סקר

נועלה 123

New member
להיות פקצה זה מעצבן.

אני צריכה לרשום בכל מקום כאילו ולייק דה... חח אין לי כוח.

BlueBeIl

New member
לפני כמה ימים אני וחברה שלי קנינו

גלידה וברקע של החנות התנגן ווייק מי אפ אז התחלתי לעשות את עצמי מתלהבת עם המוזיקה וזה (הקטע שהגיטרות נכנסות וזה חח
) וחברה שלי הסתכלה עלי כאילו איבדתי את זה סופית ושאלה מה זה השיר הזה:) אז אמרתי לה - "זה טיים אוף יור לייף החדש!"

אני לא מבין למה פתאום את שונאת

את הדיסק הזה כאילו את מתעבת אותו לגמרי, אני לא מדבר רק על ההודעה הזאת אלה על עוד הרבה, אני ממש לא מבין מה גרוע בו יכול להיות שאני מקצין בגלל שאני עצבני
אבל רק תסבירי לי מה כל כך לא טוב בו

BlueBeIl

New member
כי זה מביא אנשים כמוך לפורום

אבל אולי אני סתם מקצינה כי כואב לי הראש עכשיו נו הסברנו מיליון פעם

BlueBeIl

New member
סליחה באמת היה לי כאב ראש:)

תראה, את דוקי קניתי לפני ארבע (או אפילו יותר כבר) שנים ועדיין כל כמה זמן אני מוציאה אותו מהמחזיק דיסקים ומקשיבה לו וממש נהנית. אחלה דיסק. את אמריקן אידיוט קניתי בחנוכה ומפסח אני כבר לא מסתכלת עליו בכלל. חוץ מזה יש את כל העניין מסביב שהם התחילו להתנהג בצורה שבכלל לא מתאימה להם ואני לא אוהבת... בכל מקרה אל תקח את התגובה הקודמת ברצינות נו:)

אני קניתי אותו בסביבות חנוכה גם

אני חושב והרבה לפני פסח לא שמעתי אותו, זה לא אומר שהוא לא טוב והוא לא שווה פשוט שמעתי אותו המון או שפשוט קניתי עוד דיסקים שלהם ומה הקשר כאב ראש לזה שאני לא רצוי פה

../images/Emo11.gif

לא סגרת מרחאות בחתימה. "מפתיע ינשופים, מרמה בדמקה". XDDDDD אה ובקשר ללמעלה^ אני אוהבת את אמריקן אידיוט באותה מידה שאני אוהבת את דוקי ואת נימרוד וגרייטסט היטס.. אני חושבת שזה עניין של טעם ולא של "מי ששמע מההתחלה אוהב יותר את הדיסקים הישנים" לא נראלי שפקאצות יתחילו לאהוב רוק רק בגלל שזה באופנה בלע זה דפוק אבל אולי הגל מעריצים הזה דווקא דבר טוב כי לפני שהכרתי את גרין דיי לא אהבתי אף להקת רוק אחרת בעצם.. למה אתם בטוחים שמי שאוהב א"א לא מכיר טוב מספיק את הלהקה? רוב הפורום בנוי מכאלה שהתחילו לאהוב את גרין דיי מא"א יכול להיות שאנשים אוהבים יותר את הסוג של א"א ה"ממוסחר", בלע טוב חפרתי חח.

helenas

New member
אוי מישל..

אני מכירה טונה של פקאצות שהתחילו לשמוע רוק בגלל שזה באופנה... נכון חלק באמת אוהבים רוק....אבל חלק עושים את זה בגלל אופנה וזה עצוב...

בלע צודקת

אתמול ראיתי את זה במו עייני חח אבל יש גם כאלה שאוהבים אותם מא"א ולא בגלל האופנה.. (בלע כמוני
)

helenas

New member
יש לי את שניהם

אוהבת את שניהם....אבל מה...בדוקי יש משהו יותר מיוחד....לא אני אוהבת את שניהם באותה מידה! זהו די

sapirush1

New member
קשה...

american idiot boulevard of broken dreams basket case time of your life נו מה אני יעשה לא יכלתי לבחור רק אחד

למעלה