סקר...

dim dim

New member
אבי ביטר הגוזל הרך

מה יש לכם נגדו? מסכן..

dim dim

New member
24 לא מאכזב!!!

ערוץ 24 שולט!!!!! רק שבזמן האחרון מרבים קצת במזרחי.. אבל חפיף.. רק שה-עפיה הזה.. מעלים המס הזה, נמאס!!!

בוא נגיד...

שיש שם הרבה דברים מאכזבים... הם שמים שם יותר מדי סאבלימינאל ומזרחי... אתה שמעת את השיר של "הפושטק"?! הדבר הכי דוחה שראיתי בזמן האחרון...

dim dim

New member
אני אוהב לשמוע ל...

NIRVANA FOO FIGHTERS THE VERVE Evanescence ברי סחרוף המלךךך מוניקה סקס משינה היהודים אמ... הדג נחש מוקי שבק ס' אביב גפן לפעמים טיפקס לפעמים מוזיקה קלאסית טובה... וכמובן תלוי הכל במצב הרוח...

LoStGiRl

New member
אני..

הממפ.. אני אוהבת מאוד רוק קלאסי..לד זפלין, דיפ פרפל, אוריה היפ ועוד כמה.. ואביב גפן היהודים.. וזהו בערך..

the papercut

New member
סבבה

led zeppelin pink floyd deep purple the doors jane's addiction nirvana jimi hendrix pearl jam temple of the dog mother love bone green day foo fighters radiohead rollin' stones tool iron maiden rammstein alice in chains chak berry(צ'אק ברי לא זוכר איך רושמים באנגלית) eric clapton וזה מה שאני זוכר

Ignition

New member
אמממ

offspring , clash, guns n roses, metallica , nirvana , dire straits ,madness .. זה בערך. וישראלי - משינה , מוניקה סקס היהודים וכל השטויות האלה..

sweet jane

New member
אני...../images/Emo9.gif

אני מזהירה מראש
הרשימה ארוכה... לועזית: פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, מיוז, רדיוהד, פארל ג'אם, סאונדגארדן, טמפל אוף א דוג, אאודיו סלייב (וכל מה שקשור לכריס קורנל..), נירוונה, גאנז אנד רוזס, סטון טמפל פיילוטס, אנוק, מיוז, אלאניס מוריסט(הישנים בלבד! ), ווייט סטרייפס, קראנבריז, קס צ'ויס, סקאנק אננסי,לו ריד, ניק דרייק, קולד-פליי, לייב (הישנים) ,טורי איימוס, פיונה אפל... יש עוד הרבה והרשימה ארוכה כפי שהזכרתי.. ובעברית: משינה, רוקפור, אביב גפן, היהודים,מוניקה סקס, דנה ברגר, ברי סחרוף,אביתר בנאי, אפרת בן-צור,החברים של נטאשה, ארקדי דוכין, מיכה שיטרית, מופע הארנבות של דוקטור קספר, איפה הילד, איגי וקסמן,ירמי קפלן... טוף, גם מזה לא נצא..
אז אני נאלצת לעצור!

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif (צומי)

אואזיס, יו-טו, גנז אנד רוזס, אירוסמית, ירמי קפלן ועברי לידר

../images/Emo41.gifתת סקר../images/Emo41.gif

איזה להקות אהבתם כשהייתם קטנים (מהו העבר האפל שלכם?)
אני עד כיתה ו' אהבתי את ספייס גירלז

sweet jane

New member
ת'אמת... ../images/Emo12.gif

אני מגיל קטן אהבתי את נירוונה.. אפשר לומר שזוהי להקת הילדות שלי. ואני גאה בה עד היום..
אבל צריך לחשוף משו אפל אז... פעם אהבתי את להקת אול סיינטס... אוי.. הבושה..

לי עד כתה ה- ו ככה אהבתי את שבק

אף פעם לא אהבתי פופ אבל הייתי שומע טרנסים אויייייייי הבושה......

Guest2112

New member
היה לי תקליט וויניל שרוט

של פרפר נחמד שהקשבתי לו באובססיביות...וגם תקליט נוסף - לא זוכרת מה היה שמו.. אוכל לחפש באוסף התקליטים והקלטות ולגלות את כל מה שהקשבתי לו עד שהגיעו הדיסקים איפה שהוא באמצע שנות ה-90... עד היום יש לי יותר קלטות מדיסקים בבית, נדמה לי. בכל מקרה, שמעתי בעיקר את מה שהיה ברדיו... את יהודה פוליקר מאוד אהבתי. יש לי עדיין כל מיני קלטות שלו מסתובבות בבית בהמון ארגזים שמפוזרים בכל מיני מקומות. משינה, נורית גלרון, כוורת, כל מיני כאלה. רק כשלמדתי אנגלית התחלתי להקשיב גם למוסיקה לא ישראלית... מודה שגם היתה תקופה קצרה בה הקשבתי לטין-פופ. אבל זה עבר לי לחלוטין. בחיי...

אמממ.. שליי---

נירוונה, בלינק, דה קולינג, אוונסנס, מישל בראנץ', סטייסי אוריקו, כריסטינה אגילרה, פיאודי, סיסטם, ואני אוהבת גם מוזיקות של דיסנייי!!! אוהבת -

אני אני אני!

משינה (rulez!) מוניקה סקס לאחרונה נתפסתי חזק לבילויים ולדורבנים. תקראו לי קרפלעך אבל אני חולה על אריק אינשטיין וגם על גידי גוב...
ובמגזר הלועזי: sum 41 quuen coldplay the strokes weezer greenday system of a down ואפילו the darkness קורצים לי לאחרונה...

o0O0o

New member
אוקי:

Pearl Jam Nirvana Yes Gentle Giant Iron Maiden Death By Stereo מדי פעם ACDC מדי פעם Deep Purple Symphony X Dream Theater weather report

למעלה