סקר

mike00

New member
חזרתי...בוא נמשיך...

1.למה רק הפליטים של 48'?? אם אתה חושב שמגיע לפליטים לחזור אז מה עושה אותם ליותר טובים משאר הפליטים? ושלא תבין לא נכון,אני לא חושב שלכולם יש זכות להגיע פשוט לא הבנתי את ההגיון שמאחורי זה.. ובוא נצא מתוך הנחה שישראל תסכים להחזיר את פליטי 48' למקומות שציינת,האם תסכים שלא תהיה להם זכות לבחור ולהבחר?? 2.התנחלויות,אמרת לא לפרק התנחלויות ואחר כך אמרת לפרק התנחלויות....לא כל כך הבנתי אותך.... אם אפשר אשמח לחידוד בנושא... 3.למה חילופי אוכלוסיה הם שטויות במיץ?? אם אותם תושבים שחיים לצורך העניין במשולש רואים את עצמם כפלשתינאים,ואם הם לא רוצים לזוז מביתם,ואם רובם גם לא מתים על מדינת ישראל למה שלא יעברו לשטחי הרשות וישארו במקום מגוריהם העכשווי? איך זה פוגע בזכויות שלהם?במקום להיות מיעוט לאומי הם יעברו לחיות לצד אחיהם ויהיו חלק מהרוב..

THE WIZARD 55

New member
אני הייתי עושה עם כולם..

אין לי בעיה לדבר עם כל אחד, הקיצוניים בכלל מצחיקים אותי אז יהיה סבבה..מבטיחה שיכולה לשכנע את המפצח מאקטואליה שאני צודקת
אין קווים אדומים. לא הייתי מצהירה על כלום מראש, תלוי לפי הלך הרוח. מי שרוצה להגיע להסכמים, יכול, אם הוא בא בגישה חיובית, שהולכים לעשות שלום אמיתי..לתת ולקבל שיהיה לכולם שבת שלום.. אגב, יש רק אחד שעדיין לא הצלחתי לנהל איתו מו"מ..ודווקא איתו הייתי רוצה לעשות שלום...

THE WIZARD 55

New member
ושכחתי, מה יהיה עוד 5 שנים..

כנראה שאותו דבר...עד שאנשים לא ישנו את החשיבה שלהם ואני מדברת בפרט על מה שקורה ברשות, אין לי תקווה שישתנה משהו.

תשובות

ב. וויזארד ג'וניר וקינג תינו, וואלה היחידים פה שמדברים ברצינות ולא רואים בהם שום שנאה ג. קוו אדום ירושליים זכות השיבה, על כל השאר יש מה לדבר ה. הייתה מלחמה באיראן, ארצות הברית למדה מלקחיה בעיראק ואחרי הניצחון הוציאה את החיילים שלה משם ותרמה כסף למנהיגות שעלתה שמתונה בכמה וכמה..וזה יקרה בפחות משנה.. עדיין עם סוריה אין שום הסכם ובצדק יהיה פתרון לקאסמים ובכללי עם הפלשתינים יהיה פחות או יותר כמו עכשיו רק שהעניין יהיה בשולי העולם ולא יהיה עיסוק מי יודע מה גדול בכללי המצב יהיה בערך כמו היום רק עם איראן חלשה בלי גרעין וכנראה מתונה יותר

אני חושב

ש:הייתי מדבר עם כל ערבי לשלום כל עוד הוא מעוניין בזה הקו האדום שלי הוא פרישה כללית מהמדינה [אני מעוניין בקווי 42 ואף פחות מזה] מצבו של המזרח הציכון בעוד חמש שנים בקצב הזה הוא בסך הכל תוהו בוהו שנאת לאומים תהרוג אותנו

gogi000

New member
טוב אחרי שיצאתי קצת מההלם של הרעידה

הנה אני כותב שוב את ההודעה אני יכול להתדיין עם כל אחד ששומר על כבוד הדדי ותרבות דיון מכובדת בלי התקפות וקללות, מביו חברי הפורום כאן אני יכול לנהל דיאלוג עם סלטעון, אחריו עם דרגון שהוא יודע להתדיין באופן מכובד בלי התקפות, עם מייק שלמרות דעותנו השונות גם הוא יודע לשמור על רמת דיון מכובדת, ולפעמים עם גדעון, בזמן שהוא שותה קצת יותר מדי הוא לפעמים דבר לעניין, אך כשהוא חוזר להיות מפוקח קשה להתדיין איתו. בפורום חסר בחור בשם טשאפק שלמרות שהוא ימני היה תענוג להתדיין איתו, אני זוכר אותו מפורום ערבים, בטח מוחמד וסלטעון יסכימו איתי. בקשר לקו אדום אז למקומות הקדושים שפלסטין תקבל את הר הבית, ישראל את הכותל וכנסיית הקבר תהיה בשליטה בינלאומית, רק כך אפשר לשמור על חופש פולחן לכל הדתות, וירושלים המזרחית תהיה של הפלשתינים. בנוסף אני מתנגד לחילופי אוכלוסין, אם חלק מהאנשים רוצים לעבור לפלשתין אז בסדר מבחינתי אבל שזה יהיה בהסכמה ולא לחייב אותם לעבור, בנוסף רוב שטחי 67 יוחזרו לפלשתין, אין לי בעיה עם חילופי שטחים בלבד שפלשתין תקבל בסוף שטח ששווה לשטחי 67 וללא חילופי אוכלוסין, אני מסכים שאריאל וגילה ישארו בידי ישראל בתמורה לשטחים בנגב שיסופחו לעזה ששמה יש צפיפות אוכלוסין מאוד גדולה. מה יהיה בעוד 5 שנים? הלוואי שאנשים יתפכחו ויהיה כבר שלום, מה שבטוח שאני אהיה נשוי עם 5 ילדים וה6 בדרך
, וזה בתנאי שנחיה עד אז עם כל רעידות האדמה שקורות לאחרונה.

