סקר...

swan k

New member
Hardcore Punk

אחרי ששומעים את זה אי אפשר לשמוע מוזיקה אחרת. זו ה-מוזיקה!

m a n k o

New member
פפ סוף סוף אחד עם טעם טיפה שונה

משל כולם... איזה להקות אתה שומע?

sk8rock

New member
אני אוהב את:

lad zeppelin,kiss,nirvana,peral jam,queen,iron maiden,metalica,ויש עוד מלא

NiKi†a

New member
אני! ../images/Emo26.gif

Muse (
) Sum41 Papa roach Linkin park Preal jam Simple plan Good charlotte Athlete Coldplay Evanescence The Rasmus מוניקה סקס ועוד הרבה....

Negative one

New member
ואני....

Nirvana Soundgarden Alice in chains Stone temple pilots Korn System of a down Rage against the machine Offspring Cypress hill Slaves on dope (אולי יש לי טעם מוזיקלי קצת מוזר,אבל זה מה יש...) ובעברית את:ברי סחרוף,איפה הילד,משינה ושב"ק ס'...

thephilosopher

New member
טוף

led zeppelin, deep purple, the who, metallica, iron maiden, kreator, annihilator, salem, death, iced earth, nightwish, childrne of bodom ,dream theater זהו

Trinity 8 P

New member
../images/Emo110.gif~Gooing over the Winamp~

Pink Floyed Gun N Roses Rage Against The Machine Dom Davis Aerosmith John Mayer Nirvana (some more Pink Floyd and Rage) משינה מוניקה סקס המכשפות ברי סחרוף מופע הארנות של דר קספר וכו'

Guest2112

New member
עוד כמה..

יש המון, אבל אלה המועדפים: Radiohead Nick Drake Jeff Buckley King Crimson Pink Floyd Anglagard אפרת בן-צור יהודה פוליקר

emilyy15

New member
וואלה..

טוב לראות שיש פורום לצ'יליס.. ולשאלתכם.. stereophonics staind, greenday matchbox 20 bob dylan מאיר אריאל וארקדי

די לז**ן בשכל

מי שמע בוב דילן שהוא היה קטן?????? הרבה יותר מדי כבד בשביל ילדים קטנים האפשרות היחידה היא הורים מכורים לרוק אבל אני לא אתן לילד קטן לשמוע בוב דילן

emilyy15

New member
calm down mate

התשובה הנ"ל היא בנוגע לשאלה המקורית- מה אתם שומעים חוץ מהצ'יליס? כאילו שמישהו שמע על stereophonics לפני 98-99... או ש-staind לא הרבה יותר מדי כבדים בשביל ילד קטן.. לא זכור לי ששמעתי יותר מדי מוזיקה כשהייתי קטנה.. אולי עוזי חיטמן פה ושם..אריק אינשטיין וכאלה

emilyy15

New member
הא?

מי השווה? כולה אמרתי ש שניהם לא ממש הולכים עם ילדים בני 9 מה לא? או שכן? צ'יל אאוט מאן..

לפי מה שהבנתי ממה שכתבת

ואני בחיים שלי לא היו לי בעיות בהנת הנקרא השוות בין השירים הכבדים של בוב דילן ללהקה שהיא ספק רוק\פופ .... וגם השירים שלה לא ממש כבדים

emilyy15

New member
צר לי לאכזב..

אבל לבוב דילן לא משווים אף אחד.. בטח שלא אני.. מצטערת אם לא הבנת אותי...

למעלה