סקר קצר

noname202

New member
היא כן, ותקרא למעלה - שנת 2005

פעם אחרונה שבדקתי נולדתי בשנת 1991
ממ...

שלוקמן

New member
עונה

1. איזה מוזיקה חנונים (אתם) שומעים? שוטי הנבואה, סינרגיה, בית בובות 2. אתם בצופים/בשומר הצעיר? אייכס צופים!

Greebo

New member
מצאתי את השילוב המושלם - מטאל אירי!

:ם זה...כזה....מוזיקה אירית.........עם דיסטורשן :ם זה שליטה.. cruachan נחמדים ביותר... ולא...אני לא איש בעל אידיאולוגיות ותמיד מצאתי תנועות כמו הצופים להיות ביזבוז זמן גמור..

Greebo

New member
פולק קלטיק מטאל ליתר דיוק..

לפחות בדיסק החדש יותר של cruachan הם יותר פולק (כלומר יותר קטעי כינור וחליל ונעימות איריות..)...בהחתלת הדרך הם היו יותר בלאק מטאל עם ליריקה בנושא קלטי ושיט.. כדי לנסות.. אני עצמי פשוט לא מפסיק לשמוע את הדיסק..Pagan.. רק שתדעו אבל...המוזיקה הזאת היא די לא לכל אחד...כי זה שיולב די מוזר...לדעתי הוא עובד מצויין...אבל מכיר אנשים שלא אהבו..

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif תודה!!

שמעתי את התיאורים שלך וזה נשמע מושלם לטעם שלי ואז אמרת שלדיסק קוראים Pagan אז ידעתי שזה מושלם. והשגתי בדרכים נפשעות כמה שירים שלהם, והם באמת מושלמים! תודה לך, תודה תודה תודה =]

נוWה

New member
המ...

שומעת הכל... בעיקר רוק ומוסיקה קלטית. נוער עובדניקית לשעבר...

adonshokoo

New member
ארמממ

מטאל, צרפתית(פופ\ראפ), גרמנית(פופ\מטאל), קלאסית, ראפ, יפנית(פופ\רוק\מטאל), מזרחית (גם דכאון), אינדסטריאל, פופ, רוק, ג'אז, ישראלי (רוק\פופ), געע..מוזיקות של מחזות זמר (שער בעיקר), זין, הכל, אולי חוץ מטראנסים\האוסים...אבל לא הכי ניסיתי למען האמת :] יש לי חברים בצופים, הייתי פעמיים שם, הייתי במסיבה שהם ערכו?, אם הייתי חוזר שלוש שנים אחורה הייתי מצטרף, עכשיו כבר לא...אני מתכנן להגיע עוד כמה פעמים, אבל לא יודע ממש.

d00sh

New member
אני ../images/Emo42.gif

1. איזה מוזיקה חנונים (אתם) שומעים? פופ ורוק 2. אתם בצופים/בשומר הצעיר? פעם הייתי בצופים, עכשיו כבר לא
כל הכיתה שלי עזבה ונהיה ממש משעמם :/

avinoam edry

New member
תשובה קצרה לסקר קצר

1.ניו מטאל , רוק ישראלי , פאנק רוק ,ראפ ישראלי (הדג נחש וגוואמי ) 2. אני לא חבר בשם תנועת נוער אני יור של אירגון נוער בשם מנו"ע (ממוקם במכון ון ליר בירושלים ששם לעצמו למטרה לעודד ולסייע לנוער ליצר שינוי חברתי תומכים במשהו בסביבות 12 קבוצות נוער ברחבי הארץ וכנראה נפעיל גם קבוצות בצופים ובבני עקיבא אם הכל ילך כשורה במידה ומישהו ירצה אני יפרט עוד על הפעיליות שלנו )

Acripela

New member
סקקר... אווו

1. מטאל! בו! חח 2. צופים. למרות שהם גונבים שירים מאוהדי קבוצות כדורגל/כדורסל..

למעלה