סרטים

on and on

New member
סרטים

מה הסרט הכי טוב שראיתם? ולפי מה אתם מגדירים סרט כטוב?

~

אני מאוד אוהבת את כל הקיטשים - טיטאניק, שומרת אחותי, מקום מבטחים.
כל הסרטים שאי אפשר לא לדמוע לקראת הסוף.

בכללי, מבחינתי סרט טוב זה סרט עם סוף רע.
לא סובלת את כל הסרטים האמריקאים האלה, שהטובים תמיד מנצחים, לא משנה במה - משחק כדורסל/מלחמה/וואטאבר~

einat162

New member
אני בדיוק ההפך- קיטש עם סוף שמח

האהוב עליי הוא "מלך האריות" של דיסני, ולא מצוייר "בזמן שישנת" עם סנדרה בולוק, ביל פולמן, פיטר בוייל, והגבות של פיטר גאלאגר.

AS00AS

New member
לסרט טוב יש קרטיון אחד בלבד!

"גדולתו של סרט נמדדת בעוצמת הצופה להתגבר על שלפוחית השתן שלו"
(היצ'קוק)

ומה עושה אחד כמוני שסתם יש לו שלפוחית חזקה ? יש המון סרטים טובים שראיתי וקשה לי להתמקד רק באחד ..
אז אני ארשום את השמות של שני סרטים שאני אוהב מאוד ושתמיד בא לי לראות אותם (בעיקר בגלל שאני מאוהב בפסקול שלהם
)
"רובוטריקים הסרט" (הגרסה המצוירת משנת 1986 ולא הזבל הנוראי הזה של שפילברג) והשני זה "HEAVY METAL" משנת 1982

Optimus_Prime

New member
משפט יפה

לאחרונה זה קרה לי, ראיתי לפני כמה חודשים את הסרט : "בלדה לאביב הבוכה" ומהדקה הראשונה הייתי צריך ללכת לשירותים. שרדתי עד הסוף כי הסרט היה פשוט מרתק וגמעתי כל שניה ממנו בהתלהבות.
מומלץ בחום רב!

Purple Mushroom

New member
באמת הייתי רוצה ללכת לסרט הזה

במיוחד שאני מכיר את אביב באופן אישי :)

Purple Mushroom

New member

תמיד בסרטים של תפוז, שאין הפסקה, אני יוצא באמצע הסרט לשירותים.

AS00AS

New member
אבל נוסף

הספרים יותר טובים,
והם דפקו את העלילה!

נוש14

New member
נושא שאני אוהבת

יש הרבה סרטים טובים שראיתי אבל הראשון שקופץ לי זה חומות של תקווה. זה סרט פשוט מעולה אבל יש עוד המון ויש גם פחות טובים שזה גם סוג של כיף.
אני לא ממש מגדירה סרט כטוב, אני הולכת לפי המלצות בעיקר. אם יגידו לי שהסרט לא טוב אני לא אטרח ולהיפך.
באופן כללי אני פחות אוהבת קומדיות רומנטיות קיטשיות עם עלילה בנאלית וסוף צפוי, אני אוהבת סרטים מתוחכמים ומקוריים שהעלילה ממשיכה להתפתח לכיוונים מפתיעים (כמו בסרט ארגו לדוג' שמאד אהבתי). סוף טוב זה אחלה וגם סוף רע זה אחלה חחח זה הכל תלוי בעלילה של הסרט. ובנוסף לזה, חלק מאד משמעותי זה הליהוק. הכימיה בין השחקנים זה מפתח מאד חשוב בסרט. אם אין כימיה, הכל הולך לאיבוד.
וזהו :)

Optimus_Prime

New member
יש לי שתי תשובות לשאלה הזו

הסרט הכי טוב שראיתי: הסנדק 2. או סאות'פארק - הסרט.
לפעמים אני עונה ככה, לפעמים ככה, תלוי באיזה יום תופסים אותי

אני מאוד אוהב סרטים ויש לי גם אוסף מכובד בDVD, מוזמנים אגב תמיד לפורום השכן (פורום סרטים וקולנוע - 72!) כדי לחלוק איתנו את דעותיכם..

בקשר לסוף שלך - זה מאוד מעניין, כי קיטש לא בהכרח שווה לסוף רע. הרבה פעמים קיטש הוא דווקא הסוף הטוב ההוליוודי הסטנדרטי שהטוב מתחתן עם היפה וכולם שמחים תמיד.
סוף רע זה מעניין כי הקתרזיס חלש יותר, אבל אני גם אוהב סרטים שלא הולכים לפי התבנית הרגילה...

aשרון

New member
אם הטיטאניק לא היתה טובעת, לא היה סרט...

בראש ובראשונה אני מגדיר סרט טוב ככזה שאני נהנה לצפות בו.
לא אכפת לי כל כך אם הטובים או הרעים ינצחו, אלא שהסרט יהיה כיף לצפיה .

