סקר קטן

O Boy

New member
../images/Emo13.gif MY ../images/Emo13.gif

ספורט: רואה או עושה? עושה, הייתי במכון כושר אבל פרשתי... אני עוד אחזור
סגנון מוזיקה אהוב? לא משהו קבוע, אבל אם כבר אז היפ הופ שיער: טבעי או צבוע? טבעי, בטח שטבעי בושם מועדף? פאי ג'יבנצ'י כחול מכונית אהובה? BMW איפה תגורו שתיהיו גדולים? איזור צפון ת"א או הרצליה פיתוח קיץ או חורף? חם חם, אז שיגיע כבר החורף
בגדים: צמוד, רחב, באמצע? צמוד, שוווה טיולים: בטבע או בקניון? ב-ק-נ-י-ו-ן מה אני אוהב בפורום? אתכם

felis baby

New member
פפפלליז תקראו (אם זה מעניין אתכם

ספורט: רואה או עושה?לא רואה וקצת עושה סגנון מוזיקה אהוב? ראפ והיפ הופ שיער: טבעי או צבוע?טבעי עם קצת גוונים בושם מועדף?אולטרה ויולט,212,הוגו בוס מכונית אהובה?....... איפה תגורו שתיהיו גדולים?הכוונה לעיר? ת"א אוהרצליה פיתוח (מקווה) קיץ או חורף?קיץ! בגדים: צמוד, רחב, באמצע?אמצע טיולים: בטבע או בקניון?ברור שבקניון..! כאילו דה!חח מה אני אוהב בפורום?אותך!

cutey

New member
אמממ..

ספורט:עושה!! סגנון מוזיקה אהוב:רוק,ראפ,פופ,שחורה,ישראלי,דאנס..(וכמה פעמים ישאלו את אותה שאלה?!) שיער:טבעי-עם כמה שיערות צבועות. בושם מועדף:tommy girl,סלבדור דאלי,קבוטין-בסדר,וhappy-של clinique מכונית אהובה:קדילק,פורש,אודי... איפה תגורו כשתהיו גדולים:סביר להניח בארה"ב-עם המשפחה שלי.אבל גם יכול להיות שפה בישראל.. קיץ או חורף:קשה,חורף-כי ממש כיף,וקיץ-כי אני מתה על הים ולהשתזף. בגדים:תלוי לאן,לפעמים מתאים צמוד,רחב או באמצע-לפי המצב רוח. טיולים:בטבע!! מה אני אוהבת בפורום:את הכל.
טוב לחזור..

jennie 00

New member
my תשובות

אז ככה...
ספורט עושה
(ספורט זורם אצלי בדם)
פופ-רוק (good charlotte ,busted וכאלה..) גם קצת סלסה מידי פעם (p.o box,DLG,marcela morlo ועוד...)
אני אישית חורף..להיתקרבל במיטה עם שוקו חם
באמצע לא צמוד מידי ולא רחב מידי
גם וגם..(לא טוב להיות יותר מידי בפנים ותמיד טוב לצאת לשופינג)
מה אני אוהבת בפורום...אממממממממממ א-ו-ת-כ-ם-
(סתם התחשק לי להתחנף) נ.ב-עוד שלושה ימים יש לבר(i l0ve u)
יומולדת

koka100

New member
koka בע"מ

ספורט: באשליות שאני עושה... מוסיקה:רוק, s'70 שיער:טבעי בושם: flower קיץ או חורף ??? :שניהם בגדים:באמצע טיולים : בטבע

2 כוסיות

New member
->

ספורט: רואה או עושה? עושה סגנון מוזיקה אהוב? פופ שיער: טבעי או צבוע? טבעי בושם מועדף? בוס מכונית אהובה? פרארי איפה תגורו שתיהיו גדולים? קנדה קיץ או חורף? חורף בגדים: צמוד, רחב, באמצע? באמצע טיולים: בטבע או בקניון? טבע מה אני אוהב בפורום? שיש עצות טובות

SsssTaaaR

New member
באיחור../images/Emo163.gif

ספורט: רואה או עושה?עושה סגנון מוזיקה אהוב?היפ הופ שיער: טבעי או צבוע?טבעי (התבהר קצת מה
) בושם מועדף?hot- givenchy מכונית אהובה? אאודי TT, פג'רו קינג,Z3-BMW
איפה תגורו שתיהיו גדולים?עוד לא החלטתי
קיץ או חורף?חורף בגדים: צמוד, רחב, באמצע?תלוי במצב רוח טיולים: בטבע או בקניון?בקניון
מה אני אוהב בפורום?ה-כ-ל-

MiNe:)

ספורט: רואה או עושה?עושה עושה:] ספיננינג וריצה בעיקר סגנון מוזיקה אהוב? hip hop&rap שיער: טבעי או צבוע? טבעי :] אולי בעתיד גוונים בושם מועדף? טומי מכונית אהובה? 307 איפה תגורו שתיהיו גדולים?ת"א או משו:] קיץ או חורף? קיץ בגדים: צמוד, רחב, באמצע? צמוד טיולים: בטבע או בקניון? טבע + קניון :] מה אני אוהב בפורום? הכל:]

Black n White

New member
שלי....../images/Emo6.gif

ספורט: רואה או עושה?לא זה ולא זה... סגנון מוזיקה אהוב?פופ R&B היפ-הופ(חוץ מסאבלימינל) שיער: טבעי או צבוע?גוונים... בושם מועדף?212 פור-מן,בוס החדש(העגול),ג'יאו מכונית אהובה?גולף GTI שחורה עם הפנסים השקופים דגמי 2004 איפה תגורו שתיהיו גדולים?או בסי-אנד-סאן או בוילה בסביון קיץ או חורף?חורף!!! בגדים: צמוד, רחב, באמצע?מתרחב טיולים: בטבע או בקניון?בקניון מה אני אוהב בפורום?הכל!!!

Finix7

New member
תשובות..

ספורט: רואה או עושה? בקושי עושה... קצת אופניים. סגנון מוזיקה אהוב? רוק קלאסי. שיער: טבעי או צבוע? טבעי שולטטטטטטטט בושם מועדף? ? מכונית אהובה? יאגואר. או אחת מאלה של ג'יימס בונד 007 איפה תגורו שתיהיו גדולים? לא יודעת.. כנראה בישראל קיץ או חורף? חורף בגדים: צמוד, רחב, באמצע? באמצע טיולים: בטבע או בקניון? בטבע ובקניון- תלוי במצב רוח מה אני אוהב בפורום? לענות על סקרים חחחח... יש פה דברים מעניינים.

למעלה