סקר

גידעון1

New member
אהבתי שאמרת שהיית מנהל דיאלוג עם סלטעון

זה בטח היה נשמע ככה. gogi000: סלטעון בשם הרשות הפלסטינית אנחנו דורשים ש 200 אלף פלסטינים יכנסו לישראל סלטעון: הדרישה שלך ממש לא הגיונית אני מסכים מינימום ל 300 אלף פלסטינים gogi000: יאללה בסדר שלא תגיד שהערבים לא הולכים לקראתכם gogi000: אנחנו דורשים את ירושלים המזרחית סלטעון: ו... gogi000: ו..מה? אני לא מבין סלטעון: שכחת לדרוש גם את הכותל המערבי gogi000: אוי תודה שהזכרת לי. כן אנחנו דורשים גם את הכותל המערבי סלטעון: בכיף אין בעיה gogi000: אחרי שסגרנו את סוגיית הפליטים וירושלים עד כמה תסכימו להתגמש בכל הנוגע לנסיגה בשאר השטחים לקווי 67? סלטעון: הדרישה שלך קשה, אומנם אנחנו ניסוג לקווי 67 אבל אני דורש דיון גם בקווי 47 ולכן אני דורש לדחות את הכרזת סיום הסכסוך עד לסיום המו"מ של 47. gogi000: הכל למען השלום אין בעיה תעבירו את שטחי 67 ונפתח מיד במו"מ לקווי 47. gogi000:תשמע אם הכל ידפוק כמו שעון אולי בעתיד נשקול להלחם בטרור סלטעון: וואלה אם אתה רוצה סבבה אבל אתה לא חייב כאילו טרור זה כלום ממילא זה לא ממש מפריע לי. gogi000 וסלטעון חותמים על הסכם שלום. כעבור מספר חודשים החמאס שולח את gogi000 למצב שאהדה וסלטעון יודח בבחירות הבאות.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אל תהרגו אותי עמית וגוגי אבל זה

היה טוב

mike00

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

gogi000

New member
לך תמצא לך תעסוקה

ואלא לפעמים אני חושב שיש לך מחשב שמגיב אוטומטי בפורום חחח איך זה ש24 שעות אתה נמצא בפורום, כנראה אתה מאותם אנשים שמקבלים משכורת מביטוח לאומי תחת השם תורתם אמונתם. המקביל שלך בצד הפלשתיני הם החמאס, אם ישראל היתה תחת כיבוש סביר להניח שאתה היית מתגייס לארגון טרור כמו החמאס. אני שוחר שלום, אתה צוער מלחמה.

mike00

New member
למה אתה כועס?

קצת חוש הומור לא יזיק...... ואמנם אני לא מכיר את גדעון אישית,אבל מכיר את הכינוי שלו מפורום אחר בתפוז.... אני מבטיח לך שאת המשכורת הוא לא מקבל מביטוח לאומי ולא נראה לי שהוא מאלה שמכנים "תורתם אמונתם"...

gogi000

New member
מי כועס../images/Emo6.gif

ואלא אם הוא עובד איך זה שהוא נמצא 24 שעות בפורומים, כנראה מקבל את המשכורת מתפוז

fifanowftw

New member
מה קרה?

על מה ולמה אתה מפלא, לא גדעון אמר שהוא מבין רצח של מתנחלים

גידעון1

New member
gogi000 תהיה בטוח שאני מרוויח יותר ממך

אם כל כך מעניין אותך לדעת איך אני מרוויח תכנס ללינק הזה מי יודע אם תעקוב אולי תעשה כמה גרושים בזכותי. בכל מקרה כבר הרבה זמן לא עדכנתי אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב.

gogi000

New member
אה זה אתה../images/Emo2.gif

חחח ואללה שכחתי ממך, טוב קבל את התנצלותי, מממ זוכר שפעם המלצתי לך על מניית טבע ואמרת לי שהיא גדולה עליך לסיקור והיא באותו חודש דפקה עליה חחח, מאז עברו הרבה מים בנהר אחידקל, טוב אני נאלץ לוותר על המלצותיך כי אני מנוע מלהשקיע בבורסה, אבל ממליץ לך לעבור לסקר מניות אחרות כי נדל"ן לא משהו לאחרונה.

גידעון1

New member
מניית טבע גדולה נקודה

כדי לנתח אותה מהתחלה ועד הסוף אני צריך חודש ואולי 20 דפים כדי לייצר סקירה טובה. אין גם טעם לכתוב סקירה על מניה שממילא כל האנליסטים כותבים עליה

אז ככה.

על א. נדלג מסיבות מובנות. ב. אין לי בעייה לנהל דיאלוג עם כל אדם בר שיח כאן שלא מקלל וכו', עם המציאותיים ייתכן וניתן להגיע להסכמה. ג. קו אדום. לא מוכן להתפשר על ירושלים בריבונות בטחונית ישראלית, גישה למקומות הקדושים תישאר כמו שהיא. הערבים במזרח העיר יוכלו לבחור אם להצביע לרשות/מדינה פלסטינית אם וכאשר תקום, מה שיבטל את אזרחותם הישראלית. זכות השיבה - לעולם לא. 2 מדינות ל 2 עמים, אני מוכן. אבל בדיוק כמו שזה נשמע, ולא מדינה וחצי לערבים וחצי מדינה בסימן שאלה ליהודים. מדינת לאום ערבית לצד מדינת לאום יהודית עם רוב יהודי מוצק לדורות של יהודים בה, ככתוב במגילת העצמאות + בני מיעוטים נאמנים. וואדי ערה והמשולש ואפילו מעבר לכך, לריבונות פלסטינית בתמורה לשטחי C ברובם. פינוי יישובים הדדי, אם מפנים התנחלות - יש להעתיק כפר בתמורה. עד ליצירת רצף טריטוראלי. עם כל הכבוד לערבים כאן בפורום, אי אפשר לאחוז המקל בשתי קצותיו, לא תיתכן מדינה וחצי לערבים חצי מדינה ליהודים בסכנה דמוגרפית, אני נגד זה. אני בעד הפרדה ולא מאמין בשלום אמת מסיבות שציינתי בעבר. מיעוט האזרחים ערבים ושאר בני המיעוטים, שיבחרו להישאר בישראל כאזרחים שווי זכויות, ואזרחים נאמנים למדינה היהודית והדמוקרטית יצטרכו יחד עם כל אזרחי ישראל היהודים, חילונים, חרדים, דתיים להשבע לסמלי המדינה לדגל וכו' ולשרת שירות לאומי לפחות של 3 שנים. עוד 5 שנים... תני לראות מה יהיה באנאפוליס.

למעלה