סרגלי חישוב- תחום איסוף שלא נסקר

../images/Emo6.gif בת דודה לא, אבל מרב הסיכויים

שהם הכירו, היתה אז קהילה מאוד קטנה באילת והם היו כמו משפחה שם וכמעט כולם הכירו את כולם שם, גם אני הכרתי כמה מהאנשים שם, כל כך אהבתי לבקר שם נסענו בדרך ארוכה של 6 שעות בג'יפ ישן כבר אז משנת 45 שאפילו את מספרו אני זוכרת 21-201 וזה בגלל שאחותי ואני המצאנו עליו שיר בדרך הארוכה על פי השיר דינה ברזילי.

סרגל חישוב- תוצרת HEMMI, יפן

הסרגל עשוי מבמבוק, מאוחסן בנרתיק עור תום ומלווה בהוראות הפעלה (חוברת67 עמ'). שנת יצור 1958.

ואחד נוסף, מרוב שימוש הצד האחורי

שחוק, וכבר לא ניתן לקורא את התוצרת. עשוי עץ מצופה. שני האינסטורמנטים היו בשימוש בתחום ההנדסה.

Y איזה יופי../images/Emo99.gif ואתם לא מאמינים

איזה מזל אני בהורוסקופ הסיני, לא פחות ולא יותרנמר לא מדהים
אני על כל פנים התפוצצתי מצחוק. גדול.

אמנון אלבז

New member
מנהל
לוח השנה הסיני

מתוכנן לחמישים שנה, נותן לנו את האפשרות לדעת איזה יום בשבוע נופל כל תאריך מוכר. אלונה את יכולה על ידי כך לדעת במהלך השנים הבאות כמה שבתות יפלו בימי ההולדת שלך. או ימי א- ב וכן הלאה.

גם אצלי עוררת נשכחות מהילדות

להורים שלי היה סרגל כזה, שאיתו חישבו לוגריתמים בזמן לימודיהם בטכניון, ואנחנו היינו משחקים איתו שנים אחר כך. למזלי, כשאני למדתי שם, כבר התקדמו לטבלאות. היום, כך מספרים לי, יש פונקציה כזו בכל מחשבון.

doroni10

New member
מחשבון יד מכאני..

הרי לפניכם מחשבון כף יד קצת שונה ... הנה דוגמא למחשבון מתוחכם יותר לפעולות חיבור וחיסור בלבד, תוצרת ברית המועצות. שימו לב לעט המצורפת.. מי אמר ש Pilot היו ראשונים
דורון,

cohen chaim1

New member
בתחתית המחשבון

מתחת למספר 50 כתוב באותיות קיריליות: לנינגרד. מה זה אומר? שהמחשבון הוצא לרגל חמישים שנים מאז נקראה העיר לנינגרד? מישהו מבין כאן רוסית?

למעלה