סקר קטן לגבי ההכרות

אתי@

New member
אנחנו הכרנו בצבא

במשרד כ"א - אני רק הגעתי לבסיס אחרי טירונות, ורונן שכבר היה ותיק עשה לי הכרות עם הבסיס ועזר לי להתחמק מעבודות רס"ר

לאתי @

סימן ההכר של שטרודלית
אז שמחתי לשמוע את סיפור ההכרות שלכם מאוד יפה ונחמד להכיר לך ככה את הבסיס ואיזה ג´נטלמן לעזור לך להתחמק מעבודות בסיס כבר על ההתחלה עשה רושם של בחור טוב - בכדי להרשים אני מקווה אז שיהיה לכם הכי טוב שבעולם וכמובן אהבה ואושר ממני שבלולנית - נתי

rinutza

New member
אנחנו נפגשנו בעבודה. אילן גר

בלונדון מטעם החברה ומידי פעם היינו נפגשים כשאני הייתי מגיעה לשם או הוא לכאן בנסיעות עבודה. כשהוא חזר לארץ לפני שלוש שנים הוא התחיל להתקשר אלי ולחכות לי בסוף יום עבודה עד שיום אחד כשהוא לקח אותי הביתה (לא היה לי רכב אז) שאלתי אותו אם במקום לשבת עכמה שעות באוטו הוא רוצה לעלות. הוא ענה שהוא חשב שלעולם לא אשאל ועלה. ומאז אנחנו ביחד.

אני בדיוק יצאתי מהמנזר ../images/Emo82.gif

אליו נכנסתי לחצי שנה... לא ממש מנזר... פשוט התנזרתי מגברים ודייטים... חברה שלי עמדה להתחתן עם מי שהכירה באתר הכרויות באינטרנט והרגשתי נורא בודדה ומיואשת... אז החלטתי ש"אם היא הצליחה למצוא באינטרנט מישהו כזה חמוד אולי גם אני אצליח". נרשמתי לאותו אתר אינטרנט ופגשתי כמה בחורים מו-ז-רים!!!! (סיפור לכשעצמו) ואז פנה אלי המיועד בשם בדוי ואחרי שיחה קצרה בטלפון קבענו דייט ליומיים אחר כך (כי באותו יום עוד היה לו דייט אחרעם בחורה מהאינטרנט... התברר לי...) ישבתי בבית הקפה וכשהוא נכנס הייתי בטוחה שתוך רבע שעה אני מנפנפת אותו והולכת הביתה... אין לי מושג היום למה - אבל הוא ממש לא מצא חן בעיני במבט ראשון... אבל מהר מאוד הדברים השתנו, לאחר כשבועיים כבר גרתי אצלו ולאחר כחודש כבר היה ברור שזה לתמיד... הקטע היה שידידה שלו מהצפון באה לבקר אותו בדיוק באותו ערב והיות והוא קבע איתי היא החליטה להעביר גם את הזמן, נכנסה לאינטרנט, קבעה אם מישהו להיפגש באותו בית הקפה בו הוא קבע איתי.... והם התחתנו חודשיים לפנינו!

ממש מדהים

הטכנולגיה של היום רבויית הפתעות קחו לדוגמא את האינטרנט מקום לפגוש חתנים וכלות עתידיים אז שיהיה המון בהצלחה ודרך אגב למרות שבהתחלה זה לא היה זה - הגורל רצה שזה יהיה זה ויצר את הזוגיות שלכם דרך אגב כמה זמו אתם נשואיים ? שבלולנית

*מור

New member
אנחנו הכרנו דרך הדודה

הדודה חברת ילדות של אימי וששששנננננננים שהיא רוצה להכיר לי אותו ולא הסכמתי, הייתי במפורשות נגד בליינדייט, לבסוף לאחר שחזרתי מהמזרח, הדודה התקשרה לגשש מה קורה איתי ואם יש מישהו בחיי ושראתה שלא, פשוט הביאה לו את הטלפון בלי לשאול אותי או את אימי יותר מדי. ואז הוא התקשר ודיברנו איזה שעה....ולא היה לי מושג ירוק איך הוא ניראה ומאד פחדתי מזה, אמא שלי החליטה שהוא בלונדיני (אכן הוא היה בגיל 4) ולכן הלכתי בראש שאני צריכה לחפש מישהו בלונדיני, קבענו בבית קפה בקינג ג´ורג, עמדתי וחיכיתי....לפתע ראיתי, את הבלונדיני!!!! ולאחר שהסתובב דיי נבהלתי והתחלתי לעשות ללא מילה נוספת אחורה פנה פן יזהה אותי. לפתע הטלפון צלצל....כבר חשבתי על אלפי תירוצים, למה לא באתי, אולי דרסתי צב...או עליתי על כבשה....מה לא עלה לי בראש, בעודי רצה אצה לחניון ממול הבית קפה....הטלפון מצלצל....הסתכלתי לעבר הכביש, הבלונדיני נעלם....ושוב הוא ניראה אבל הוא לא מחזיק בטלפון..... ולפתע אני שומעת אותו מ2 כיוונים גם מהאוזן שעם הטלפון וגם עם הד שמלווה בתוך החניה....אויש, זו היתה פאדיחה.....ואז הוא ניגש אלי ושאל, מה עמדת לברוח? ואני....מה פתאום הרגע באתי (עם חיוך של מליון דולר מבושה). לבסוף כמו ששמתם לב הוא לא היה הבלונדיני.....אבל היה נחמד מאד, ישבנו עד שנסגר הבית קפה....ובחזור, כל אחד הלך למכוניתו ונסע.... והפאדיחה הנוספת שהיתה לי זה שנעצרנו יחד באחד הרמזורים הבאים והוא עשה לי שלום, ודפוקה שכמותי לא זיהתה אותו וסובבתי לו את הראש באלגנטיות סנוביות והמשכתי לנסוע לאור האור הירוק שהתחלף..... רק יום למחרת שהוא התקשר...הבנתי שזה הוא היה

kisses

New member
אנחנו הכרנו ממש שלא במכוון

ואני מודה לגורל הטוב ובסוף החודש נחגוג 4 שנים של חברות

ל : kisses

4 שנים של חברות זה ממש הרבה , וכמה מתוכם אתם נשואיים ? אשמח להשתמע שבלולנית

למעלה