סקר!!

OhBaby

New member
אן או יה יה

נורל לא מתאימה בכלל (שמתם לב שהיא דומה לפאריס הילטון). ניקול ביישנית מדיי. אווה מעצבנת. יה יה הכי מתאימה, אבל גם לאין יש משהו יפה ומיוחד....

BarbieGirl14

New member
אווה או יה יה או נורל../images/Emo58.gif

חח מההתחלה נורל אמרה שהיא אוהבת את פאריס הילטון.... לקראת הפרקים האחרונים התחלתי לאהוב את אן כי התחילו לצאת לה תמונות יפות אבל לא הגיע לה לזכות כי לא כ-ל התמונות שלה היו טובות...בעצם רובן לא אבל היא נראתה לי אפילו יותר חמודה כשראיתי בפרק האחרון את מה שיהיה בפרק הבא-->אם אני לא טועה היא רבה עם אווה בגלל שהיא רצתה להגן על נורל....(לזה התכוונתי ספוילר..לא הייתי בטוחה אם להשים או לא אבל שמתי ליתר בטחון..חח)

OhBaby

New member
זה לא כל כך ספוילר

בגלל שהראו את זה בתקצירי הפרק הבא, לכן רוב הבנות יודעות שהיא תעשה את זה..

oOBAGIRAOo

New member
ברור שנורל!

כי אם גם קלי, גם ג'ניפר וגם ניקול המהממת עפו, אז נורל, היא הייתה הפייבוריטית הראשונה שלי.

yaeli1993

New member
נווווווווווווווווורל!!!!! ../images/Emo62.gif

אני פשוט חולה עליה! היא הכי יפה שםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואני ממש שונאת את אמנדה ויה-יה אמנדה מנצלת את העובדה שהיא עיוורת יותר מדי ויה-יה שחצנית סנובית מתנשאת... אבל אוהבים את אמנדה אז.. באסה :-\

alona angel

New member
גמנייי!!! נורלללללל../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

אבל אני כבר יודעת מי תנצח.. ולצערי זאת מי שהכי שנאתייייייייייייייי

niranat

New member
../images/Emo58.gif מעליי

זה שאת רושמת מי לא תנצח זה גם ספוילר

yaeli1993

New member
גררררררררררר! ../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo62.gif

איזה מבאסת!!!!!!

י5דה רעה

New member
אני רוצה שתזכה....

אמנדה-היא יפה לא מתלהבת מעצמה יותר מידי והצילומים שלה יוצאים מהממים!!!רק חבל שהיא לא תזכה(ככה נראה לי..)בגלל שיש לה מחלת ניוון עיניים-מסכנה......

אמנדה לא מתלהבת מעצמה?

הצחקתני. חחחחחח מצחיקה ממש. נולה (אני חושבת שזה היה הוא, לא זוכרת): "מאיפה באת?" אמנדה: "מהחלומות שלך" ובקשר לזה שהיא מסכנה - גם אני ריחמתי עליה בהתחלה, אבל כשהיא התחילה להשתמש במחלה שלה ככלי לכך שירחמו עליה, היא גרמה לי לשנוא אותה. וחוץ מזה, שאף דוגמנית על לא נמצאת במעמד שלה כי מרחמים עליה. צריך להיות לה את כל הנתונים וזהו. לא בגלל שהיא מסכנה.

chenbit

New member
יה יה אבל..

היא חמודה, והכי יפה שם..... אבל לא מתאים לה לזכות.. צריך מישהי פחות ביישנית כזאת..... אני רוצה שהיא כי היא יפה.. אבל לא מתאים לה..

למעלה