למשל : אם הבורג היו הורגים את קפטן פיקארד ב"מגע ראשוני" הייתי קצת עצוב, אבל יותר עצוב בשביל התסריטאים של הפרק הבא בסדרה שהיו צריכים להמציא סיבה טובה מאוד כדי להחזיר אותו לחיים . ופטריק סטיוארט הוא שחקן מעולה...

livebuddy

New member
ראיתי סרט היום והוא ללא ספק השאיר עלי רושם

סרט ישן, משנת 1985 שקוראים לו שגעון של לילה, או After Hours. קודם כל זה סרט של סקורסזה כך שגרוע הוא בטוח לא יכול להיות.

בקצרה... הסרט מספר על בחור שמכיר בחורה ויוצא לפגוש אותה ומשם הדייט מסתבך והוא מנסה לחזור הביתה אבל לא כל כך מצליח בגלל כל מיני אנשים ואירועים מוזרים שהוא נתקל בהם.

תראו, שווה :)

N o R i K o

New member
שומרת אחותי זה סרט נורא

כי הוא לוקח ספר מדהים ומרגש והופך אותו לזוועה הוליוודית שאין כמותה...

אני בכלל לא כזה אוהבת סרטים. לא מתחברת למדיה הזאת, של לדחוס סיפור ארוך לשעה וחצי-שעתיים ולצפות שזה יעשה לנו את זה...
תמיד חברות שלי מדברות על סרטים ואני כזה "... לא ראיתי את זה"
והן מתחילות לנזוף בי על הבורות שלי. אבל מה לעשות, סרטים זה יותר מדי קצר ולעניין בשבילי!

אבל עם סרטי קומדיה אני סבבה :)

Purple Mushroom

New member
ואו. שאלה קשה

.סרט טוב, זה סרט אופימי, עם מסר, ופחות אלימות.
פתאום נזכרתי בסרט : פנטסיה 2000, שראיתי עם אבא שלי ב1999, או ב2000, בקולנוע. סרט ההמשך של פנטסיה, של וולט דיסני עם מיקי מאוס. סרט שמבוסס על יצירות קלאסיות.

דרמות קלאסיות וקאסט טוב

ואת חלקם אפילו ראיתי עשר פעמים עד שהצלחתי לראות ברצף בלי להירדם (זה בגלל השעה. לא בגלל הסרט).
ג׳ק ניקולסון, טום הנקס, רובין ויליאמס- אוהבת הרבה סרטים שלהם. חוץ מזה: חומות של תקווה, רשימת שינדלר (ועוד כל מיני סרטים של ספילברג. אני ממש אוהבת אותו).
סרטים שמדברים על נושאים חברתיים רגישים (לדוגמה, פורסט גאמפ).
סרטים שעוזרים לי להבין אוירה של תקופה וללמוד הסטוריה בלי לשבת ולשנן פרטים ושטויות (למשל, עגבניות ירוקות מטוגנות ולחיות בצל הכבוד). גם ספרים כאלה אני אוהבת (את ימי הביניים למדתי בעזרת עמודי תבל).
אני גם אוהבת סרטים על אישויות כאלה ואחרות (נפלאות התבונה, לינקולן וכו׳).

אלה העיקריים.
קומדיות זה ממש נחמד כשלא בא לי סרט של שלוש שעות.

bikingstudent

New member
את עמודי תבל.. תירגום מוזר

"The Pillars of the Earth " עמודי תבל נשמע כלכך פשוט ולא קשור..
עמוד -עמודים -עמודי תבל "עמודי העולם"??

Pillar זה לא סתם "עמוד" זה הרבה יותר כבד ויצוק וגדול

את הסדרה לא אהבתי, כן היא חזקה ודי כבדה..

אני מעדיף יותר דברים קלילים..
מצויירים מדביקים אותי למסך, אלב גם סרטים "אמיתיים"
הgreen mile סרט מדהים של טום הנקס,
גם K-PAX סרט מדהים שלו..
שניהם לדעתי סרטי חובה. מדהימים.

בגזרת המצויירים יש המון טובים ומצחיקים.
ספציפית אהבתי את Brave מרידה נהדרת :)
בעיקבות ההצלחה דיסני ניסו להפוך אותה ליותר "אופנתית" ורזה
ובעיקבות עצומה מטורפת של מעריצים
הם החזירו אותה לצורה המקורית שלה :)

bikingstudent

New member
טעות טועים טעינו סליחה ומחילה

K-PAX זה עם קווין ספייסי הענק !
עדיין קי-פקס סרט טוב
והגרין מייל...עם טום הנקס ומייקל C דנקן -מדהים!

באמת שני סרטים.. מהטובים שראיתי.
אם מישו רוצה לראות את שניהם באותו יום, לפי דעתי .
K-פקס מתאים לצהריים, והגרין מייל לערב אולי אפילו עם החברה..

למעלה