THE WIZARD 55

New member
חחחחח 5-6 ילדים תוך חמש שנים

אתה מתכנן תאומים או שלישיה... טשאפק אחלה בן אדם, גם אני מאוד אהבתי לנהל איתו דיונים.

gogi000

New member
נו ג'אסט סינגלס

תשמעי אנחנו ערבים וצריך לשמור על הפירמה, נו איך נכבוש את הארץ תוך 10 שנים

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח אל תדאג

אם זה יהווה איום, אני מניחה שימצאו פתרונות: 1. הגבלת הילודה במגזר הערבי * 2. כמו שאמרתי פעם: יגיירו אינדיאנים ויעלו אותם ארצה אחרי שיביאו את כל יהודי העולם. * עצם העובדה שלא מקימים עיירות למגזר הערבי ויש צפיפות בכפרים כי אין עוד איפה לבנות, בגלל זה הכבישים כל כך צרים
זה הפתרון הכי טוב לצמצום הילודה במגזר הערבי.

fifanowftw

New member
עצם זה שהריבוי הטבעי של האוכלוסיה הערבית

בא''י עומדת על 3.5% צריכה להדאיג אתכם. אז בסדר, נגיד שבסופו של דבר אתם תהיו פה הרוב. יהיה פה יותר טוב? הצחקת אותי..הסתכלי סביבה,ראי את המצב של שכנייך. אבל למי אכפת, העיקר לדפוק את הייהוד.. |לינק|http://www.nfc.co.il/archive/003-D-4700-00.html?tag=11-00-15|סלינק| במקביל לגידול האוכלוסייה גדלו גם שטחי היישובים אבל בשיעור העולה על היקף גידול האוכלוסייה. התפתחות זו קשורה לתרבות הדיור של המיגזר הערבי הישראלי - בנייה פזרנית של בתים פרטיים חד קומתיים, דו קומתיים או תלת קומתיים, ששטחם מגיע תכופות למאות מטרים רבועים. תרבות דיור זו מנומקת בכך ש"הערבי זקוק לבית צמוד קרקע", טענה שהתקבלה גם אצל הרשויות הישראליות.

הבעייה הדמוגרפית של ה"פלסטינים אזרחי ישראל"

בתוך קווי שביתת הנשק של 67, חמורה יותר מה-פלסטינים, המכונסים ברובם ברצועת עזה, שטחי A וB. גם מה ששמאלנינו רוצים לחזור לקווי 67 + י-ם המזרחית ושליחת חלק מהותי המתיישבים וחיסול הציונות
לא ידחה את הפיכתם של הערבים בתוך ישראל הריבונית לרוב משמעותי! לכן חילופי שטחים והזזת גבולות/חילופי אוכלוסין הדדיים הוא הפיתרון הכי צודק לכולם ולא מתת חינם של "67" לפלסטין ולצדה מדינה דו לאומית בעתיד ששמה ישראתין...
זה ממש לא יהיה הוגן כלפינו. אם הפלסטינים יבחרו (יותר נכון ימשיכו..) בדרך הטרור והחמאס והג'יהאד, יש לדאוג לאינטרסים של ישראל. יש לנתק (ועדיף היה בהסכם) את וואדי ערה והמשולש מישראל ("תקעו אותנו" בהסכם רודוס
) לעצמאות משלהם, הרי הם ממש "חובבי ציון" כידוע. ואת ה"פלסטינים", פשוט "להשאיר" במקומם הטבעי בשטחי A B ורצועת עזה, כפליטים מרצונם ב"ארצם" עם אוטונומיה, לעוד 60 שנה אם יבחרו בכך... בתקווה שיבחרו לסיים הפליטות בירדן אירופה או באמצעות הסכם עם ישראל. בלי שום קשר, בנייה בקבלנות בשטחי C ובשאר חלקי הארץ (חוץ משטחי A ,B, עזה, וואדי ערה והמשולש בגלל העויינים שבתוכם) הרי היא דבר מבורך. יש לבנות עוד ועוד התנחלויות כל עוד הטרור לא פסק.

גידעון1

New member
לפני שאתה בא אלי בטענות על צורת הדיון שלי

תסתכל איך אתה מדבר. כשאתה רושם שאתה מבין את הצורך לרצוח מתנחלים אל תצפה לתגובות אוהדות ממני.

למעלה