סקר!

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

europe1990

New member
רק שתדע בסרט האחרון של יום

שישי ה13- פרדי קרוגר לוקח את ג'יסון לגיהנום!! רואים את היד שלו יוצאת מתוך האש ולוקחת את ג'יסון-(ולמה אני מספר את זה) לא יודע אין סיבה אני בכול מקרה רוצה שג'יסון ינצח באופן עקורני אין לי בעיה שאף אחד לא ינצח-בשביל שיהיה המשך לסרט!

Idoma13

New member
עכשיו זה אחושרמוטה ספויילר!!!!

ואני כועס עליך כי לפני מספר הודעות אמרת לאחר לשים ספויילרים! עכשיו אני בסרט הרביעי (אני רואה אותם פרה פרה) ודי הרסת לי....

europe1990

New member
ואיייייי מצטער-מרוב כול הדיבורים

על ספויילרים-אני עצמי עשיתי טעות אבל אל תדאג-לא הרסתי לך כלום!!!!!!! זה לא יהרוס לך את הצפייה בכלל- זה דווקא די ידוע מה שעומד לקרות, בכול אופן טעות שלי! נווו אז איך בינתיים הסרטים???? אני דווקא לא אהבתי את הרביעי- אני ממליץ לך לעבור יש לך לסרט מספר 6-(דלג על 5) אם אתה רוצה לדעת למה?? -אז תשאל אותי -אני לא רוצה סתם לרשום!!

Idoma13

New member
אממממממ....

עשיתי טעות, אני בשלישי, ועכשיו אני שואל למה כדאי לי לעבור ישר לשישי? זה לא יהרוס לי קצת את ההנאה? הרי שיש סידרת סרטים כדאי לראות את כולה לא?

europe1990

New member
דבר ראשון אני רוצה להגיד-ספויילר

שיום שישי ה13 זה סידרה סרטים מעולה-ומומלץ לכול מי שלא ראה אני ממליץ לך לדלג על הסרט החמישי, כי: ספויייילר כי בסרט החמישי ג'יסון וואריס לא משתתף!!!!!! מדובר על רוצח אחר-שאין לו בכלל קשר לרצף של הסדרה!!!

M n M

New member
אני רואה שאנשים פה נכנסו לקטע של ..

פרדי וג'ייסון והקרב בסרט בניהם אז אני מעלה עכשיו סקר מי לדעתך ינצח בקרב הענקים פרדי קרוגר או ג'ייסון וורהיס??? למעוניינים לקבלת כמה פרטים יש כאן קישור לאתר הרשמי של הסרט

austin1

New member
ספוילר לסרט

לפי הדיווחים הקרב האחרון יתרחש באגם קריסטל מה שנותן יתרון ביתי לגייסון ולפי מה שמספרים רק אחד ישרוד בקרב הז

למעלה