סקר קטן

סקר קטן../images/Emo41.gif

ספורט: רואה או עושה? סגנון מוזיקה אהוב? שיער: טבעי או צבוע? בושם מועדף? מכונית אהובה? איפה תגורו שתיהיו גדולים? קיץ או חורף? בגדים: צמוד, רחב, באמצע? טיולים: בטבע או בקניון? מה אני אוהב בפורום?

תשובות

ספורט: רואה או עושה?עושה סגנון מוזיקה אהוב?רוק,מטאל ופיסכודלי שיער: טבעי או צבוע?כרגע טבעי בושם מועדף?tommi Girl מכונית אהובה?המכונית שלי =) אופל אסטרא ספורט 2002 איפה תגורו שתיהיו גדולים?ניו יורק קיץ או חורף?חורף בגדים: צמוד, רחב, באמצע?תלוי במצב רוח טיולים: בטבע או בקניון?טבע מה אני אוהב בפורום? >אין תשובה<

una chiqita

New member
אני ... ../images/Emo3.gif

ספורט רואה או עושה? לא זה ולא זה... סגנון מוזיקה אהוב? היפ הופ ורגאי שיער טבעי או צבוע? צבוע בושם מועדף? IPNOTIC מכונית אהובה? למבורגיני , פורשה , יגואר, ומרסדס איפה תגורו שתיהיו גדולים? חפשו אותי באירופה
קיץ או חורף? קיץ וסתיו בגדים: צמוד, רחב, באמצע? צמוד ובאמצע טיולים: בטבע או בקניון? טבע ברור ! מה אני אוהב בפורום? הכל...

dark eyes

New member
מעניין אם מישהו יקרא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ספורט: רואה קצת עושה הרבה. מוזיקה: עברי ישן, קלאסי, עברי חדש. שיער: לפעמים אני עושה קצת גוונים אבל בעי גם טוב. מכונית:לקסוס SC בל מה לעשות זמנים טובים אלה היו, עכשיו מרצדס זה נחמד. בושם: אני אוהב ליום יום את ארמני השחור ולערבים רומאנס של ראלף. איפה אני יגור: או בהרצליה או בגרמניה ברלין. קיץ או חורף: חווווורף
בגדים: תלוי במוד אבל מעדיף צמוד קצת לא יותר מידי
טיולים: טבע וקניון שילוב! אוהב בפורום: את הכככככלללללל

i l0ve u

New member
גרמניה בעעעעעעעעעעעעעעע

לא הייתי נוגעת בארץ הזאתי אם מקל... טוב לא להגזים אולי לטייל וכזה כי בכל זאת זה ארץ... אבל זה יותר מדי מזכיר לי "משו"...

dark eyes

New member
נכון עברה

של גרמניה לא קל איתנו היהודים... אבל כל המשפחה שלי חיה בגרמניה ולא הייתה בישראל אלא לחופשות... ואני בכל זאת חצי גרמני וחצי אוסטרי, ככה שרוב החופשות שלי הם בגרמניה ואת פרנקפרוט וברלין אני מכיר יותר טוב מכל עיר אחרת בארץ את השפה אני מדבר וכותב ככה שלא תיהיה לי בעיה להתאקלם שם..

גברת מה יש לך מגרמניה????

אחלה ארץ,חות מהשואה שזה מזכיר זאת ארץ יפיפיה.... אני כל שנה שם....

i l0ve u

New member
ארץ יפיפיה -אין ויכוח

אבל זה יותר מדי מזכיר לי את השואה... ומפחידדד אותי להתקרב לשמה

תקראי בבקשה.....

זה מפחיד אותך,אבל אין מה לעשות,צריך להתמודד עם המציאות..... השואה היתה,אי אפשר להיתכחש לזה...... וגרמניה אשמה,נכון.... אבל תיסלחי לי עברו כמה?50 שנה?60? אין מה לעשות...ככה זה.... אז מה כל דבר שתפחדי ממנו לא תתקרבי אליו? ידיד שלי נהרג בתאונת דרכים,באוטו אז זה אומר שאני לא אכנס יותר למכונית? היה לי ידיד שנהרג בתאונת דרכים באופנוע זה אומר שלא צריך לעלות עליו?להימנע כן.... אוו,תראי את הפיגועים,זה אומר שלא צריך לעלות לאוטובוסים כי את מפחדת? אין מה לעשות צריך להיתמודד עם הפחד... האנשים שם לא מפחידים.... האוירה נעימה, ארץ יפיפיה..... וזהו,אם לא תתמודדי עם הפחד לא תוכלי להתמודד עם דברים אחרים הרבה יותר קשים...

