אנחנו נפגשנו בגיל 5 בערך...(שלי)
פעם ראשונה. שרון הוא אח של מי שהייתה החברה הכי טובה של בת-דודה שלי - מהסוג של החברות הדבוקות אחת לשניה בדבק נגרים
אז בהתחלה הוא היה אח של טלי והיינו נפגשים בלובי או במגלשה בחוץ... לימים נפגשנו שוב (זה הוא מספר לי - אני לא ממש זוכרת את האינסידנט) בפאב מסויים בראשון שבו אני עבדתי כמלצרית, בגיל 17. שרון טוען בתוקף שהוא ניסה להתחיל איתי יותר מפעם אחת ואני ניפנפתי אותו בחינניות של מלצרית עסוקה, עד שאחי (שהוא בן גילו של שרון - שלוש שנים מעלי) תפס אותו בפינה והבהיר לו ב"עדינות" ש"זאת אחותי". "לא לגעת". פעם שניה. פעם שלישית הייתה כשראיתי פרצוף מוכר ויפה במכינה הקדם אקדמית בת"א, כשחזרתי מארה"ב - שם השארתי את החבר שהיה לי אז, בהבטחה להשאר נאמנה, ובכאב פרידה ענק.. אז התחלנו לדבר בתור ראשל"צים בעלי עבר משותף (
) ונעשינו ידידים . בערך חודש החזיקה "הידידות" , ולמרות החבר בחו"ל פרח בינינו רומן רומנטי מלא שקיעות ומפגשי סתרים .. ואז החבר חזר לארץ, ונאלצתי לבחור. בחרתי בחבר. (יו, איזה קיצור נמרץ - מדובר בימים ולילות ארוכים של התלבטויות וכאבי לב) בכל מקרה נסעתי בעקבות האהבה לארה"ב (החבר היה יהודי אמריקאי תושב לוס אנג´לס), ואחרי כמה חודשים הוא החליט "לעשות עליה", התגייס, השתחחרר, התחיל ללמוד, בינתיים גם אני בלימודים (נתקלת בשרון לעיתים רחוקות במסדרונות המכללה) ו...התחילו דיבורים על עתיד משותף, חתונה ילדים והכל.. אלא שאז משמים התערבו לי והחבר חזר בתשובה, אחרי 5 שנות חברות .. נפרדנו. התחלתי את ההתמחות בביהמ"ש. אה, שכחתי לציין ששמו של שרון (+שם משפחה) זהה בדיוק לשמה של חברה טובה שלי, ככה שבמהלך הלימודים, אחרי אין-ספור שגיאות של המזכירות ששלחו ציונים ומסמכים במקום לה - לו, וההיפך - אז הפגשתי בינהם (אפילו ניסיתי לשדך..) טוב. יום בהיר אחד הגיע בחל"י במסגרת ההתמחות לביהמ"ש, פגש את החברה בעלת השם הזהה, והתעניין בגורל החברה המשותפת שלהם (אני). אה - היא אומרת לו - לך תבדוק לבד, היא פה, בביהמ"ש, מתמחה אצל השופט הזה והזה.. אולם כך וכך... וכך אירע שבאמצע היום נכנס לאולם המשפטים שלנו, במלוא הדרו, החתיך ההורס שהיום מתכנה "בעלי", נפגשנו בהתרגשות רבה, עלינו לגג של ביהמ"ש (לפינת הסתרים של המתמחים - כשכל ת"א פרושה לנו מלמטה) ו... מאז לא נפרדנו. שנתיים אחרי זה, באמצע הלילה הוא מחבק אותי חזק ומודיע שהוא רוצה להזדקן איתי...