סקר קטן

i l0ve u

New member
הם עוד יחשבו שקוראים לו קובי חחח

לא סתם אני וחברה שלי קוראות לו קובי יעני קוביה בגלל הקוביות בבטן..עזבו חח וטוב שלא אמרתת שאני לא מפסיקה לדבר עליו למה לא העלתי אותו באף נושא................מתי דיברתי איתך עליו? שמה עליו זין באמת ממש הדבר היחיד שמעניין אותי חח...

אהה שכחתי שבנות זה הסטייל שלך

חחחחחחח סתם..
טוב שלא לקחת אותי ברצינות.. צחקתיייייי וכן דיברת איתי עליו.. אבל לא משנה

i l0ve u

New member
איזה מציקה אור כ...

היא לקחה ממנו תמונה וכל החיים היא מסתובבת איתה ומסכנה עתליה היא לא נותת לה לראות חחח איזה מצחיקקק וואי שמעת מה שלי סיפרה?? אתמול היא אור ואח שלה היו בים ואחד טבע ומת ושלי כמעט טבעה אחריו אנערף..אימלההה

flowers girl

New member
ה"גמדון" הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הבנאדם הכי מושלם בעולם, בלונדיני, כוסון, ריבועים בבטן, רזה וחמוד, בדיוק בגובה המתאים (1.68), נחמד, מצחיק, מוווווווווושלם

Saucy Girl

New member
../images/Emo142.gifאני../images/Emo142.gif

ספורט: רואה או עושה? - יותר עושה מרואה, אבל בזמן האחרון אני לא עושה. סגנון מוזיקה אהוב? - הכל, כולל אופרה וקלאסית, וגם רוק כבד. אבל לא מזרחית. אני לא מתחברת לסילסולים והמנגינה. שיער: טבעי או צבוע? - רק טבעי. יאק צבוע. בושם מועדף? - קליניק הארט, קוול וואטר. מכונית אהובה? - עדיף אופנוע, אם כבר, אז lexus. איפה גורו שתהיו גדולים? - באיזה קיבוץ קטן או מושב בצפון, או באיזו עיירה בחו"ל. קיץ או חורף? - תלוי אצלי במצב רוח. בגדים? -העיקר שיהיה נוח. אוהלים. טיולים? - בטבע. מה אני אוהבת בפורום? - את האנשים והדיונים.

../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gifשלי../images/Emo36.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

ספורט: רואה או עושה? עושה ספינינג, הליכות, ופה ושם דברים אחרים... סגנון מוזיקה אהוב? פופ (באנגלית, כן?!) פופ ושוב פופ!!! שיער: טבעי או צבוע? טבעי, צבוע לגמריי זה לא יפה! אבל אני עשיתי גווני שמש ככה שזה נראה טבעי, עשיתי אותך בגווני דבש בושם מועדף? אין מצב שתכירו את הבושם הזה! מכונית אהובה? לא יודעת אם היא אהובה, מה שכן אני רוצה שתיהיה לי היא אוודי כסופה עם גג נפתח!!!!! התאהבתי!!!!!!!!! איפה תגורו שתיהיו גדולים? ניו יורק! קיץ או חורף? חורף
אני מתה על זה שהולכים עם כל הג'קטים, הכובעים, והצעיפים! בגדים: צמוד, רחב, באמצע? חולצה צמודה, מכנס מתרחב! טיולים: בטבע או בקניון? שנייהם! אי אפשר להשוות כי זה משהו אחר! אין כמו קניות, אני חוווווווווווווווולה על בגדים!!! אל מצד שני זה באמת יכול להות מדהים לטייל בטבע ולראות מקומות חדשים! מה אני אוהב בפורום? את האנשים המדהימים שיש כאן! ואת האווירה!

../images/Emo175.gifתשובות../images/Emo70.gif

ספורט: תלוי איזה
סגנון מוזיקה אהוב: סלסה שיער: טבעי בושם: יש כמה.. כל פעם אני שם משהו אחר בהתאם לסיטואציה
אני אוהב ואני גם שם .. "לליקיו" "רושאס" "דולצ'ה וגבאנה" "זאק" או משהו כזה..
מכונית: שכחתי ת'שם שלה.. חחח
איפה אני אגור
לא יודע.. יש לי עוד זמן לחשוב על זה
ת'אמת
גם אף פעם לא חשבתי על זה..
קיץ או חורף
אביב
חח.. בגדים: באמצע טיולים: בטבע חחחחחח...... מה אני אוהב בפורום
הכללל אני הכי הכי אוהב ת'פורום הזה מכל הפורומים האחרים
יש אחלה מנהל
אחלה אנשים
כיף לדבר איתכם
ושאר הירקות

שליייייי

ספורט: רואה או עושה?גם וגם.....רואה כדורגל.... סגנון מוזיקה אהוב שיער: טבעי או צבוע?טבעי.....אבל אצלי זה צבוע לצערי..... בושם מועדף?אינג'ל והוגו... מכונית אהובה?בחלום?לינקולן,במציאות?וולוו.... איפה תגורו שתיהיו גדולים?אלוהים גדול..... קיץ או חורף? חורף,עדיף סתיו.... בגדים: צמוד, רחב, באמצע?באמצע :) ואפשר צמוד..... טיולים: בטבע או בקניון?טבבבעע....וקניון זה נחמד...חחחח מה אני אוהב בפורום?אנשים בעיקר :)

ילדת גן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

ספורט: רואה או עושה? עושה סגנון מוזיקה אהוב?
רוק, האוסים, פופ, מוזיקה שחורה
. שיער: טבעי או צבוע? השיער שלי חצי צבוע, כי עשיתי פסים
ולא אהבתי אותם אז צבעתי אותם בחום כמו כל השיער שלי. אבל בכלל לא שמים לב שיש צבוע. בושם מועדף? אנג'ל משהו... אני לא זוכרת כל כך איך זה ניקרא. מכונית אהובה? אני לא כל כך מבינה במכוניות.. אבל הכי טוב ג'יפ
! ואופנוע
. איפה תגורו שתיהיו גדולים? בהודו, או באילת ליד הים. קיץ או חורף? קיץ
בגדים: צמוד, רחב, באמצע? צמוד. טיולים: בטבע או בקניון? גם וגם. מה אני אוהב בפורום? הכל

SHOGER HTE BABE

New member
תשובה לסקר:../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ספורט: רואה או עושה?עושה אבל בבית, כפיפות בטן וכאלה. סגנון מוזיקה אהוב? פופ, פופ לטין, לשמוע האוסים לרקוד טראניסים והאוסים
. שיער: טבעי או צבוע? מה שהמתאים לי שכרגע זה השיער שלי עם קצת פסים טבעיים. בושם מועדף? היפנוטיק. מכונית אהובה? מכוניות ספורט. איפה תגורו כשתהיו גדולים?. בדירת יוקרה איפה שלא תהיה, אבל אני חושבת שרק בישראל, מי יודע. קיץ או חורץ? קיץ. וקצת מחורף, אבל ממש קצת. בגדים: צמוד, רחב, באמצע? צמוד הרוב, תלוי מה שמתחשק לי. טיולים: בטבע או בקניון? יותר קניון אבל גם טבע. מה אני אוהב בפורום? חדשה פה, אבל כבר אוהבת.

למעלה