סקר - תכונה משותפת לחנונים באשר הם

התכונה המשותפת

אדם שכשצועקים לו "רייסטלין קורע את סער בהיר להב" הוא יבין כמה המשפט הזה מגוחך. או כמו שפעם מישהו הציע "פשוט תפרסם מודעה שאת מחפש שותף שיודע מי זה קט'ולהו" ובנימה פחות לא רצינית. ראש פתוח.

../images/Emo3.gif קט'ולהו? זה לא ההוא המצרי עם

הראש כלב?

לא קלטת את הסמיילי, מה?../images/Emo13.gif

אני מכיר את לאבקראפט כבר איזה 5-6 שנים, ויודע עליו מגיל 10 בערך(אז קראתי כתבה עליו, ב"המכשף האחרון" אאז"נ).

אלה דברים שרולפליירים נוטים לדעת

וגם אז יש כמה שלא קראו. אגב, אני חושב שרוב הרולפליירים יודעים מי זה קת'ולהו למרות שהם לא קראו מעולם את התוהו המזדחל. קתולהו קתולהו... שמו הולך לפניו...

MajorWinters

New member
זה מסוכן...

אתה עלול להתקבל באיזה ילדה מעצבנת שאוהבת מטאליקה.

Mr Pig

New member
O:

אבל אני גם חשבתי על זה לבד! הרי זו זכותו של כל אינדיבידואל להציג פה בכתב את מחשבותיו בנוגע לנושא! בטח יש לי שגיאות כתיב P: בטח התבלבלתי במונח P: טחע.

Science Fiction

New member
אינטליגנציה מעל הממוצע, ../images/Emo119.gif

[גם אם רק קלות] או לפחות יכולת ניסוח טובה יותר מלאדם הממוצע, לאו דווקא בגלל כשרון מלידה, אלא בגלל כל ההתעסקות במחשבים וספרים. אה, וגיקים גם נוטים להיות עיוורים
.

ailag

New member
סקרנות, רצון ללמוד(לא רק דברי בי"ס)

שאר התופעות נובעות מזה. הידע שלנו על מד"ב בא מהסקרנות כי זה פותח אופקים חדשים. החכמה כביכול - זה הרצון ללמוד, אחרים פשוט לא לומדים ולכן לא יודעים. בעיות הראיה, הספורט והחולשה הפיזית הן מעיסוק אינטנסיבי עם ספרים ומחשבים מתוך סקרנות ולמידה (כי במשחק כדורגל בחצר לא לומדים הרבה) ואפשר לראות שבאותם תחומים יש מגוון גדול של גיקים - הרבה מאתנו לא חלשים, הרבה גם לא צריכים משקפיים. הדחיה מהחברה היא בגלל שלמידה ונגזרותיה זה לא להיט בחברה הרגילה.. (וגם כי אחרי שלומדים קצת מתחילים להגיד דברים כמו "נגזרותיה" וזה נשמע מצחיק ומתנשא לאדם רגיל)

למעלה