סקר

noname202

New member
סקר../images/Emo9.gif

מה תוכניות הילדים שהכי אהבתם? אני אישית גדלתי על פרפר נחמד, בלי סודות, רחוב סומסום, יותר מאוחר אהבתי את נילס, ארתור[שכמו רוב ילדי ישראל אין לי בעיה לראות עד היום
] ובטח עוד כמה ששכחתי
שנאתי את המומינים, המחסן של כאילו, ועד היום יש לי סלידה עמוקה עקב עודף פעמים שבהם שידרו את "הלב"
אהה ובכיתות יותר נמוכות, אהבתי פוקימון
וכאלה
עכשיו תורכם

Tollan

New member
נילס...

ללא ספק נילס הולגרסון (תמיד חשבתי ששושו השועל הוא דמות טראגית). ושאלתיאל קוואק ("תמיד אני שמח...")

chuchi46

New member
לה, לה, ללה ללה, לה-ללה ללה...

איך אף אחד לא הזכיר את הדרדסים? וכמובן- נילס, שאלתיאל דק (כל-כך יפה *.*)... אממ... רדוול (זה על ספר טוב שעוד לא קראתי XP)... את באטמן אהבתי (לא כל החידושים שעשו לזה עם השנים)... ולא זוכרת מה עוד XP

Dooritos

New member
מההה?!?!?

את קוראת לעצמך מעריצה??? קוראים לו שאלתיאל קוואק!!! שנאתי את המניאק הזה... אני אהבתי ככה: הדרדסים, מרקו ("הלב"... אני לא יודעת למה אתם שונאים את זה ראיתי כל פרק בדריכות ורק לפני שבוע ככה גיליתי שאני חיה באשליות ושאמא של מרקו מתה..! מהה?!?!? איך לא ידעתי על זה?!?!? וראיתי את הפרק האחרוןןן!!) גם אהבתי את נילס, ספיידרמן, פרפר נחמד (האהובה עליי), רחוב סומסום (כשיצא) ואמממ לאחר מכן גם פוקימון (עד שהתחיל ללכת לי טוב הקלפים יצאו מהאופנה...)

אהבתי את כל מה שאת שנאת P:

המ, נראה לי שחוץ מ"המומינים" תיעבתי את רב לוח השידורים של ערוץ 1... זה היה חינוכי מדי. רב הזמן ראיתי סדרות זבל בערוץ 6 כמו אריזה משפחתית, משפחת באנדי, פול האוס, הנסיך המדליק מבל-אייר
, אבא חורג אמא חורגת, סטודנט באדי ("בגוף ראשון" או משהו) וכו' המ סדרה אחת איכותית שאני זוכרת נקראה "תופסים ראש", עם אנימציה מקושקשת כזאת, וכמובן כל הניקולודיאון.

Dooritos

New member
אויי יסס איי רממבר

*פלאשבק* אחחח היו ימים... אבל זה חצי סדרות ילדים כי יש סדרות ילדים לגילאי 4-7 ככה ויש סדרות לגילאי 8-10/11 וכו'... אפרופו דברים מעצבנים- רק אותי השמינייה וראש גדול מעצבנים רצח??

O r c h i d

New member
המומינים../images/Emo47.gif ארתור../images/Emo47.gif

וגם כל הסדרות שמשודרות בערב בערוץ הילדים
אם חושבים על זה, אני עדיין די ילד, כך שאין לי ממש זכות להגיב
:<

Science Fiction

New member
הו... ../images/Emo119.gif

ארתור, המחסן של כאילו, צבי הנינג'ה, הלב, וכמובן כל הסדרות האמריקקיות שהיו בערוץ שש P: קרל ווינסלו הוא אלוהים.

נועינה

New member
התוכנית שהכי אהבתי...

אבל ממש...הכי אהבתי...נראה לי היתה מסיבת גן. או המעופפים הנועזים , אני בהתלבטות.

אהבתם? אני עדיין חי על פיהם.

אחח...צבים יקרים שלי...והחתולים הסמוראים..למה כל סידרה טובה חייבת לעסוק איכשהו בפיצה?! מה עם חולי הצליאק המסכנים שביננו.

למעלה