סקר!

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

austin1

New member
זה תלוי מי ינצח :)

את האמת אין לי מושג יש הימורים ? מי ינצח פרדי או גיסון?

blinkin p a r k

New member
ברור ש.....

פרדי!!!!! פרדי יקרא לגיסון את הצורה פרדי לדעתי ינצח בלו שום בעיה..... גיסון הוא סתם אפס ליד פרדי...

VAMPhantom

New member
זהו, זה סרט עם פיצול אישיות..../images/Emo6.gif

מצד אחד זה יהיה סיוט מס' 8, מצד שני זה יהיה יום שישי מס' 10

europe1990

New member
בכול אופן זה מאוד קשה להחליט מי

ינצח, כי לשני הרוצחים המדופלמים האלה, יש יכולות שונות ומגוונות, נכון זה נראה כי לפרדי יש יותר כוח, יותר יכולות מאשר לג'יסון!! אבל לך תדע מה יעשו בסרט לדעתי אף אחד לא ינצח, ובגלל זה יעשו המשך לסרט!!!!!-(כן בטח-חח)

mister a

New member
בסוף יתברר

שפרדי וג'יסון הם אחים שהופרדו בלידה. הם יחברו יחד להשמדת העולם. בכל אופן אף אחד מהם לא ימות. כי אז לא יוכלו לעשות סרט המשך ולצבור עוד כמה דולרים...

europe1990

New member
ספויילר-לקלקל, להרוס-(באנגלית)

כנראה אתה יודע מה עומד לקרות בסרט -ואת רשמת את זה, אחרים שלא רוצים לדעת מה יהיה בסרט- לא יכנסו להודעה שלך כאשר אתה תסמן את ההודעה בספוילר או בסמל!!
ספוילר תשים בדרך כלל כאשר נגיד ראית איזה סרט ואתה מדבר עליו באחד מההודעות שלך-אבל אם לא תסמן את ההודעה בספויילר-זה יהרוס לאחרים שלא ראו את הסרט!!!

mister a

New member
זה היה בצחוק

מאיפה לי מה יהיה בסרט פשוט אני בטוח שיהיה המשך כסףףףף, זה מה שמעניין את ההפקה

VAMPhantom

New member
אל תהרוס...מה הפכת לי אותם?

לגיבורי טלנבלה?! סליחה על הביטוי...

mister a

New member
יווו

זו הייתה סתם בדיחה סורי... לא לראות את "אפילה" - סרט רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחה...

בעאכס נקרעתי מהתגובה של הערפד... האמת באמת כמו שכתבת התקציר של הסרט נשמע כמו טלנובלה... עוד יתברר בסוף שסלסטה אמא של פרדי וג'ייסון... אניוואי... ברור שפרדי ינצח... יש לו רעיונות מאוד מקוריים לרצוח אנשים... *פלאשבק לשפריצים של ג'וני דפ* אני בכלל אומרת לעשות מפגש בין המנסרים מטקסס לפרדי קרוגר... ובין צ'אקי לדמיאן ( אות משמיים... ) - יכול להיות מעניין...

VAMPhantom

New member
מי נתן את ההוראה?! ממשיכים להשחיט..

לי את הגיבורים שלי?
אגב, יש הימורים שמקווה שלא ייצדקו כלל, בחו"ל... שג'ייסון יגבר על פרדי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! פליז NO!
חלק מהחישובים שלהם לנצחונו על פרדי: הוא הבוגי-מן שחזר מהמוות מס' רב יותר, הוא הרוצח האולטימטיבי(הכי הרבה רצח), ויתרון נוסף גובהו שקרוב לשני מטרים (לעומת פרדי בערך מטר שישים+). גו פרדי! גו פרדי! גו פרדי! גו פרדי!

europe1990

New member
אני מקווה שהשמעות יהיו נכונות

אני מהמר על ג'יסון שינצח-אני יותר אוהב אותו מאשר את פרדי!!

blinkin p a r k

New member
גייסון הוא הומו מטומטם!!!

פרדי חייב לנצח את גיסון כי גייסון הוא הומו הוא נמשך לפרדי..... פרדי לא הומו והוא לא יתן לגייסון ליתקרב אליו ואז פרדי יקרא את הצורה!!!!

למעלה