סקר קצר

shiris5

New member
סקר קצר../images/Emo132.gif

לרגל קבלתי לפורום זה, הנני שואלת שתי שאלות שהטרידוני לאחרונה: 1. איזה מוזיקה חנונים (אתם) שומעים? 2. אתם בצופים/בשומר הצעיר?

noname202

New member
שירי,יש עוד תנועות נוער את יודעת../images/Emo3.gif

1.כל מיני, אין משהו ספציפי [אני חושבת שהיה על זה שרשור..אני אחפש
] 2.צופים

shiris5

New member
סורי ששכחתי את בני עקיבע

אה, ויש גם את תנועת הנוער של מד"א (איך לעזעזל שכחתי?! אני שם...) טוב, סנילית שכמוני אבל זה תנועות הנוער היותר מוכרות

shiris5

New member
גלי

את יותר סוקלת מהותיקים בפורום גרין דיי, למבינים-גירוש הפאקצות ושירשורי השיניים. עם חנונית עם דיעה לא מתווכחים, בייחוד אם זאת גלי מה תעשי לי?! תפליקי לי באולסטאר?

Tiki Torch

New member
קצרצר ממש

1.רוק רוק ועוד קצת רוק(לא לא מה שבפה למתחכמים או מטומטמים במיוחד...) 2.יותר לכיוון נוער תל"ם

mm2000

New member
מוזיקה ומרלצ

אין לי סגנון ספציפי ואני חי נושם ואוכל צופים

ללא נושא

רוק ישראלי, בעיקר. רוק בכלל. למרות שאני טוחנת את אותן הלהקות כבר המון זמן, אני צריכה המלצות.. אני כל כך נואשת שהתחלתי לשמוע betzefer
הייתי פעם בצופים.

Dooritos

New member
אהממ

בגלל שזה קצר 1. רוק 2. צופים- מכורה קשות. אם זה היה ליד הבית שלי הייתי גם ישנה שם.

../images/Emo140.gif..

1. בעיקרון אני שומעת כל סוגי המוזיקה חוץ ממזרחית (דיכאון נכלל בזה) אבל יש לי העדפות לרוק 2. הייתי פעם בשומר הצעיר.. זה היה ביסודי P:

ביעף..../images/Emo3.gif

א. תלוי במצב רוח .. שאלה רחבה מידי II. חס וחסה!!! טפוי .. תנועות נוער .. בעעעעעעעעע...

EdisonGirl

New member
ממ

1. בעיקר פסקולים של סרטים. מעבר לזה- שומעת כמעט הכל, התדירות משתנה מפעם לפעם.. אה, ויש כלל ברזל אחד- שונאת מזרחית דיכאונית! 2. אני כבר לא נערה, אבל לא הייתי באף אחד מהם. לא אוהבת תנועות נוער..

למעלה