סקר!!

נילי150

New member
סקר!!

מי אתם רוצים שתזכה??? אני רוצה שנורל תזכההה היא כזאת מאמי!!!

רציתי שניקול.. אבל העיפו אותה.

אז עכשיו גם אני הכי אוהבת את נורל, אן מהממת ואווה ביצ'ית. ויה יה סתם שחצנית.

אמנדהההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

חולה מת שרוף מהופנט עלייה

Pink Angel1

New member
אני רוצה שאן תנצח

אבל לא חוטשבת שמגיע לה... לא תמיד יוצאות לה תמונות יפות. לפי דעתי מגיע לאווה לנצח למרות שהיא נמוכה. רוב התמונות שלה יוצאות יפות, גם למשל שפחדה מהעכביש יצאה לה תמונה מדהימה.

אווה יפה ופוטוגנית

ויש לה נוכחות והכל...אבל אני לא אוהבת את האופי שלה. היא מנסה להיות משהו שהיא פשוט לא

niranat

New member
../images/Emo45.gif היא לא כלבה

פשוט באופן יחסי היא הכי כלבה, וחייבת להיות הרי "ביצ'ית" אז הדביקו לה את האישיות הזאת

היא לא כלבה..

ואני לא חושבת שבעונה הזו יש מישהי עד כדי כך ביצ'ית (בניגוד לעונות הקודמות - רובין, קמיל) אווה פשוט צבועה בעיניי, מה שהיא אמרה על אן ונורל הרגיז אותי נורא.

niranat

New member
זה באמת היה דוחה מצידה ../images/Emo123.gif

נורל כל כך נעלבה
והיא כזאת מאמי.. היא הייתה מסכנה כזאת, ריחמתי עלייה, כי היא כזאת טובה וחמודה ושמחה ועליזה ומתוקה וכזה ריחמתי עלייה

yaeli1993

New member
בעעעעעע רובין! ../images/Emo5.gif ../images/Emo62.gif

חשבה שהיא האמא של כולם. יאקי טאקי. איך נזכרת בה? חח..
כדרך אגב.. היא בכלל לא יפה!! אני לא יודעת הרבה דיי התלהבו ממנה...

אווה אווה אווה אווה אווה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אווה וכל מילה אחרת מיותרת חוץ ממושלמת
חחחח

•HadaS•

New member
אני לפי הסדרררר

מקום ראשוווןןן אמנדהההה חולה עלייה היא כזאת כוסיתת ברמות העיניים שלה מדהימות .. חבל שהיא בקושי רואה... והיא פשוט מהממת יוצאת בתמונותת מקום שנייייייי נורללללללל היא חמודה מאודדדדד גם יפה וגם חמודההה מקום שלישי איווההההההה חמודה וכוסיתתמקום רביעי אן.. חמודה ושיה יה תלך לעזאזל...

niranat

New member
שאלה קשה לי מדי ../images/Emo67.gif

כי כל בת אני אוהבת מסיבה אחרת נורל פשוט בובה [אבל אני לא חושבת שהיא צריכה לנצח כי היא ממש ממש לא טופ מודל עם כל כמה שהיא חמודה] ניקול.. טוב, ניקול גם חמודה, גם יפה, גם פוטוגנית - היא מבחינתי יכולה לנצח
אן מדהימה ביופייה, חסר לה משהו בשביל להיות טופ מודל אבל היא כזאת מאאגניבה שאני משתוקקת אלייה
ואני די בעדה, למרות שאני חושבת שיש טובות ממנה את אמנדה אני לא סובלת אבל היא דוגמנית טובה.. אבל אני ממש לא רוצה שהיא תנצח ליה-יה יש את זה ובגדול, אבל האופי שלה חראאא ואולי היא הכי טובה [כאילו, היא מבין ההכי טובות] שם אבל פשוט אין לי שום רצון שהיא תנצח כי היא כזאת מעצבנת ואווה.. היא מיוחדת ופוטוגנית וכיפית, היא ממש טובה אבל ממ לא יודעת אין לי רצון מיוחד שהיא תנצח קיצרררררר מי שאני באמת רוצה שינצחו זה ניקול ואן.. לא כי הן הכי טובות, פשוט כי אני אוהבת אותן אבל ניקול עפה ואן פשוט לא מי יודע מה טובה אז אין לה מי יודע מה סיכוי וזהו

tiny1802

New member
../images/Emo13.gifאני

אני רוצצצה דווקא.... שיה יה תנצחחחח.... נכון היא נהייתה שחצניתתת אבל היא פשוט יפפפההההההההההההההההההההההההההה....!והשחצנות הורסת אבל מי לא היה הופך להיות שחצן אחריי 4 או 5 כבר אני לא סופרת זכיות ברצף?! חישבו על זה...!!! יה-יה הכי יפפפה שם אח"כ אמנדה אווה...נורל(היא נראת עדיין ילדה-היא ילדה!)ובסוף אן!!!

למעלה