סרטן והומואופתיה

אבל בסרטן עסקינן.

לפני שהמחלה מתפרצת יש סימנים מקדימים. מי כמונו יודע זאת. לכל מחלה יש אופי אחר וביטויים אחרים. המחלה קודם כל היא רוחנית, התנהגותית, נסיבתית, אורח חיים ועולם סמלים שלם. הבדיקות המעבדתיות והוירוסים הם מישניים ומתגלים רק בשלבים המתקדמים, כאשר המחלה לא נעצרה, לא טופלה או דוכאה. אני עכשיו הולך כנראה לערוך השתלמות בסוכרת ובמבט לאחור אני יכול לחתום על מילותי. אבל בשביל להבין מהי מחלה יש צורך בידע ופתיחות להקשיב ( מה שיש כאן ברוך השם ), ואפילו אם זה כואב ומרתיע, כי אנו עוסקים בצדדים האלה, אבל בתוך העולם הזה יש כל כך הרבה יופי, תבונה וידיעה שקיימים סדר וסיבה. אם נגביל את עצמנו לרמה של הוירוסים לא נלמד כלום ולא תהיה הרפתקאה. ובסוף ימנו נעזוב כמו אב ששב לילדיו הרעבים מן הציד בידיים ריקות. וכשמדובר במחלות רציניות כלומר אינטלגנטיות במידה רבה, ולא כולם ברי מזל ובמקום כזה איש איש וגורלו. ועכשיו הם מגיעים אל מקום ששם ניתן לזכות סוף סוף בתודעה הנכספת שמאפשרת שינוי עמוק, בהגיון ובסיבה לכל מה שקרה להם ולמשפחתם מאז שזכרונם מגיע. ואם גם הבריאו או הוטבו בתהליך, השמחה כפולה ומכופלת. פעמים רבות פגשתי אנשים במצבי חולי כזה וראיתי את האור בעיניהם נדלק מאליו, כך סתם, אחרי מפגש יוצא דופן בן שעה, שבו סיפרו את סיפורם לאדם שחשוב לו כל פרט שעלה ויותר מכך, לא בגלל שהוא נחמד ונעים הליכות אלא בגלל הכלים שיש בידו לעשות עם המידע הזה דבר מה גשמי. אם נתמסר לתמצית שמתמקדת בוירוסים או בהפעלת מניפולציות כימיות על איברים ורקמות בלבד, נפסיד את כל זה. לא נדע מאין באנו ולאין אנו הולכים, כמו אדם התועה לו במדבר ונע במעגלים מעגלים שוב ושוב, וזהו ההפסד האמיתי.

גלי ר

New member
סקרנות לגבי הפוטנץ

אלישוע אהוב לא שאלתי בזמן הטיפול. אבל עכשיו, כשאני קוראת בפורום על סוגי הפוטנץ השונים והמגוון העצום, אני מאוד סקרנית. חשבתי אם לשאול זאת כשאלה אישית או כשאלה במסגרת הפורום והגעתי למסקנה שהפורום עבורי הוא חלק מהתהליך. אשמח אם תוכל לספר מהו הפטנץ אותו נתת לי. האם לדעתך אפשר לשתף את המידע במסגרת הזאת? שלך גלי

אהלן שלומי.

