סיוט ברחוב אלם מגרש השדים לא הייתי אומר מפחידים, הייתי אומר שממש כיף לראות אותם, חוץ מזה, שזה ממש הפחיד אותי, אבל לא נראה לי שנתקלתי בסרט מפחיד מאז, כולם אותו דבר, רגע, הצלצול היה מצוין, ולא היפני, היפני גועל נפש.
אין רבים שיצא להם לראותו... סרט ישן נושן, ראיתי אותו(מוכרח לציין סרט האימה הראשון שראיתי) שהייתי באיזה גיל 10 או 12 בערך... שמו של הסרט: "Hell Night" (נ"ב:אל תזכירו לחבריי מפורום הDVD שהזכרתי את הסרט
House Of A 1000 Corpses מישהו ראה? סרט גדול! מאוד פסיכודלי. יש שם קטע שאני לא אשכח בו הגיבורה הראשית(שלא מפסיקה לבכות משום מה, אולי כי הרגו את כל החברים שלה בצורה אכזרית) הולכת בתוך מסדרון שנמצא מתחת לאדמה וזה מסדרון צר שעל שני הקירות שלו תלויים אלפי שלדים וגופות של מתים! היא הולכת לאט לאט ואז לקראת סוף המסדרון אחד השלדים נופל עליה והיא מתחילה לצרוח ולרוץ הכי מהר שהיא יכולה ואז היא מגיעה לדלת גדולה והיא פותחת אותה ואז איזה יצור שבא משום מקום מנסה לתפוס אותה והיא בורחת ונכנסת לעוד דלת ומוצאת את עצמה ב"מרפאה" של Dr. Satan שהוא הדבר הכי מגניב בכל הסרט! אני לא יגלה את הכל אבל אם אתם ממש רוצים לראות סרט מפחיד תראו את הסרט הזה כשיש חושך מוחלט (כמובן).
שמעתי על כך שמישהו מת מהתקף לב כאשר צפה בסרט אימה יפני - מישהו יודע באיזה סרט מדובר?? זה ממש מותח אותי, אני חייבת לדעת איזה סרט זה, והאם הוא באמת כזה מפחיד....
יש עדו סרט של פרדי קרוגר שקוראים לו הסיוט של ווס קרייבן ( הכי חרא בסדרה אם שואלים אותי... ) שגם מחשיבים אותו הסרט האחרון בסדרה... תרשום למה אתה מתכוון...
הסרט השביעי הוא הסרט האחרון:"הסיוט החדש" של ווס קרייבן. אם יש צורך בהסבדר בענין, בבקשה: בארץ עשו בילבול בין סדר הסרטים באמצע שנות התשעים שוחרר לספריות הוידאו סרט בשם: "סיוט ברח' אלם 6 -סיוטו של פרדי" אך אין זה סרט מתוך סדרת הסרטים המעולה!
סרט זה, הוא אוסף של 3פרקים נבחרים מסדרת הטלויזיה בכיכובו של פרדי קרוגר כמציג הסיפורים המותחים!
לכן: סה"כ כמות הסרטים: 7בלבד + השנה סופית לאחר עשור שנים שאני מחכה לו כבר מגיע השמיני שדובר רבות: "פרדי כנגד ג'ייסון"