו - זו היתה אהבה ממבט ראשון. בינתיים הזוג נפרד ואנחנו התחתנו .....כנראה כך הגורל רצה שיהיה.

גם אנחנו בצבא

גיל היה מ"פ מפקדה ואני קצינה קליעה. חצי שנה היינו ידידים הכי טובים ושום דבר מעבר. ואז קיבלתי צ´ופר: קורס צניחה! לא התראינו שבועיים ובדיעבד הסתבר שכל אחד ממש התגעגע לשני... בקיצור, מאז אנחנו יחד (חמש וחצי שנים ומתוכם נשואים ארבעה חודשים). לפני שנה נסענו לחודש בארה"ב, אני הייתי דיי בטוחה שגיל הולך להציע לי נישואים... אבל לא! שבועיים אחרי שחזרנו, הלכתי לשבת בבית קפה עם בת-דודה שלי וכשחזרתי הבית היה מלא נרות וראיתי בקבוק יין ושתי כוסות בסלון... (התגובה שלי למחווה הרומנטית הייתה: "אני הולכת לעשות פיפי...") כשחזרתי, הוא הציע!

fila

New member
הסיפור דיי פשוט........

הוא נהג משאית אני הייתי שומרת בשער ...... פתחתי לו את השער הוא בהה בי והתאהב ממבט ראשון, בירר עליי פרטים התקרב וגילה שאני משוגעת על איזה חבר שלו... הוא חיזר אחריי במרץ ומאז הפכנו דמויות הראשיות ב"טלנובלה" ארוכה סוחפת ומתישה , שנועדה להכשל מראש אבל בסוף נגמרה טוב, כמו באגדות

טוב אז אצלי זה קצת שונה

הכרנו דרך חברה טובה שלי שניסתה לשדך בינינו , היא ידידה מאוד טובה שלו ורצתה שנצא בדאבל דייט
לימים היא נפרדה מחבר שלה , ואנחנו התחתנו - מחר חודשיים נשואים איך שהזמן טס ..
שיהיה לכולכם שבוע אוהב ומוצלח. והמון תודה
על התשובות שמחתי לשמוע ממכם .

וואי, סיפור ארוך...