תסביר למעננו את המושג "טוטליות של הסימפטומים", לא כולנו מבינים. -"תא אחד בודד מכל מיליוני התאים שיש לנו פועל בצורה עצמאית ומתחיל לשכפל את עצמו, וכאשר המערכת החיסונית מצליחה לאתר את הכשל לרוב מאוחר מידי". - זה נשמע כמו מצבו של המין האנושי שאמור היה להיות חלק מהבריאה כולה. והאם לא זה מה שהמדע בזמננו מנסה להשיג, ואולי כבר הצליח. מה זה אולי? כבר הצליח! ואם זו הבשורה אז כדאי "לקפל את הבסטה" וללכת. -"בטיפול עלינו להעצים, לתת כוח עצמי למטופלים שלנו. העצמת החולה פרושה שהחולה מקבל את כוחות השליטה". - אני לא מעצים, לכל היותר מתמרן עם מה שיש. העוצמה קיימת או אינה קיימת בחולה. גם השליטה אינה בידי ולכן איני יכול להעניקה. כל שיש לי הוא הידע שאף הוא מוגבל במידה לא קטנה. -"הסביבה שלנו היא "אלופטית" לפי הגישה האלופטית אנו קורבנות". - מה זה אלופטיה ? הסביבה היא הומיאופתית תמיד. אין דבר כזה הומיאופתיה שמוגבלת לקליניקה. הומיאופתיה היא חובקת. הומיאופתיה היא רעיון, תפיסה שבין השאר גם יודעת לרפא. העולם הוא כפי שהוא כי זו התודעה של בני האדם. וזה מה שנגלה לנגד העיניים. הומיאופתיה היא ראיית הדומה לנו. ואם אנו רואים אנטיפתיות בחוצות זה רק בגלל שזה קיים ברבים מאיתנו. וזו כמו מגיפה שמדביקה האחד את השני. לא רק תהליך של הבראה הוא הומיאופתי אלא גם החולי. אתה יודע את זה מהפרובינג ( תהליך אימות התרופה ההומיאופתית שלמעשה גורם לחולי ). הדומה מרפא את הדומה והדומה מחליא את הדומה. הקמצן חושב שכולם קמצנים, וכך הגנב והנואף.. -"מול החשיבה ההומאופתית – של שיתוף ועבודה יחד". - אז כיצד זה שכמעט בכל ענפי הרפואה, ההומיאופתים נתפסים כחריגים ולעיתים תמוהים ואפילו בשורות הרפואה המשלימה ? איך זה שהוקם פורום במיוחד להומיאופתיה קלאסית. האם זה לא עם שלבדד ישכון?

../images/Emo31.gif מה זרקת עלי

שלומי מה זרקת עלי את כל הפחדים שלך. ("מוות...הרס, כיליון עצמי...) אני מציעה לך לפנות לטיפול. נראה לי שיש לך בעיה. נתקלתי בכמה"מטפלים" כמוך, לרוב הם נמצאים ברפואה הקונוונציונלית, אבל עובדה שלא רק שם. אגב בקשר לפרשנות שאתה נותן לכינוי שלי ("ויש קשר הדוק גם לשמך ולדברים אחרים שלא כאן המקום לפרטם") הכינוי הוא כינוי החיבה שלי מילדות ואני אוהבת את הכינוי הזה מאוד. גלי - לגלות תגליות, להיות גלוי, וגם להיות גלי כמו גל שמתגלגל בים. כשאתה מגיב וקושר את הכינוי שלי לסרטן אתה פשוט מלכלך. תלמד מאלישוע לראות את האדם ולא את המחלה או הסמפטום.

גלי קצת לא נוח לי עם מה שכתבת

אני לא חושב ששלומי ביקש לפגוע בך באיזו שהיא צורה. הוא כתב על מהות הסרטן ודרך חשיבתו וראייתו כהומיאופת, לא הייתי לוקח את זה למקומות אישיים. הפורום שלנו שואף לאוירה הרמונית שבה אפשר להתבטא מבלי חשש ובדרכי נועם. אפשר להסכים ואפשר שלא להסכים עם התגובות, אבל בעדינות שכן זו תמצית ההומיאופתיה. אני יודע שתגובתך אינה מייצגת אותך כאדם, אז בואי ונשחרר אותו, את מספר 1, את ראש החץ הזה, היינו שם כל חיינו ואולי אפשר להיות קצת יותר 0 מבלי לפחד שמה עצמיותנו תפגע. ברוכה הבאה. אלישוע.

