סרטון נוסף של ארנסטו הוסט ב...

ארנסטו בחור טוב...

אבל דיי לחיות בסרט, סאפ הוא לוחם ענק!!! ותשדעון לכל לוחם שי נצחונות ויש הפסדים, אני בעצמי העדפתי את נצחונו של הוסט, אבל זה לא קרה, ובמקום להגיד שהקרב מכור אמרתי וואלה ריספקט לסאפ.. וזה שהוא הצלחה ענקית ביפן, אז גם על זה כבוד..! שיעלה וימשיך לנצח.. בקשר להוסט, וואלה אחרון המוהיקנים, בן ארבעיםש נות לחיו וזה, אבל המ גםן הוא שיעלה וינצח! ואני אל חשוב שזה ההפסד שישבור אותו!

razcoren666

New member
סאפ לוחם ענק???

תגיד, אתה רציני??? את מי בדיוק הוא ניצח? קימו??? אקבונו??? ספו בוניאסקי וקרוקופ ששלושתם קטנים ממנו בהרבה, לפחות 30-35 קילוגרם, פירקו אותו. בקרבות MMA הוא הפסיד למינוטאורו שממש הרבה יותר קטן ממנו, וניטחן לחלוטין ע"י פוגי'טה שכשהוא היה בPRIDE לא היה נחשב אפילו בעשירייה הראשונה של המשקל כבד. אם אתה מתכוון לענק במובן הפיזי, אז כן, הוא ו"סילבה הענק" ואקבונו צריכים להיחשב ללוחמים הטובים ביותר בעולם, אבל מבחינת לחימה הוא אפס! אני לא ילד קטן, שכשהגיבור שלו מפסיד ישר צועק "מכור!" אבל יש הרבה הוכחות גם בקרב עצמו אם תסתכל בתשומת לב, וגם הרבה מאוד רכילויות מאחורי הקלעים שתומכות בזה. ברור שאף-לוחם לא יבוא ויודה בעצמו שהוא מכר קרב, אבל יש מספיק אנשים שמבינים בזה, וגם ספרים שניכתבו על הדברים שמתרחשים מאחורי הקלעים באירגונים הגדולים, וזה ידוע שקרבות מסוימים בK1 ובמיוחד בPRIDE בתחילת הדרך היו FIXED. אפילו בקרב שלו נגד קימו בלאס-ווגאס, שאף-פעם לא היה קרוב להיחשב ללוחם מוביל, במיוחד לא בעמידה, סאפ היה בצרות מטורפות, ואם לא היה את הטיים-אאוט ההזוי הזה של הרופא שנתן לו המון זמן להיתאושש, גם קימו היה שובר אותו.

IshMaElf

New member
סאפ לא לוחם ענק והוא גם לא מעפן...

הוא פשוט גדול מימדים וזה עובד לטובתו הרבה, אני מאמין שארנסטו לוחם טוב ממנו ובאותו יום הוא באמת ובתמים הפסיד לסאפ אין מה לעשות... איך אומרים SHIT HAPPENS .

razcoren666

New member
ולסיכום..

טוב, בואו פשוט נסכים שאיין לנו שום דרך ל"הוכיח" אם הקרב הוא FIXED או LEGIT, אלא רק נסכים שהדבר הכי מצחיק שראינו בK1 זה את סאפ יורד לריצפה בוכה כמו ילדה אחרי האגרוף של מירקו.....

ננדין

New member
עם זה אני מסכים!!!

לחבר שלי שאומר לי שא"ל זה עניין של כח פיזי אני מראה לו מספר קרבות בינהם את זה, קרב גדול!!!

razcoren666

New member
אנטי-בוב

אחרי שלא מזמן ראיתי וידאו HIGHLIGHT של אנטי-טנק, עם כל הקרבות שבהם אבוט הובס, החלטי שברגע שיהיה לי זמןפנוי אני אכין משהו דומה של סאפ, האגרוף של מירקו לארובת העיין והבעיטות כדורגל של פוגי'טה יהיו כמובן הגרעין...

IshMaElf

New member
זה באמת מצחיק ליראות חיה כמו סאפ-

עושה פרצופים כאלו של תינוק בכיין. לדעתי הוא לא יודע לספוג כמו לוחם אמיתי אולי זה בגלל שהוא לא ממש התחיל כלוחם אלא כשחקן ב NFL , פוטבול הוא אומנם ספורט קשוח אבל אין ספורט קשוח באמת כמו ספורט לחימתי אמיתי.

razcoren666

New member
בקרב נגבד מירקו

נשברה לו ארובת העיין, אז אני לא יודע כמה זה קשור לספיה, אני לא יודע כמה אנשים היו ממשיכים קרב עם פגיעה כזאת, אבל זה עדיין כייף לצחוק עליו.... גם מאוד אהבתי את האגרוף שספו הכניס לו למפשעה, אחרי שסאפ ניסה לפגוע בו על הריצפה.

RoyceGracie

New member
דבר אחד יאמר לזכותו של סאפ

בניגוד לרוב שאר המתחרים, אשר רמתם נשארת סטטית לאורך השנים... לכן ניתן להשוות אותם עכשיו לקרבות ישנים שלהם, כמו שאתם משווים את סאפ לקרב שלו עם מירקו.... סאפ הולך ומשתפר, פעם הוא לא היה מרים בלוק, לא היה בועט, לא כלום... היום הוא עובד הרבה הרבה יותר טוב, והוא ממשיך להשתפר... פעם הוא באמת היה מפלצת שבאה להיות שק איגרוף. אך כיום הוא לוחם שמתחיל לגרד את התחתית בסולם שלי בקיי-1, הוא מוציא ברכיים ועובד בצורה הרבה יותר חדה. אמנם עניין הכושר שלו בקנטים, אבל הוא לומד ומשתפר. אני חושב שזה נובע מהעובדה שהוא עבר למאמן צרפתי שאוהב רגליים במקום המאמנים האמריקאים שהיו לו לשעבר. אל תשוו את סאפ למה שהוא היה לפני שנתיים, הוא מאד התקדם מאז

AmitNHB

New member
דוקא ההפך הוא הנכון.

סאפ רק הולך ונהיה יותר גרוע וזה נובע מהעובדה שאחרים פשוט למדו לעקל אותו. בהתחלה למרות חוסר הכשרון והידע המוחלט שלו, אנשים פשוט לא ידעו איך לאכול את התפלץ הזה. הוסט הפסיד לו ב K1 ונוגיירה חטף ממנו קשות עד שהכניע אותו. היום, אם לא מביאים לו איזה אקבונו שנגמר לו המיכל רק מלצעוד לזירה, או איזה שחקן פוטבול אמריקאי, הוא לא מנצח אף אחד (אלא אם השופט פשוט מכריז עליו כמנצח לא משנה מה קורה בקרב - ראה מקרה סאפ הוסט 2) וגם ב MMA פוג'יטה ניקה איתו את הרצפה.

AmitNHB

New member
ג'סיקה,

גם אצלי יש בעיה אם לוחצים ישירות על התמונה. תלחצי על התמונה עם הכפתור הימני של העכר ואז "SAVE TARGET AS" או "SAVE LINK AS" אם את משתמשת בדפדפן של FIREFOX. אחר כך תפתחי את הקובץ עם נגן המדיה של WINDOWS.

למעלה