סקר קצר

EdisonGirl

New member
חחחחח תראה, מוטב שלא אתווכח..

כי אז אאלץ להוכיח את דבריי, ואינני מורשית לקחת לעולם ההוא אף אחד. בעיה.

EdisonGirl

New member
כמו שחשבתי..

אתם, תושבי כדור הארץ, לא מסוגלים לקבל שדרים בגלים שבהם משתמשים בעולם ההוא. אז זו הסיבה שלא רואים אותי בתמונות שאני מצטלמת בהם..

EdisonGirl

New member
אני יודעת מה אתה מנסה לעשות!

אתה רוצה שאני אנסה להוכיח לך שאני לא. שכח מזה!

אני חש שאת כן אז מה זה משנה..

..תאמת רציתי שתפרטי על עולמך הפנימי אבל לא צריך.. חשבתי דווקא תבואי ביציאה שעולם X את בעצם האיום האפוקליפטי שרק רוצה שהכל ימות ותשאר רק השלווה ואת בעצם חילזון ענק עם ראש של כלב.. אבל אם את לא מעוניינת לחלוק.. לא צריך!

so be it

New member
צופים זה לא תנועת נוער

(עכשיו כולם יתרגזו עלי.. כמה צומי מצידי) זה לא משהו ממש אישי נגד הצופים, אלא כנגד רוב התנועות הכחולות/חאקי/ דומיהן. 1. רוק, פאנק, מוזיקת עולם, טיפטיפ קלאסי, אירית, קלטית, אינדיאנים, גותית (באמת גותית, דברים שהשופעו מהתקופה, ולא רוק/ מטאל גותי) 2. כרגע אפשר לומר שאני בתנועת הנוער קבוצות בחירה אבל היה לי קשר די ארוך עם תנועת הנוער בני המושבים. אבל אין לי חיבה רבה לרוב התנועות הכחולות.

noname202

New member
*סקילה*

נו מה, בני המושבים, חלק מהנוע"ל, מה אני מצפה אחרי השטיפת מוח
הצופים היא תנועת נוער ממלכתית. הנה הוכחה אם בא לך, מהאתר של מנהל חברה ונוער: תדפדפי למטה ותראי: "תנועות נוער המאושרות ע"י מ. החינוך: ממלכתיות הצופים העבריים." רצית להגיד עוד משהו?

so be it

New member
הכוונה שלי

שתנועות כמו הצופים הנועל בני המושבים, לא צריכות להקרא תנועות נוער כי הן עשותו הרבה דברים אחרים, אבל מעט מאוד מגשימותא תא מטרתן מה שכן, הגיע הזמן לדעתי לעדכן את מטרתן

הו../images/Emo60.gif

1. כל מיני! אין לי כוח לפרט. 2. אני בנוער לנוער! כלומר, נוער צמר"ת. אבל.. לא ממש מרגישים את ההבדל בינתיים

שלוקמן

New member
זה לא רלוונטי

כי זה נכתב עוד לפני שנולדת!!! ותנועת הצופים היא לא תנועה ממלכתית...

למעלה