סקר!

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

M n M

New member
סקר!

מה סרט האימה האהוב עליכם/שהפחיד אתכם ביותר???

xander55

New member
"זה" ../images/Emo129.gif

סיוט ברחוב אלם מגרש השדים לא הייתי אומר מפחידים, הייתי אומר שממש כיף לראות אותם, חוץ מזה, שזה ממש הפחיד אותי, אבל לא נראה לי שנתקלתי בסרט מפחיד מאז, כולם אותו דבר, רגע, הצלצול היה מצוין, ולא היפני, היפני גועל נפש.

VAMPhantom

New member
ישנו סרט אחד...שבשבילי נוסטלג'י...

אין רבים שיצא להם לראותו... סרט ישן נושן, ראיתי אותו(מוכרח לציין סרט האימה הראשון שראיתי) שהייתי באיזה גיל 10 או 12 בערך... שמו של הסרט: "Hell Night" (נ"ב:אל תזכירו לחבריי מפורום הDVD שהזכרתי את הסרט
)

DoctorSatan

New member
ללא ספק:

House Of A 1000 Corpses מישהו ראה? סרט גדול! מאוד פסיכודלי. יש שם קטע שאני לא אשכח בו הגיבורה הראשית(שלא מפסיקה לבכות משום מה, אולי כי הרגו את כל החברים שלה בצורה אכזרית) הולכת בתוך מסדרון שנמצא מתחת לאדמה וזה מסדרון צר שעל שני הקירות שלו תלויים אלפי שלדים וגופות של מתים! היא הולכת לאט לאט ואז לקראת סוף המסדרון אחד השלדים נופל עליה והיא מתחילה לצרוח ולרוץ הכי מהר שהיא יכולה ואז היא מגיעה לדלת גדולה והיא פותחת אותה ואז איזה יצור שבא משום מקום מנסה לתפוס אותה והיא בורחת ונכנסת לעוד דלת ומוצאת את עצמה ב"מרפאה" של Dr. Satan שהוא הדבר הכי מגניב בכל הסרט! אני לא יגלה את הכל אבל אם אתם ממש רוצים לראות סרט מפחיד תראו את הסרט הזה כשיש חושך מוחלט (כמובן).

europe1990

New member
לדעתי...

כול סרט שיש בו ליצנים מפחיד!! הסרט הכי מפחיד שראיתי-זה המנסרים מטקסס. evil dead "ax em"

xander55

New member
חחחחחחח פסיכי ../images/Emo129.gif

חתימה מגניבה, מזכירה לי את run bitch runnnnnnnnnnn!!!

europe1990

New member
כן אני יודע ראיתי את הסרט

אפילו בוזו הלצין מפחיד אותי-סתתתתתםם בצחוק

הגר לי

New member
בטח אתם תדעו את התשובה לשאלה

שמעתי על כך שמישהו מת מהתקף לב כאשר צפה בסרט אימה יפני - מישהו יודע באיזה סרט מדובר?? זה ממש מותח אותי, אני חייבת לדעת איזה סרט זה, והאם הוא באמת כזה מפחיד....

הגר לי

New member
נו..אני רצינית, לא חשוב.

שאלה אחרת...כמה סרטים יש לפולטרגיטס?? אני מצאתי רק 2

austin1

New member
עד כמה שידוע לי יש 3 סרטים

ויש כל כך הרבה סרטי אימה טובים שפשוט לבחור אחד זאת בעיה ממש רצינית

mister a

New member
אם אני לא טועה

מישהו מת כשצפה בקולנוע בסדר הודי זה היה סרט האימה ההודי הראשון. לא פרסמו אף פעם את השם וסביר להניח שלא תמצאי אותו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמגרש השדים...

הכי מפחיד... אחריו בית קברת לחיות...

ET forever

New member
הכי אהוב

פרדי קרוגר ללא ספק הסרטים שלו הכי הכי הכי הכי הכי שווים שיש... מהסידרה הכי אהבתי את הסרט השיביעי

VAMPhantom

New member
אגב, נכון ש..(או שזה דמיוני הפרוע)

בסרט האחרון, עשו את פרדי מעט שונה... ואף יותר מפחיד ומבחיל מהרגיל? אהבתי את תוספת המעיל-רוח

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifערפדון...

יש עדו סרט של פרדי קרוגר שקוראים לו הסיוט של ווס קרייבן ( הכי חרא בסדרה אם שואלים אותי... ) שגם מחשיבים אותו הסרט האחרון בסדרה... תרשום למה אתה מתכוון...

VAMPhantom

New member
רבים מתבלבלים...וכך גם את../images/Emo8.gif

הסרט השביעי הוא הסרט האחרון:"הסיוט החדש" של ווס קרייבן. אם יש צורך בהסבדר בענין, בבקשה: בארץ עשו בילבול בין סדר הסרטים באמצע שנות התשעים שוחרר לספריות הוידאו סרט בשם: "סיוט ברח' אלם 6 -סיוטו של פרדי" אך אין זה סרט מתוך סדרת הסרטים המעולה!
סרט זה, הוא אוסף של 3פרקים נבחרים מסדרת הטלויזיה בכיכובו של פרדי קרוגר כמציג הסיפורים המותחים!
לכן: סה"כ כמות הסרטים: 7בלבד + השנה סופית לאחר עשור שנים שאני מחכה לו כבר מגיע השמיני שדובר רבות: "פרדי כנגד ג'ייסון"

למעלה