סרטון נוסף של ארנסטו הוסט ב...

סרטון נוסף של ארנסטו הוסט ב...

אתר "מועדון קרב",הרבה גולשים ביקשו ממני להעלות סרטון נוסף של ארנסטו הוסט הידוע בכינויו "מר מושלם",היכנסו עכשיו לאתר "מועדון קרב" וצפו בסרטון. צפייה מהנה ושבת שלום לכל חברי הפורום, אורי צבי,

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה סרטון..חםם..חםםם

איש מדהים ומושלם!!! זכיתי לראות אותו מתאמן אימון אישי עם מאמנו - אימון סגור שלו שהוזמנו הקבוצה הישראלית שהיתה שהולנד במחנה אימונים בווס ג'ם לצערי אסרו עלינו לצלם סירטוני וידאו.... העבודה שלו מדהימה... קחו תמונה שלו באימון האישי..... יניב

מתחילים אימון במדיטציה....

זה הרגע היחידי השקט..... אח"כ לא מפסיקים להזיע ולהתנשף.... יניב

ג'רי..... מה קורה עם הגעתו ארצה?

אני יודע שזה קשה כי הוא כל הזמן בקו של יפן-הולנד. לרענן לקח דיי הרבה זמן עד שנסגר המחנה אימונים הזה שהיה ב 2004 יניב

garey

New member
יניב פישר לפי מיטב הבנתי לאחר שיחה

שנערכה בינו לבין אבנר לידי ,יש לו פציעה ברגל שמצריך ניתוח בקרוב, זו האמת למיטב הבנתי ,רצה עד מאוד להגיע לסמינר בארץ , וגם לארוע באוסישקין , חבל מאוד שלא יכול היה להגיע , אבל שלח הפתעה עם היתנצלות ,שתשודר בלוחם המובחר בקרוב מאוד, והאמן לי עם היה מגיע ,הייתי מביא אותו גם לתחרות של הזירה בכייף , הלוואי עלינו קו יפן { דום אח} הולנד וגאס וכו"לי העיקר מכבי בגמר משלנו ג'רי

IshMaElf

New member
העיקר בוב סאפ ניצח אותו סעמק...

ראיתי את הקרב וכימעט בכיתי.

IshMaElf

New member
אם אתה מתכוון לקרב מבוים שבו המנצח

ידוע מראש על ידי המארגנים אני יצטרך לחלוק עליך, לדעתי זה לא המצב. אם הכוונה שלך באימרה FIXED היא לא זו שחשבתי - נא פרט.

garey

New member
ברור ביותר בוב סאפ מושך קהל ביפן

בדום ביפן הוא נחשב ללהיט ,גודלו הענק ויחצונו ממשכי הקהל, צפיתי בקרב זה פעמים רבות ,נו בחייכם ארנסטו שכח ?? לעבוד? בוב סאפ הוא גימיק תיקשורתי אדיר, בארה"ב להיט בפירסומות למינהם, ובמיוחד ביפן, ג'רי

IshMaElf

New member
לא יודע... הקרב בהחלט ניראה אמיתי

לא ניראה לי שלוחם ברמה של ארנסטו הוסט יסכים להישתתף בקרב מזויף, זה מוריד מרמתו לגמרי. אולי זה היה יום רע של ארנסטו ואולי הוא פשוט איבד את זה אני לא יודע, אבל הקרב היה אמיתי.

razcoren666

New member
אני אפרט קצת

תראה, ליפנים יש בעיה גדולה מבחינת מוניטין בקרבות בגלל שאיין להם הרבה בעיות "לארגן" תוצאות. בקרבות של הוסט וסאפ נאמר להוסט שהוא אמור להפסיד וגם השופט עצר את הקרב מוקדם מאוד כאשר הוסט קצת נפגע ולא התייחס לפגיעות של סאפ. אתה יכול גם לראות שטויות כאלו בקרב של סאפ וקימו. ובקשר לרמה של הוסט, אתה צריך לזכור שבסופו של דבר אלו לוחמים ש"עובדים" אצל מעסיק עבור כסף.... גם מארק קולמן היה לוחם מהמוכרים בעולם אחרי ניצחונות בשני טורנירים בUFC, וזה לא הפריע לו לזייף את הקרב עם טאקדה.

IshMaElf

New member
מה שאתה אומר נישמע לי מאוד הגיוני

אבל הבעיה היא שהוסט לא קצת ניפגע, סאפ פשוט פיצץ אותו ואת זה גם ראו, סאפ ניפגע בירך בקרב אבל הצליח לצאת מזה. ניראה לי שקצת קשה לך לקבל את העובדה שסאפ ניצח לוחם גדול כמו ארנסטו אבל לדעתי זאת האמת והקרב היה אמיתי. בקשר לקרבות האחרים, יכול להיות שהם היו מזויפים (במיוחד בקרב של טאקדה) אבל אני מיתייחס לקרב הספציפי הזה שבו סאפ פירק לארנסטו את הפנים והשופט עצר את הקרב כי ארנסטו פשוט לא יכל להגן על עצמו יותר, ראו גם אחרי שהשופט עצר את הקרב את ארנסטו מיתמוטט עם פנים מגואלות בדם, אלו היו מכות אמיתיות מאוד ועם המסה של סאפ קשה לי להאמין שאדם יסכים לקבל כאלו פיצוצים בפנים ולביום מהסוג הזה של הקרב.

razcoren666

New member
שמע..