לפני ארבע שנים גיסו של הגבר (אחות של הגבר ובעלה חיים בארה"ב והם נמצאים בתחום של אבא שלי, מדע המדינה) ארגן כנס גדול שהיה חצי בירדן וחצי בישראל. אבא שלי הוזמן להרצות בחלק הישראלי, אבל להתארח גם בחצי הירדני. אני בדיוק עזבתי קשר קשה מאוד, ורציתי לברוח מהבחור - אז הצטרפתי לאמא (אבא שלי היה אמור להצטרף יומיים אח"כ) ונסענו לירדן. בקיצור, הגענו למלון וכיוון שלא היכרתי אף אחד, הציגו לי שני בחורים ישראלים שגם הם התלוו למשפחות שלהם - אחד איש מחשבים חייכני ודברן, ואחד סטודנט שתקן. נו טוב, זה מה יש... למחרת היום היה טיול מאורגן לפטרה שבו לא ראיתי אף אחד מהשניים, אבל בערב הייתה ארוחה חגיגית באיזו מסעדה, וכבר בזמן קבלת הפנים אמא שלי ואני התחלנו לדבר עם שניהם. אח"כ התיישבנו יחד בשולחן, והבחור החייכני אכן דיבר איתי, והשתקן לא- אבל לא הפריע לי. הימים היו ימי מוניקה לוינסקי, וליד השולחן היה עו"ד אמריקאי נחמד (שהיום, כך הסתבר לי בדיעבד, הוא מס´ 3 במשרד ההגנה האמריקאי...) והוא ואני פרצנו בויכוח ארוך וכייפי על הנושא. בקיצור, אני נהניתי, הבחור החייכן נהנה, והבחור השתקן דיבר רק עם אחותו. באוטובוס בדרך חזרה למלון אמרתי לשניהם שלמחרת אמא שלי ואני נוסעות לטייל במדבה והר נבו - אם הם רוצים להצטרף, הם מוזמנים. לצערי הרב, הבחור החייכן החליט שהוא מעדיף לשמוע הרצאות, והשתקן הצטרף. טוב, נקצר את הסיפור ונאמר שהיה יום מאוד נעים ומצחיק, טיילנו גם ברבת עמון ורק כשהגיע הזמן לארוחת ערב חזרנו למלון. אחרי ארוחת הערב ההורים שלי ואני היינו צריכים לחזור ארצה, ושאר באי הכנס - למחרת היום. בשדה התעופה הצטערתי קצת שלא יצא לי להגיד שלום לבחור השתקן, אז שלחתי לו פתק עם הנהג עם מספר הטלפון שלי, ונסעתי. עובר יום, עוברים יומיים, וכלום. טוב, אמרתי, קורה. אבל אז היה הזמן של אבא שלי להרצות בכנס, והוא הציע לבוא לשמוע אותו ולאכול ארוחת ערב נחמדה... אז החלטתי לבוא ולשמוע ולאכול. נגמרה ההרצאה, התחיל האוכל, ואני הסתובבתי וחיפשתי מישהו מוכר לשבת איתו. פתאום נשמעה צעקה - "הילה, בואי הנה !". אחותו של הבחור השתקן. "לאן נעלמת ? הוא לא האמין שעזבת אותו, הוא כעס עלי שלא לקחתי טלפון ! בואי, בואי הנה, אני כבר מתקשרת אליו שיבוא". היא הולכת הצידה [ואת החלק הזה אני שמעתי מהגבר רק חצי שנה לתוך הקשר] וצועקת עליו בטלפון: "הילה פה, היא לא מאמינה שלא התקשרת אליה... מאוד מצאת חן בעיניה, היא רוצה את הטלפון שלך...". כמובן, לא היה ולא נברא, ואת השקר הגדול של הדכנית שלנו גילינו בערך חצי שנה אח"כ... אבל הגבר התייצב (עם ההורים שלו, שרצו להיות עם הבת), ועוד באותו ערב הזמין אותי לצאת איתו... אז זהו, לאחותו השקרנית של הגבר מובטח מקום בגן-עדן, ולנו יש גן-עדן קטן כאן למטה... אגב, שלא תחשבו שבזה זה הסתיים... לדייט הראשון הגבר איחר ביותר משעה, וגרם לנו להפסיד כרטיסים להצגה ! - אבל זה סיפור אחר.

תוכי

New member
טוב....

אז אנחנו הכרנו כך.... במוצ"ש לפני כמעט 4 שנים נפרדתי מהחבר הקודם....ביום א´ כשהגעתי לעבודה הציעה מישהי שעובדת איתי להכיר לי מישהו מהעבודה של חבר שלה..(היא לא פגשה אותו אף פעם לפני כן) אני בספונטניות אמרתי למה לו
ובכן ביום שלישי ה- 22.12.98 יצאתי לפגישה הראשונה עם מי שהוא היום בעלי הצעת נישואים ממש לא הייתה - הכל היה כל כך ברור שפשוט דילגנו על הקטע (למרות שמידי פעם אני עוקצת אותו למה לא הייתה לנו הצעת נישואין)

אוסנת123

New member
באינטרנט!!!

אנחנו הכרנו באינטרנט - בצ´אט. דיברנו בצ´אט במשך שעתיים ואח"כ בטלפון למשך 3 שעות. למחרת דיברנו בטלפון עוד 4 שעות ולמחרת נפגשנו בפגישה עיוורת ומאז עד היום, 6.5 שנים אחרי אנחנו יחד...

נופר 30

New member
אינטרנט

חמש דקות צ´אט חמש דקות שיחת טלפון ופגישה עיוורת בחתונה של החבר חודש הבא שנתיים ביחד

דפי26

New member
אנחנו מליון שנה יחד

והכרנו בתיכון. למדנו בכיתות מקבילות התחלנו כידידם ואח"כ הפכנו זוג. אני מרגישב כאלו אנחנו ביחד מאז ומתמיד. מעטים האנשים שבחוג החברתי שלנו היום שהכירו אותנו לפני ה"ביחד". עברנו יחד הכל:בגרויות,צוי גיוס,רשיונות ראשונה,הפעם הראשונה,צבא,קורסים,אוניברסיטה......

למעלה