סקר

נועינה

New member
חחחחחחחחחח...

תגידו... שמעתם שפיטר פן פדופיל? :| ושמייקל ג'קסון? ושהיטלר נאצי?

DECK

New member
ובשלתיאל קוואק...

דולף העורב הזה, הוא בעצם דימוי להיטלר, עם השפם הקטן הזה, והוא עומד בראש מפלגה שאם אני זוכר נכון היתה דיקטטורית כזאת... וגם יש שם גזענות, הברווזים החומים האלה שבורחים מהארץ שלהם כי הברווזים הלבנים מתעללים בהם ומעבידים אותם...

נועינה

New member
ולא לשכוח...

שהיה את הפרק שירד גשם וזה הוריד את הצבע מדולף...ואז גילו שהוא שחור!!!

Tollan

New member
אני מבקש...

הוא לא 'שחור'. אם אני זוכר נכון, אבא שלו היה עורב, אבל אמא שלו הייתה כחלילי (נראה לי). אז מכיוון שהוא הציג את עצמו כעורב, הוא נאלץ לצבוע את המקור שלו. והוא הקים את 'מפלגת העורבים' (כאן נכנסת כל ההקבלה להיטלר והמפלגה הנאצית) שנכנסת לשלטון, עד שבארוחת ערב אחת נזרק אוכל או משהו, והצבע מהמקור שלו יורד ואנשיו מגלים שהוא אינו עורב 'טהור'.

נועינה

New member
יא אללה...

וואלה , הזכרת לי לגמרי. עוד דבר...והפעם בקשר לדרדסים...בהתחלה דרדסית היתה כלבה מניאקית שגרגמל שלח לרגל אחרי הדרדסים ואזזז היה לה שיער שחור! ובכן , שהיא התאהבה בדרדסים הם איכשהו הפכו אותה לטובה ו...פוף! היא בלונדינית.

המ, שומדבר מערוץ 11../images/Emo60.gif

כן כן, יש לי ילדות עשוקה, לא ראיתי את כל הפרפר נחמד ובלי סודות ורחוב סומסום ונילס והמומינים וכל זה! [את נילס אני מכירה בכלל ממקום אחר:O] אני מהילדים האלו שלא ראו הרבה טלוויזיה - ואם כן, אז זה בעיקר ערוץ 6 [צבי הנינג'ה והמחסן של כאילו, כבוד
] וקלטות וידיאו של דיסני

noname202

New member
טוב נו הזכרתם לי מלא../images/Emo9.gif

אהבתי את צבי הנינג'ה לבערך שבוע, ואחרי זה פיתחתי סלידה עמוקה כלפיהם, עד היום אני אוהבת את סדרות ערוץ שש כמו נשואים פלוס ואריזה משפחתית, אבל זה לא ממש בקטגוריה של ילדות
והדרדסים
אפילו שהם אנטישמים

dominoooo

New member
אני פשוט לא מאמינה

שלא הזכרתם את מלך האריות!!הייתי קמה מוקדם יותר כדי לראות בבוקר!!איזה מאמי היה סימבה ועם הכוכבים האלה שהיו לו על החזה אחרי זה...כל כך אהבתי את זה!! וגלי!!יא גנבת!!זה מה ששאלתי אותך אתמול!!

../images/Emo140.gif היו כל כך הרבה

שאלטיאל קוואק, הלב, המומינים, ארתור D:, פוקימון (וגם עשיתי על הסדרה הזאת כסף P:), דיג'ימון, חח יש לי זיכרון גרוע אז זהו

../images/Emo69.gifכח המחץ!! ומי שזוכר..,

הכי מוצלחות מכל התוכניות לפי דעתי היו כריס עם הכלב הצהוב באמריקה והחיים והיה להם גם תוכנית הסטוריה

noname202

New member
../images/Emo5.gifשונאת שונאת שונאת..ואיך יכולתי

לשכוח.. שונאת את סנופי!!!

name202סn

New member
אין בעיה,עוד אחד לרשימת החיסולים../images/Emo123.gif

הצלחתי להוסיף היום שניים
יש לי כבר חמישה
זה נוראי

noname202

New member