Finix7

New member
מצטערת, הייתי חייבת להגיב..

לדעתי (מתוקונת, אני מסכימה איתך), יש באמת איזשהי בעייתיות עם הארץ הזו, אבל דבר ראשון רוב הדברים הנוראיים קרו בפולין אחרי שגרמניה כבשה אותה, אז גם לפולין לא נלך? ויש עוד ארצות באירופה ששיתפו פעולה עם גרמניה- רובן בלית ברירה, כמובן. ודבר שני- גרמניה כיום היא אחת מהמדינות הכי פחות אנטישמיות בעולם, כלומר היא מנסה "לפצות" (לא שאפשר איכשהו לפצות על הזוועה..) על מה שקרה שם לפני בערך 60 שנה.. לדעתי באופן אישי- יש אנטישמיות בכל מקום, אפילו פה בארץ ישראל ואי אפשר להתחבא מתחת למיטה.. וצריך ללכת לגרמניה ולהראות להם שהנה- אנחנו חיים, התגברנו ויש לנו מדינה משלנו ואנחנו גאים להיות יהודים! ושכולם ילכו ל****....

flowers girl

New member
תקראוווו פליזזז..../images/Emo26.gif

אוקי.. הנה..
אני בעיקרון עושה ספורט, אבל לא ספורט תחרותי. אני לא אוהבת לראות.
אני אוהבת להקשיב למוזיקת פופ, ראפ קצת, R&B, רוק קל, קצת לטיני, וקצתתת טראנסים.
השיער שלי חצי צבוע חצי טבעי. חח. כאילו, יש לי כמה פסים בלונדיניים בשיער רגיל חום. אבל השיער הבלונדיני נעלם כבר עוד מעט.
הבושם האהוב עלי הוא ראלף לורן.
אני לא אוהבת שום מכונית.
כשאני אהיה גדולה אני אגור או בוילה בת"א איפשהו, או בבניין דירות עם דירה גדולה ומעוצבת בת"א איפשהו.
אני מעדיפה את הקיץ.
אני אוהבת בגדים יותר באמצע. כי צמוד כל הזמן זה מגעיל וכנ"ל לגבי רחב.
אני אוהבת טיולים בקניווןןןן.. חח..
אני הכי אוהבת בפורום את זה שכל שאלה שתשאל, תקבל תשובה הוגנת..

flowers girl

New member
חחחחח התכוונתי להוגנת..

כאילו שאני אגיד נגיד שאני חושבת שהבגד הזה והזה מ-ד-ה-י-ם אז תתנו תשובה הוגנת, ולא תתנפלו עלי שהבגד הזה פשוט דוחה ומעלה קיא.

i l0ve u

New member
אם כבר עפר שכטר...

שמעת שהם הולכים להתפשט לכבוד החופש הגדול באקסיט??? חחחחח גם ראיתי ת'פרסומת בערוץ 10..חיחיחיחי "וכמו שכולם יודעים עפר שכטר-לא לובש תחתונים.."חיחי
אה וכמעט סיימתי ת'מצגת שלך אני כל פעם עובדת עליה עוד איזה 5 דקות חחח כי אין לי הרבה כוח אבל נתקעתי כי אין לי תמונות של עפר ומיכאל....

i l0ve u

New member
גמד קוקסינל...

חחח סתם .... אממ מה באמת את נפגשת איתו?איך? אוי ראיתי ת"קוביות" של עפר וזה הזכיר לי שאתמול ראיתי ת'גוף המושלם ביותר בעולםםם

flowers girl

New member
כוסון לא נורמלי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני נפגשת איתו ביום חמישי, באולפן
של מי הגוף המושלם ביותר בעולם שראית
ספרי ספרי..

למעלה