מי חושב... שגרין דיי הישנים היו יותר טובים???
ח חמוסה מתרוצצת New member 30/7/05 #36 מה קשור?../images/Emo163.gif אני מכירה אותם רק מאמריקן אידיוט ואני חושבת שהמוזיקה הישנה שלהם הרבה הרבה יותר טובה.
מה קשור?../images/Emo163.gif אני מכירה אותם רק מאמריקן אידיוט ואני חושבת שהמוזיקה הישנה שלהם הרבה הרבה יותר טובה.
י יאצוק New member 1/8/05 #57 דנע, אני מתפלאת!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif את מכירה את גרין דיי רק מאמריקן אידיוט
נ נועלה 123 New member 31/7/05 #49 אני אני אני אני אני אני ושוב פעם, אני. ושלי, מה הקשר מי שמכיר את גרין דיי מההתחלה?? מפאת גילי הנמוך, לא הייתה לי הזמנות להכיר את גרין דיי בימי דוקי ונימרוד (נו מה אתם רוצים הייתי בת 3 ו-6!!) שלא נדבר על ימי סלאפי. ככה שאמריקן אידיוט היה בשבילי נקודת התחלה, ודוקי היה ההמשך המתוק...
אני אני אני אני אני אני ושוב פעם, אני. ושלי, מה הקשר מי שמכיר את גרין דיי מההתחלה?? מפאת גילי הנמוך, לא הייתה לי הזמנות להכיר את גרין דיי בימי דוקי ונימרוד (נו מה אתם רוצים הייתי בת 3 ו-6!!) שלא נדבר על ימי סלאפי. ככה שאמריקן אידיוט היה בשבילי נקודת התחלה, ודוקי היה ההמשך המתוק...
ח חמוסה מתרוצצת New member 31/7/05 #55 אף אחד בישראל לא הכיר אותם../images/Emo163.gif מיימי סלאפי, אלא אם הוא גר ברודאו באותו זמן וביקר בגילמן.
אף אחד בישראל לא הכיר אותם../images/Emo163.gif מיימי סלאפי, אלא אם הוא גר ברודאו באותו זמן וביקר בגילמן.