אבל עכשיו אפשר להגיד שאני שולט ביכולת החיבור כמו גם החיסור בעזרת מכשיר מהפכני זה! וזה הזמן גם להודיע שיבול החיטה השנה עלה מעבר למצופה! כל הכבוד לקולחוזי קזחסטן!!!
הספר נכתב ע"י ז. שיידלינגר ונקרא "סרגל החישוב" (שם מקורי משהו
) העריכה של הספר בידי ד. אלירם, והוא הוצא בשנת 1969. (הדפסה בדפוס "אביב", תל-אביב) הספר כולל הסברים על מבנה סרגלים שכאלו (כולל סרגלים עגולים), כמו גם הסברים מדוייקים לשימוש מגוון בסרגלים אלו, כולל תרגילים ופתרונות תרגילים. דורון,
מותר גם לי להיות לא נחמד? ../images/Emo8.gif תוספת
לגבי מספרי גלופה. מספרי גלופות מהווים נדבח נוסף באיסוף בולי בריטניה. וכמובן שמחירו של הבול תלוי בהחלט גם במספר הגלופה. בד"כ קטלוגים כוללניים, ירשמו את מחיר הגלופה המינימאלי (==הנפוץ ביותר בד"כ) בחלוקה למצבו של הבול. לעיתים יוסיפו גם מחיריהם של בולים בעלי מספר גלופה מהיקרים ביותר עבור אותו דגם בול, אולם לשם בדיקה מדוקדקת עליך בד"כ לפתוח קטלוג מומחה לבולי בריטניה. כך או כך, שים לב שיש לעיתים הבדלים במחירים הקטלוגיים של הבול בין קטלוגים שונים. וכדי להיות ממש אבל ממש לא נחמד, אז בהצלחה! ואם אתה צריך עזרה אז כמו כל הלא נחמדים כאן גם אני ממש אשמח לעזור אם יש צורך.
והגובה האם אתם סובלים מאיזה שהיא מחלה שקושרה למשקל - השמנה, תת תזונה. הסרגל העגול של קביעת מועד הלידה עיידן בשימוש, ויש גם הבדל בדרך בה כל רופא עושה בו שימוש כי עד היום יש לי מחלוקת עם בית החולים הדסה האם סיימתי את ההריון שלי בשבוע 42+ או 43+...
בין פרה לחלב לפרה לבשר מבחינת זמן ההריון? ולידע רחב יותר, כחברה חדש פורום, אתה קשור בקשרי משפחה לאלונה או שאתה פשוט אוסף את העגולים הללו, שאז אשמח להעשיר את אוספך בעגול של המשקל, אם אתה מעוניין בו.