סרטון נוסף של ארנסטו הוסט ב...

משה קיץ

New member
טאקדה גם הצליח להוריד אותו לקרקע

אני לא צפיתי בקרב ,אך הבנתי שהוא הצליח להוריד אותו. טאקדה אינו לוחם שאהוב עלי כלל,אך לפני כ-10 שנים הוא היה אחד הטובים ביפן.

razcoren666

New member
אני כן ראיתי

שמע, אני לא רוצה להיתפלצן אבל קצת קשה להעביר ביקורת על קרב שלא ראית... אני ראיתי אותו וטאקדה פשוט לא עשה כלום, אלא רק רקד סביב מירקו ונימנע לחלוטין מכל מגע, הקרב מאוד הזכיר את סוורן-קימו שהיה אחד מהקרבות הכי משעממים אי פעם, רק שכאן טאקדה פשוט חיכה למירקו על הקרקע. כשאתה אומר שטאקדה היה אחד הטובים צריך לזכור שגם רוב הקרבות ב"בושידו" UWFI היו מסודרים.

משה קיץ

New member
אין ספק לגבי

ה"בושידו" שהיה שטות ועד היום אני לא מבין איך יש עדיין אנשים שמתעקשים להאמין בזה. אך בלי קשר טאקדה עשה עוד קרבות חוץ מזה.אני בהחלט לא תופס ממנו אך הבנתי שבצעירותו היו לו גם רגעי זוהר בקרבות אמיתיים. אין ספק שאי אפשר להשוות אותו למירקו

razcoren666

New member
צריך לזכור

צריך גם לזכור שזה היה אחד הקרבות הראשונים של מירקו לפני שהוא התאמן עם וורדום על שאר האספקטים של הקרב,הוא היה קיקבוקסר בלבד, ואחרי שרנדלמן וקולמן לא הצליחו להוריד אותו, קשה לי להאמין שכיום טאקדה יצליח....

IshMaElf

New member
סאפ לא היה גמור...

אמנם הוא עשה פרצוף של ילדה קטנה כמו תמיד אך הוא היתאושש מהר וראו בבירור את המכות שלו פוגעות בארנסטו בעוצמה והוא גם דחף את הוסט עד לפינה וחבט בו שם עד שהוסט לא יכל להגן על עצמו יותר. ארנסטו דימם מהאף ומעל העין השמאלית גם כן וגם את זה ראו ישר אחרי שהחבטות הופסקו בבירור, לא ניראה לי שאם ביימו את הקרב עשו אותו בצורה חכמה כל כך, הקרב אמיתי.

razcoren666

New member
נעשה סדר

הוסט-סאפ I, ב5 באוקטובר 2002, נגמר בTKO סיבוב ראשון הוסט-סאפ II, ב7 בדצמבר 2002, נגמר KO בסיבוב השני כמו שעמית אמר, אנחנו מדברים על הקרב השני שנגמר בסיבוב השני בעצירת שופט 10 שניות לפני סיום הסיבוב.

AmitNHB

New member
והיה גם הוסט סאפ 3.

קרב PRO WRESTLING (באירוע של ניו ג'אפאן, אם אינני טועה.) זה היה מעט אחרי הקרב השני בינהם והוסט ניצח.

razcoren666

New member
באמת?

יש מצב שאתה מעלה קובץ? אני כ"כ לא עוקב אחרי קרבות כאלו, במיוחד לא של היפנים.. לא היה לי מושג, וזה תגובה טובה למי שאמר שלוחם ברמה של הוסט לא יעשה דברים כאלו, די הרבה לוחמי MMA עברו שלב של PRO בקריירה שלהם: שמרוק,פריי לדוגמא.

AmitNHB

New member
אכן כן.

