סקר - תכונה משותפת לחנונים באשר הם

חרשנות ../images/Emo35.gif

גאונות

תן לי לחזק את דבריך

לאונרדו דה וינצ'י ניוטון דופלר על כולם ידוע שהם השקיע המון בתחומם והמצאות לא קפצו להם מהשרוול

cheetara

New member
לצלוח את מערכת הלימוד הארצישראלית

זה לא בדיוק לגלות את החוקיות של חוקי המשיכה, נכון? הרמה הלימודית מתאימה את עצמה למוח הממוצע. אם קיבלת ציונים טובים, אבל אחרי השקעה של מאמץ, באמת שקשה לי לתת לך יותר מדי קרדיט על זה. יש כאלה שלא צריכים לחרוש. יום טוב!

הבחור שאליו הפנית את התשובה שלך

לא ממש למד כל התיכון... אבל אני חושב שהוא דיבר על רמה קצת יותר גבוהה, כמו של אוניברסיטה. למרות שאני אישית גם חרשתי בתיכון

שששש אל תגלה.

אני בטוח שפיזיקה 1 לפיזיקאים זה קורס חובה בכיתה י. ואני אשמח לראות אדם אשר שולט בקורסי פיזיקה ומתמטיקה (ברמה גבוהה) ולא למד ולא שינן. אלא רק הקשיב כל ההרצאות מעולם לא תירגל. והוא באמת יודע. נ.ב יש הבדל בין יודע לבין עובר.

יוווו! זה כאילו אנחנו אותו אדם!

רוצה להתחתן ולהביא איתי 3 ילדים (2 מתוכן בנות... השלישי לא חייב להיות בן אנוש)?

Nimst

New member
יום טוב גם לך

איך את מגדירה לחרוש? יש מקצועות שכדי להצליח בהם צריך לתרגל, אין מה לעשות. יש מקצועות שכדי להצליח בהם צריך לשבת ולשנן בע"פ. גאונות לא תעזור פה מי-יודע-מה.

לא חרשנות ולא גאונות.

אני דוגמא נפלאה לגיק שהוא ממש לא חרשן ובכלל לא גאון. לפחות לא מבחינה לימודית P: אולי גאונים בתחומים מסויימים, לאו דווקא במה שקשור ללימודים. תשאלו את דביר.

אני בכלל לא אוהב את המילה חנון

מעדיף גיק P: ואני קורא לעצמי ככה כי זה מהשאני ומה שאני טוען זה שחנונים הם לאו דווקא גאונים או חרשנים. אתה יכול לקרוא לי סתם פריק אם זה עושה לך טוב. אם כי אני לא כמו רוב האנשים שמכנים אותם פריקים. אני פריק בדרכי הייחודית P:

למעלה