ואי,באמת שרשור כלבבי ../images/Emo9.gif
מיכל(קונג פו),מעתיקה ממני,הא?
...סתם!!
מטריקס-סרט פשוט מדהים בעיניי(מה,סתם אני בחרתי לעצמי את הכינוי הזה?)-המדהים הוא שיש הרבה אנשים שרואים בו סרט פעולה ומדע בדיוני משובח ולא הרבה יותר מזה.יש בו עומקים מדהימים.אני זוכר עדיין את הפעם הראשונה שראיתי אותו,אי שם באוסטרליה הרחוקה,מאז ראיתי אותו משהו כמו עוד 15 פעם...וכל פעם אני רואה בו משהו שלא ראיתי קודם.הכוונה כמובן רק לסרט הראשון,את השני ראיתי פעם אחת,ולא קרה אותו דבר,אבל בהחלט ייתכן שבצפיות נוספות זה ישתנה.את השלישי עוד לא ראיתי,אבל יש לי טלויזיה של הוט וראיתי קדימון לסרטים שיהיו בפסח,ויש שם את המטריקס,אבל אני עדיין לא יודע איזה מהם...אבל יש למה לחכות...בכל מקרה,אני לא מרחיב על ה"למה" הוא בעיניי מדהים אבל אם תרצו אז בשמחה!! כמישהו שאוהב סרטים בצורה יוצאת דופן,יש לי הרבה סרטים שהשפיעו וממשיכים להשפיע על חיי,את חלקם האמת הזכירו פה.אני אוהב בעיקר סרטים הקשורים להתגבות על מכשולי חיים,להתגברות על התחלות קשות,להתגברות על מגבלות שונות(גוף,נפש).אז הרי הרשימה החלקית ביותר(!!) שלי-פאטש אדאמס הוא ראש וראשון בהם(בעיקר בכוונה העתידית שלי לעבוד עם ילדים),ועוד-צלילי המוזיקה(למה קיטש?סרט נפלאאא!),המופע של טרומן,הכי טוב שיש,פורסט גאמפ,הקוסם מארץ עוץ (פשוט נפלא!!),החברים של אלכס,כנשיקת מלאך,האחות האחרת(נפלא ומעורר השראה!!),אינסטינקט,סיפורו של אלוף,למצוא את ארץ לעולם לא,זה יכול לקרות גם לך,לאדוני באהבה,השמן של לורנצו(!!), רודי,סיפורו של וויל האנטינג,בנוגע להנרי,מה עובר על גילברט,נסיך הגאות והשפל,גברים לא יכולים לבכות,שתי פנים למראה,מכתב בבקבוק,הלוחש לסוסים,גרין מייל,איש על הירח,אני והחברה,אמריקן ביוטי,חומות של תקווה(פשוט מעורר השראה!!),תעביר את זה הלאה ,תהילה(הסרט), פלאשדאנס, פוטלוז,ריקוד מושחתכל סרטי הריקודים ביחד...), הדוקטור, הומלס בהווארד,לשחרר את ווילי,איש על הירח(מצחיק ומרגש),פילדלפיה,נולד בארבעה ביולי,קצין וג'נטלמן,דלתות מסתובבות ועוד ועוד ועוד(אני לא אגזים אני אומר שהייתי יכול בקלות להוסיף כאן עוד מאה ללא מאמץ)... it's keep on coming... אחחח,אין כמו פרץ של נוסטלגיה על הבוקר.