סרטים ואירועים ב-

XoLilMissLolaoX

New member
יווו כמה התגעגעתי לפרארד ../images/Emo99.gif

ולכל הוידאויים האלה!!! חחחח הייתה תקופה שהייתי רואה את זה מלא הם כאלה חמודים חחחח אני אוהבת שהם משתגעים על הבמה זה הכי כיף
וואי כהההה החור במכנסיים ראיתי את זה 700 פעם כי ניסיתי להבין מה קורה שם ורק לפני כמה ימים שמתי לב שהוא בעצם מכניס את היד שלו לחור ענק במכנס חחחח איך לעזאזל זה קרה???

ronali001

New member
אוי נו באמת...

מה,אני היחידה שכאילו חושבת שזה מגעיל?O_O לאדעת אנשים נשואים עם ילדים כאילו מה?! סבבה בהתחלה לעשות שטויות כדי למשוך קהל נו טוב אבל עכשיו אנשים מבינים שהם להקה מצליחה בזכות המוזיקה שלה ואין צורך יותר בשטויות האלה... לא יודעת זאת דעתי,ואני אוהבת את ג'רארד,אבל ת'כלס קצת מוריד מהבן אדם........-,-

QueenCryBaby

New member
כן, את פחות או יותר היחידה

הם סקסיים, כיף להם ביחד, כיף לנו שכיף להם ביחד, איפה החסרון פה?

ronali001

New member
רציני רגע...

מה כיף בזה שהם ביחד?! שני בנים?! הם פאקינג נשואים-ישלכם אישה וילדים מה חסר לכם!? אני עדיין חושבת שזה מוזר ומגעיל><

NoAmItA ChAn

New member
תראי, זה ברור שהם לא ביחד

כי כמו שציינת, הם נשואים פלוס ילדים וכו'. אבל עדיין, זה חמוד לראות שהם קצת נמרחים אחד על השני בהופעות

אוקיי, קודם כל, ../images/Emo119.gif

שני בנים ביחד...את יודעת, זה לא דבר כזה נדיר היום, דבר שני, פראנק הוא ביסקסואל, הוא נשוי לאישה שהוא אוהב והם זוג כבר שנים רבות אבל חלק מקטע זה כזה "להתנסות" עם בנים ואני לא חושבת שלג'מיה זה מזיז...לי זה לא היה מזיז
רק תני לי את פראנקי חחחח דבר נוסף, בהופעות רוק- פאנק- גלאם- וואטאבר, זה לא דבר שהוא נדיר, להקה של כמה גברים מסוקסים יודעים שיש להם מעריצות מלאות הורמונים ויחסי סולן- גיטריסט זה לא דבר נדיר, גם אצל המוזיקאים הגבריים ביותר. (תמונה להמחשה) אז זה לא איזה גימיק שהם מפעילים כדי למשוך תשומת לב, ככה זה בהופעות, הן מפוצצות הורמונים, אנרגיות... יופי שהמוזיקה שלהם מספיקה, אבל אני לא הייתי נהנית מהופעה שג'רארד היה יושב על כיסא ושר נה נה נה... הייתי בהופעה שלהם וברגע שהיו רגעי פרארד, אפילו הקטנים ביותר, הקהל השתולל וככה זה עובד. ואני מכבדת כל דעה, גם אם הומוסקסואליות זה דבר מגעיל בעינייך, אבל זה משהו שהפורום פה תמיד תמך בו, ופרארד זה קראש רציני אצל כל הבנות פה....חחח
אז יהיה טוב, חחח, את תתרגלי כבר בהמשך.

Ayush Cohen

New member
זה עניין של דיעה ואל תעלבי לא באתי להעליב ../images/Emo10.gif

לא אמרתי שזה צריך להיות משעמם שיהעו כיף ויזוזו וזה אבל לא צריך להגזים ושאפחד לא יעלב או יכעס עלי מה אני אעשה אני לא חייבת לאהוב את זה אוףףףףף......
כל אחד והדיעה לו א כולם היו חושבים אותו דבר אז הי המשעמם מאוד
וסליחה אם מישהו נפגע מכל מדברים שאמרתי

NoAmItA ChAn

New member
אוקיי

אני רוצה שתביני משהו, כי מהדברים שאת כותבת אני חושבת שזה לא כל כך ברור לך: זו הדעה שלך. את לא צריכה להתנצל על הדעה שלך, להפך - אסור לך להתנצל על זה שאת מביעה את דעתך או על מה שאת חושבת. אנחנו כאן בפורום (וגם בחיים האמיתיים, רובנו) באים בגישה פתוחה - אנחנו מכבדים דעות של האחר, גם אם אנחנו לא מסכימים איתן. זה בסדר גמור לא לאהוב "פרארד". גל פשוט הסבירה לך את כל העניין הזה יותר בפירוט ממני, והיא בשום אופן לא התכוונה לתקוף אותך (גם אם נדמה לך שזה מה שהיא עשתה). אז באמת, אל תרגישי רע ואל תפגעי ואל תתנצלי - זו זכותך המלאה לחשוב ככה :)

ronali001

New member
הממ...

אוקי חח אני מבינה,הסבר מאוד מפורט (; אבל רגע,אם פראנק הוא ביסקסואל,אז גם ג'רארד כזה?? ומה,לנשים שלהם זה לא מפריע? ואני גם,לא רוצה לפגוע באפחד וזאת דעתי האישית,ואני מבינה שזה קטע כזה גברים בהופעות,אבל לאדעת תגובה טבעית של בלאעכס כזה חח סורי אני מאוד אוהבת את ג'רארד
אבל תמיד עדיף לי שיהיה עם אשתו מאשר עם הגיטריסט שלו D: וWTF?! מהזה היה הקטע הזה עם המעריץ בקהל?!

QueenCryBaby

New member
רגע פרנקי בי רשמית? ../images/Emo122.gif

חשבתי שהם סתם עושים את כל החרא הזה בהופעות.

כן, ממזמן הוא אמר את זה...../images/Emo119.gif

יש לו גם את כל החולצות האלה "הומופוביה איז גיי" וכאלה...

למעלה