רק כדי שאני אהיה בטוח שאני לא מטעה ולא טועה, ראיתי עכשיו את הקרב שוב, אני מתכוון לקרב השני ביניהם שנגמר בTKO לקראת סוף הסיבוב השני. סאפ היה כמעט גמור, הוסט הכניס לו מכות מדהימות לכבד וגם לואוקיקס מרובים. ופתאופ הוסט הפסיק לזרוק מכות ובעיקר הסתגר בהגנה וספג מכות לא מאורגנות ומופרעות של סאפ, שרובן בקושי פגעו בו. ופתאום 11 שניות לסיום הסיבוב השופט מפסיק את הקרב ולא נותן להוסט אפילו ספירת 8 בעמידה!! פשוט מורה על ניצחון של סאפ, וזה BS גמור!! למרות שאני לא עוקב הרבה אחרי K1 אלא בעיקר אחרי PRIDE ראיתי די הרבה קרבות שלהם, ואף-פעם לא ראיתי שופט שעוצר את הקרב כ"כ בלי שום ספירה... אתה חייב להודות שזה נראה ממש חשוד.

משה קיץ

New member
רז מאיפה המידע הזה

אני לא ראיתי את הקרב המדובר,אך האם יש לך הוכחות שהקרב אכן היה מכור מעבר לתחושה אישית. אותו כנ''ל עם הקרב של קולמן וטאקדה,האם יש לך מידע מעבר לתחושה אישית ושמועות. כשאומרים משהו כל כך נחרץ צריך להיות מאחורי זה ביסוס עובדתי.

razcoren666

New member
תראה....

כמו שאמרתי בתגובה להודעה אחרת, אין הרבה סיכוי שלוחם פעיל יקום ויודה שהוא מכר קרב בהוראה של האירגון שבו הוא נילחם... אבל יש הרבה יותר מסתם שמועות זמניות,שטאקדה נגד קולמן ונגד קייל סטורג'ן, היו קרבות מאורגנים מראש, ואם תסתכל אתה יכול לראות שהקרב נגד קייל במיוחד נראה כמו קרב גרוע מ WWF. במיוחד כשטאקדה כ"כ ידוע בתור לוחם Pro-Wrestleing.

AmitNHB

New member
משה, תראה ארנסטו סאפ 2.

אם על רויס יושידה עוד אפשר להגיד שהשופט "טעה" בגלל שיושידה הפעיל עליו לחץ, אז על סאפ ארנסטו לא יהיה לך אפילו קמצוץ של ספק שהשופט מכר את הקרב במכוון. לגביי קולמן טאקאדה: - קרבות מכורים לא היו נדירים בהתחלה ב PRIDE, בואדי שמדובר בטאקאדה, שהוא בוא לא נשכח, PRO WRESTLER. הקרב שלו עם אוטסוקה היה ממש קרב WWF, אם ראית. - ה"מניות" של טאקאדה שהיה ה"איש" ביפן לפני PRIDE, ירדו מאוד לאחר שני הפסדים בקרבות שהיו רחוקים מלהיות שקולים לריקסון. טאקאדה היה צריך "חיזוק". קולמן הגיע לאחר 3 הפסדים רצופים ב UFC לארגון הגדול יותר, כך שמבחינת מו"מ על חוזה, הוא לא היה בעמדה טובה בלשון המעטה. - הקרב עצמו: קולמן, למרות שהיו לו הזדמנויות, נמנע מלהכות את טאקאדה בפנים, מה שמוביל אתי למסקנה, שבניגוד לדעה המקובלת (שקולמן קיבל הוראה להפסיד), שקולמן קיבל הוראה רק לא להכות את טאקאדה בפנים, וההכנעה דוקא הייתה בגדר הלגיטימית. - הסיפור הזה הוא מהידועים ביותר ב MMA, אז נכון שאין הוכחה חותכת ב 100 אחוז, אבל בוא גם נאמר שאין כל כך הרבה עשן בלי אש. דרך אגב, לפני ריקסון טאקאדה 1, היו ניסיונות ממחנה טאקאדה לביים את הקרב אך ריקסון כמובן סרב וזו לא שמועה אלא ידיעה מהעיתונות.

AmitNHB

New member
לא ראיתי את הקרב.

אז קשה לי להביע דעה אבל לא שמעתי שום דבר על הקרב הזה.

razcoren666

New member
אתה קורא לזה קרב?????

הקרב הסתיים בתיקו בגלל שהחוקים ה"מיוחדים" שהיו בקרב כמו הקרב של מירקו וסילבה, אמרו שאם איין הכרעה בסוף הזמן יש תוצאת תיקו אוטומטית. הדבר הזה היה ב PRIDE 17 ואם מישהו פה ראה אותו ומסוגל לקרוא לדבר הזה קרב אני אהיה בהלם!!! כמעט כל הקרב טאקדה יושב פשוט על התחת ומחכה שמירקו ירד לקרקע, קופץ על התחת כמו צפרדע ומנסה "לשכנע" את מירקו לרדת לריצפה. היו קטעים שכבר היה לי ממש לא נעים לראות את הקרב וכמעט התחלתי לצחוק.. אני ממש לא מזלזל בלוחמים יפנים כמו אנשים מסוימים, אבל טאקדה לא היה אפילו קרוב ללוחם MMA אמיתי.

razcoren666

New member
בקשר לטאקדה

אולי הוא היה גם פצוע בקרב הזה, כי הוא עלה עם הרבה תחבושות, אבל היה עדיף כבר שהקרב לא יתרחש ולא הבדיחה הזאת.

למעלה