סרגלי חישוב- תחום איסוף שלא נסקר

טל ענבר

New member
50 שנה למהפכת אוקטובר

שכמובן הייתה בנובמבר....1917 - הווה אומר המחשבון יוצר בשנת 1967.

doroni10

New member
לקח לי קצת זמן להבין מה עושים שם..

אבל עכשיו אפשר להגיד שאני שולט ביכולת החיבור כמו גם החיסור בעזרת מכשיר מהפכני זה! וזה הזמן גם להודיע שיבול החיטה השנה עלה מעבר למצופה! כל הכבוד לקולחוזי קזחסטן!!!
דורון,

doroni10

New member
"אורט"הוציאו ספר מיוחד לסרגלי חישוב

הספר נכתב ע"י ז. שיידלינגר ונקרא "סרגל החישוב" (שם מקורי משהו
) העריכה של הספר בידי ד. אלירם, והוא הוצא בשנת 1969. (הדפסה בדפוס "אביב", תל-אביב) הספר כולל הסברים על מבנה סרגלים שכאלו (כולל סרגלים עגולים), כמו גם הסברים מדוייקים לשימוש מגוון בסרגלים אלו, כולל תרגילים ופתרונות תרגילים. דורון,

doroni10

New member
מותר גם לי להיות לא נחמד? ../images/Emo8.gif תוספת

לגבי מספרי גלופה. מספרי גלופות מהווים נדבח נוסף באיסוף בולי בריטניה. וכמובן שמחירו של הבול תלוי בהחלט גם במספר הגלופה. בד"כ קטלוגים כוללניים, ירשמו את מחיר הגלופה המינימאלי (==הנפוץ ביותר בד"כ) בחלוקה למצבו של הבול. לעיתים יוסיפו גם מחיריהם של בולים בעלי מספר גלופה מהיקרים ביותר עבור אותו דגם בול, אולם לשם בדיקה מדוקדקת עליך בד"כ לפתוח קטלוג מומחה לבולי בריטניה. כך או כך, שים לב שיש לעיתים הבדלים במחירים הקטלוגיים של הבול בין קטלוגים שונים. וכדי להיות ממש אבל ממש לא נחמד, אז בהצלחה! ואם אתה צריך עזרה אז כמו כל הלא נחמדים כאן גם אני ממש אשמח לעזור אם יש צורך.
דורון,

טל ענבר

New member
סרגל לחישוב חשיפה לקרינה

פריט חשוב בתקופת המלחמה הקרה - חובה בכל מקלט (אטומי)

../images/Emo6.gif היה לי פעם סרגל עגול כזה

לחישוב זמן הלידה, לא יודעת אם עוד בשימש היום. סרגלים מאוד מעניינים העלית כאן. כמו כן היזכרת לי נשכחות, היו לנו סרגלים בבית כמו בתמונה הראשונה.

evilihi

New member
אגב סרגלים

קופת חולים מחלקת סרגלית למצברוח - הסרגלים מחליטים אם הבנאדם צריך פסיכולוג. לי יש משהו דומה מפלסטיק שמישהו נתן לי במפגש האחרון

בביה"ח יש סרגלי מד כאב עם ציורי

סמיילי במספר הבעות, והמטופל בוחר את הסמיילי שלדעתו מיצג את רמת הכאב שלו.

סרגל עגול נוסף קובע לפי משקל הגוף

והגובה האם אתם סובלים מאיזה שהיא מחלה שקושרה למשקל - השמנה, תת תזונה. הסרגל העגול של קביעת מועד הלידה עיידן בשימוש, ויש גם הבדל בדרך בה כל רופא עושה בו שימוש כי עד היום יש לי מחלוקת עם בית החולים הדסה האם סיימתי את ההריון שלי בשבוע 42+ או 43+...

cohen chaim1

New member
אם לאלונה היה

סרגל לחישוב זמן הלידה, גם לי ש כזה אבל, להבדיל, לחישוב זמן ההמלטה אצל פרות וסוסות.

מקסים ../images/Emo80.gif מה ההבדל

בין פרה לחלב לפרה לבשר מבחינת זמן ההריון? ולידע רחב יותר, כחברה חדש פורום, אתה קשור בקשרי משפחה לאלונה או שאתה פשוט אוסף את העגולים הללו, שאז אשמח להעשיר את אוספך בעגול של המשקל, אם אתה מעוניין בו.

אפרת, חיים ואני קשורים בקשרי ...

עמק יזרעאל, שנינו ילידי העמק המדהים הזה, אבל לא מעבר לזה, הייתי שמחה לאדם כזה נחמד במשפחתי

cohen chaim1

New member
ההבדל בין פרות לבשר לפרות חלב

מבחינת זמן ההריון הוא, כפי שאפשר גם לראות בלוח החישוב, כעשרה ימים. פרות הבשר נוטות לאחר לעומת פרות החלב.

למעלה