לעלות קובץ ? אפילו לא ראיתי את הקרב. היתי מכור ל PRO WRESTLING, אבל זה היה בעיקר WWF ועברו כמה שנים מאז. אם אתה ממש רוצה, אז תעשה חיפוש גוגל קטן, תמצא באיזה אירוע זה היה ואז אי מיול. קולמן, פריי, סברן, הוסט, פוג'יטה, סאפ ואחרים - השתתפו בקרבות PRO WRESTLING. ביפן הגבול בין אמיתי למבויים הוא דק מאוד לפעמים. סאקורבה, אוטסוקה, טאקאדה, טאמורה - הם התחילו ב PRO WRESTLING. אוגוואה, התחיל בג'ודו כמובן אבל הוא PRO WRESTLER היום ואפילו אמר שהסיבה היחידה שהוא השתתף ב GP הקודם הייתה לקדם איזה אירוע של PRO WRESTLING. קן שמרוק, בניגוד למה שהרבה חושבים, גם כן התחיל את דרכו ב PRO WRESTLING, ואני לא מדבר על PANCRASE (שהלגיטימיות שלה כזירה אמיתי מוטלת בספק), אלא על ליגה מקומית של PRO WRETLING בקליפורניה.

AmitNHB

New member
קבל.

רז, בשבילך עשיתי ג'סטה. האירוע נערך בארגון ALL JAPAN, באירוע שנקרא WRESTLE-1, ב 19 לינואר ב 2003, בקרב המרכזי: הוסט ניצח את סאפ אחרי 5 דקות ו 15 שניות עם מהלך שנקרא "horizontal cradle".

razcoren666

New member
Pancrase

למה אתה מתכוון על לגיטימיות? עד כמה שאני יודע הזירה לא נמחשבת ל MMA רגילה כי אין מכות ידים סגורות לפנים, אבל הקרבות שם לא נחשבים FIXED או WORK והזירה הוציאה המון לוחמים איכותיים מאוד: קן שמרוק, פרנק שמרוק, באס רוטן.. שלושת אלופי UFC. קונדו, טאקאשי והרבה אחרים.

AmitNHB

New member
PANCRASE.

אין לי יותר מידי מידע וגם האמת שלא ראיתי יותר מידי קרבות בליגה הזו אבל אומרים שעד 96 היו שם הרבה מאוד קרבות עם FIXED SPOTS כולל תוצאות הקרבות. כל מה שאמרתי זה שהלגיטימיות מוטלת בספק ומעבר לזה אני לא יודע. אין ספק שיצאו הרבה מאוד לוחמים איכותיים מהזירה הזו.

IshMaElf

New member
אני לא מאמין... זה נוראי -

אני לא מבין למה יש קהל לזבל הזה שניקרא PRO WRESLING. לא ידעתי שזה המצב, לוחמים מוכרים את עצמם לזבל המזויף הזה.

AmitNHB

New member
זה הכל עניין של כסף.

יש לזה קהל כי אם להוציא את גורם האוטנתיות זה בדרך כלל יותר מעניין... לגביי לוחמים ש"מוכרים" את עצמם, זה הכל עניין של כסף וב PRO WRESTLING עדיין מרויחים יותר מב MMA.

IshMaElf

New member
לא יודע אני אף פעם לא הבנתי -

מה מעניין בחבורה של ליצנים שנילחמים בצורה מגוחכת, על מי הם חושבים שהם עובדים? pro wrestling זה פשוט טיפשי ומשעמם לדעתי.

ארנסטו הוסט,

לוחם בשנות הארבעים לחייו,זה קשה,יפה,ומכובד,בזמן שאני התחריתי וזכיתי במקום הרביעי בעולם בקיק-בוקס במשקל כבד (1993),ארנסטו היה מדורג כבר אז במקום השני באותה קטגוריית משקל, כאשר את תואר "אלוף עולם" נשא ריק רופוס. אני רואה בארנסטו שאמנם צעיר ממני בשנים מספר כמעין נציג של הגברדיא הישנה בזירה,ללא ספק הוא "אחרון המוהיקנים" של לוחמי "הדור" שלי בזירה. אני אישית מאחל לו הצלחה בהמשך דרכו.

למעלה