סקר

נועינה

New member
כןןןן! קראו לה..

היה היה אדם! והיה לו שפם ענק והיה שעון זמן בצד...איך אהבתי את הסדרה הזאת!

גם מסרים תת הכרתיים של ערכים..

.. וגם מספיק להחכים ילד ועד אדם מבוגר, זכור לי כסדרה מ ד ה י מ ה ולמה לא משדרים אותה היום?! צריך לפתוח ערוץ שלם על הסדרות של בית היוצר הזה

Dooritos

New member
יש את זה

בערוץ לוגי (חננה או לא חננה?) לא מתתי על הסדרה... לא יודעת למה....

היא היתה מעולה

היתה גם "החיים" ותוכנית שהתמקדה בהיסטוריה האנושית באמריקה. אני חושבת שמשדרים אותן ב"לוגי" אבל צריך לשלם על הערוץ בנפרד :/

SuperKeren

New member
פינוקיו! נילס! בולי איש השלג!

דובוני אכפת-לי! דני שובבני שבילדותי הצעירה לא אהבתי ולאחר מכן זה הצחיק אותי
. מומינים. אלדין
!

EdisonGirl

New member
פיטר פן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמנם לא יצא לי הרבה לצפות בתוכניות ילדים בילדות, אבל הקפדתי לצפות בפיטר פן ובמוגלי. ואם יש תוכנית ששנאתי במיוחד, זו הייתה "גיא, גיא וגילי" או איך שלא קוראים לזה.. בעעע.. אה, והייתה עוד סידרה שצפיתי בה- ZORRO.. מישהו עוד זוכר אותה? מישהו צפה בה?
זה שודר בערוץ 1, אחרי "פיטר פן"..

EdisonGirl

New member
את.. ראית את'זה? ../images/Emo13.gif

שאחרי שהוא סיים "לטפל" באויב שלו, הוא היה יוצר לו את האות Z עם החרב?

Vegetable Salad

New member
החדר של חני... ../images/Emo42.gif

נילס, דורותי הסדרה, פלפלת, פרפר נחמד, בלי סודות, פיטר פן הסדרה, מוש מוש השור, שאלתיאל קוואק, רחוב סומסום, המומינים, פיסטוק, הדרדסים, ספיידרמן הסדרה, X מן הסדרה, חתולי צמרת, דיג'ימון, הסדרה עם הצעצועים האילמים. אחרי שההורים שלי נזכרו להביא כבלים הבייתה התחלתי לראות אריזה משפחתית, הנסיך מבל אייר, אחיות או לא להיות, קלולס, אבא חורג אמא חורגת, הסדרה עם האבא והדוד והמלא בנות הטיפשות והבלונדיניות -למרות שהכלב היה אינטיליגנט לא קטן... פעם שלחתי לחני מכתב מרגש, שהיא הקריאה אותו פאקינג שיט! וקיבלתי פוסטר של רחוב סומסום, אבל פוסטר ממש ענקי בגודל של דלת. אני לא ראיתי את השידור אבל מסתבר שילד מהכיתה שלי דווקא כן. פא-די-חה, ויותר מזה שלחתי את אותו מכתב שוב כי לא ידעתי! פא-די-חה.

noosh

New member
כל הקלאסיים -

פרפר נחמד, רחוב סומסום, בלי סודות... אפילו הופעתי בפרפר נחמד. אהבתי את "כיוון קריאה" - הייתי קוראת מלא כשהייתי קטנה. חוצמזה, הייתה את התכנית עם הטיפה הורודה שהייתה מלמדת מדעים, ממש אהבתי את זה ו"החיים" הייתה בין האהובות ביותר. והרובוטריקים!! ובולי. איך אפשר בלי בולי

noosh

New member
דווקא חשבתי משהו בכיוון "מימי"

אבל לפחות מישהו זוכר שהייתה טיפה ורודה

../images/Emo85.gifהומ.

רק לי לא היה כבלים שהייתי קטנה?
לא שעכשיו יש לי:S נמ, אני גדלתי על המומינים, פינוקיו, קלימרו, בלי סודות, פרפר נחמד, רחוב סומסום וכל שאר הסדרות שהיו בחינוכית 1 ואחה"צ כמובן שהייתי רואה זאפ ל-1 וטלטאביז וכאלה. את טלטאביז ראיתי בכתה ב' ואני זוכרת שכולם צחקו עלי וגם החברה הכי טובה שלי הייתה צוחקת עלי ואח"כ היא גילתה לי בסוד שגם היא רואה ושאני לא אגלה לאף אחד. זונע.

Vegetable Salad

New member
אז ככה... ../images/Emo42.gif

עד כיתה ו -היה לי ערוץ 1, ערוץ 2 והערוץ הירדני שאין לי מושג איך קלטנו אותו. אחר כך עברנו לHOT ועכשיו אנחנו בYES. גם אני הייתי בכיתה ב כשהתחיל הטלאטביז, פאקינג שיט טינקי ווינקי הומו בצורה מטורפת -מסתובב עם טוטו ותיק של נשים... אחרי זה החלטתי שזה חצה את גבולות הטעם הטוב, ופשוט התחלתי לראות כל ילדיי בערוץ 2 (שהיה באותה שעה).

למעלה