סקר...

סקר...

חוץ מרד הוט איזה עוד להקות\זמר\ת אתם אוהבים? אני ד"א אוהבת את קולד פליי, משינה ומוניקה סקס...

שטותלי

New member
..

גם מוניקה סקס, אתניקס דני רובס(!).. ביטלס מאיר בנאי.. יוני בלוך ועוד כמה לא מוכרים (עדיין?) מבמה חדשה

וואלה...

כן הביטלס גנזס אנד רוזס אביב גפן איפה הילד (ז"ל) והיי פייב (סתם...) ברי סחרוף

m a n k o

New member
טוב זה רק קצת ממה שאני שומעת

פפפ בעיקר פאנק, סקא, דת, בלאק ועוד כל מיני שטויות.. אבל נו משעמם אז יאללה הנה חלק קטן...: annihilator at the gates hypocrisy Azazel Crossfire Lehavoth fatal Death Megadeth Arch Enemy Opeth Symphony X Pantera Morbid Angel Mayhem Hammerfall Sepultura Slayer Mardak Gruvis malt incubus Melt banana mr. big racer x skid row הדג נחש משינה 98 mute A Poor Excuse Against me! Aquabats Beerbong Blood for blood Good clean fun dpa rancid operation ivy link 80 Coheed and cambria exploited

N E Z E K

New member
בואנה כמה זמן לקח לרשום את כל זה?!

שלי: משינה, המכשפות, קורין אלאל, דנה ברגר, מופע הארנבות של ד"ר קספר, כנסיית השכל, איפה הילד (חמי רודנר..), שוטי הנבואה, אביתר בנאי, פאנקייק, קוקו בלוף, הפוסי של לוסי וכו'... Metallica, Nirvana, Guns N Roses, Led Zeppelin, Manowor וכו'.... וכמובן צ'ילי פאפרס אבל חשבתי שזה דיי מיותר להזכיר את זה..

lollapalooza

New member
אנייייי

nirvana jane's addiction jeff buckley the white stripes dave navarro (מצויין גם בסולו) pink floyd led zeppelin REM john frusciante (אז מה אם הוא בפפרז, צריך לציין אותו גם כאמן בפני עצמו!) the doors foo fighters the beatles radiohead muse the mars volta the sex pistols בטוח שכחתי עוד הרבה... מהישראלים אני אוהבת את רוקפור, ברי סחרוף ועברי לידר (יקירי). גם משינה ומוניקה סקס לא רעים בכלל, אבל אין לי אלבומים שלהם, סתם ככה כשיוצא.

גיל מ

New member
אני...

עיברי: פורטיס, משינה, ברי סחרוף ועוד הרבה לועזי: גאנז נ' רוזס, הביטלס, נירוונה, מטאליקה, פיקסיז, אוזי אוססבורן ויש עוד הרבה

Vdrums

New member
יש מלא דברים,

משינה,ברי סחרוף ועד לאריק איינשטיין הישן והטוב, מג'ימי הנדריקס ועד פרל ג'אם רוק בעיקר, רוק קלאסי, קצת פיוז'ן, קצת ג'אז-ביג באנד. כל עוד אנשים מנגנים את זה וזה לא ממוחשב וזבל עופות של MTV זה נחמד.

hellrazor1

New member
אני בעיקר

נירוואנה מטאליקה רדיוהד וגם תופתעו מוזיקה שחורה אבל בעיקר משנות התשעים המוקדמות ולא מהיום שהכל נשמע אותו הדבר

אנייייייייייייי

אז ככה deep purple tage against the machine foo fighters nirvana pearl jam puddle of mudd soundgarden eagles ועוד הרבה אבל נגמר לי הכוח

נחמד לדעת ש...

לא כולם אוהבים את בריטני ספירס וג'ניפר לופז וכל החרא הזה... חוץ מזה בmtv לפעמים יש יציאות טובות ואפילו מצויינות (סוף שבוע של רד הוט זה כבר מצויין!) אבל כמעט תמיד שהם שמים את אותו זבל.... וגם 24 די מאכזב...

lollapalooza

New member
אוהבי אבי ביטר

יורחקו מהפורום ללא אזהרה מוקדמת. סתאאאאאאם. פויה אבי ביטר!

למעלה