סקר!!

יה יה? ביישנית?

שתי מילים שלא מכניסים באותו המשפט. יה יה ממש, אבל ממש לא ביישנית. היא לא מתביישת מכלום, לא חושבת פעמיים לפני מה שהיא אומרת/עושה, ולא חושבת מה יהיו התגובות על המעשה שלה. דוגמאות? יה יה מלכלכת על כובע כלשהו, ואומרת שהוא כולו קלישאה. (לא מעשה חכם במיוחד, המוני אנשים צופים בסדרה, יכול להיות שגם המעצב של הכובע הזה.) יה יה יורקת את האומה-בושי, מול המפיק (לא מספיק זה, הוא עוד יפני. וביפן הכבוד הוא מעל הכל)

י5דה רעה

New member
לילדת סיקסטיז

בקשר ליה יה את צודקת... באמת ראיתי שהיא משתחצנת וזה... אבל בקשר לזה שאמנדה משתמשת במחלה שלה-זה לא זכור לי שקרה.. לפי הפרקים שראיתי אז היא עשתה את כל המשימות והיא עשתה אותן לא רע בכלל... אז-מתי זה קרה בדיוק???

niranat

New member
סתם הערה... ../images/Emo9.gif

יכלת להגיב אלייה [כשאת קוראת את ההודעה שלה - פשוט מתוך ההודעה ללחוץ על "הוספת תגובה" - ואז זה היה מגיב לך אלייה, ואת לא צריכה לרשום למי זה].

זה קרה בפרק שבו

הבנות היו צריכות להתראיין מול כמה סוכני דוגמניות, הם שאלו אותן שאלות בכדי להכין אותן למשימה שהייתה אחר כך - הליכה על המסלול האדום אל מול צלמים וראיון. כשאמנדה נכנסה להתראיין, הדבר הראשון שהיא אמרה היה: אני הכי מיוחדת פה, כי אני עיוורת רשמית. כאילו שום דבר אחר לא חשוב, שום הקדמה - כאילו שזה הדבר היחיד שחשוב, שהיא עיוורת. נו באמת

למעלה