גלי ר

New member
אלישוע אני מקבלת את דבריך

אלישוע אני מקבלת את דבריך "בואי ונשחרר אותו, את מספר 1, את ראש החץ הזה" ונרשמתי מחדש בלעדיו (יש על המסך שלי אופציה של "החלפת שם" אבל כניראה לא הבנתי איך בדיוק מפעילים אותה). תודה גלי

hello shlomy

hello, i am in this forum for awile but now currently in the us so I cant find here the way to write in hebrew wanted to tell you that it is a blessing that treaters like you and all join this forum it is a fun forum, lots of knowledge and a family like i sense you have lots of knowledge and above all a real dear will to help other people - it is a blessing to you and to all of us i had a bit trouble reading your messaage because it includs everyone in your impressions. if cancer is usualy telling you something it is not obvious that it is telling others the same i need people to listen to me. and not to tell me what i feel i hope you understand me right. it is like the prayer "shema israel" i am told to listen first i had bad experiences telling other people what i think right for them so now i tell you what is right for me hope i helped in something to sord this conflict that happened here it is okay you are a good man it is written in your written words be well and hugs to everyone from the GALUT Daniel

hey ahuv ma shlomcha

nihyeta angli sahten. bsorot tovot. veshmira atzmit. hag sameah veshuva elenu bimhera. elishua
.

ahalan ahalan

i can read the hebrew just cant write in hebrew i am fine despite the cats all around bsorot tovot happy and kosher passover will come back dont worry... hibuk and love to everyone daniel

רגע לפני שמכבים את האורות

והולכים לישון... ממש שניות אחדות לפני שאני מכבה את המחשב והולך להטעין את הבטריות בלילה, היה לי לעונג ולכבוד לקרוא את ההודעה והיא בהחלט מחזקת כמו שאר המסרים האישיים שקיבלתי במהלך היום. אנו נמצאים ממש שעות אחדות לפני ליל הסדר, שעות אחדות לפני יציאת מצרים, שעות אחדות לפני יציאה מגלות לגאולה. מאחל לך ולכל בני ישראל בארץ ובתפוצות, חג שמח, שנה טובה, יציאה אמיתית לגאולה, ואין גאולה ללא גלות, אין אור ללא חושך, ואין שלום ללא מלחמה. לילה טוב ושוב תודה על המילים. באהבה שלומי.

תוספת

הקשר האישי שלי לנושא, כפי שפרטתי בכרטיס האישי שלי: במהלך ההיריון התגלה אצלי סרטן שד, כך שהחודשים האחרונים אני מקדישה הרבה אנרגיה לנושא הבריאות ומקבלת הרבה עזרה מאנשים ומהיקום, וטאץ-ווד עוברת את כל הכימותרפיות בלי תופעות לווי. נעזרתי בהומיאופתיה, דיקור, רפואה סינית ושינוי תזונה.

סרטן השד

ראשית רפואה שלמה, אני יכול לומר לך ממקור ראשון ואישי כי ניתן לסייע ואפשר לעזור. חשוב לראות את התמונה הרחבה ועוד משפט חשוב בהומאופתיה: "כמה שפחות זה כמה יותר". לא תמיד נחוץ לעשות גם וגם וגם.. לפעמים רמדי נכונה בזמן הנכון יכולה לעשות את העבודה בצורה הטובה ביותר, ואין כל צורך בהתערבות אחרת (הכוונה במיוחד לערבוב של טיפולים). המעניין הוא שהסרטן התגלה אצל דווקא בזמן ההריון, ויש קשר הדוק גם לשמך ולדברים אחרים שלא כאן המקום לפרטם. אני מאחל לך רפואה שלמה, מהירה ושלמה. בכבוד רב, שלומי.

ה"דת" של ההומאופטיה

שלום שלומי אתה כותב: "רמדי נכונה בזמן הנכון יכולה לעשות את העבודה בצורה הטובה ביותר ואין כל צורך בהתערבות אחרת (הכוונה במיוחד לערבוב של טיפולים)" שלומי, האם אין זה המקום שבו הומאופטיה הופכת לדת? (כמו: אין אללה בלעדי אללה..) בדברך אתה מציין: "המעניין הוא שהסרטן התגלה אצלך דווקא בזמן ההריון" אתחיל בהסבר מדוע הסרטן התגלה דוקא בזמן ההריון. היתה לי מחלת פאג'ט לפני ההריון, אך רופאת העור שאליה פניתי לא איבחנה את הממצא הסרטני ונתנה לי משחה. וגם ההומאופט הקלסי שאצלו הייתי מטופלת - זאב בולגר, שדיווחתי לו על הסמפטום לא איבחן כי מדובר במחלת פאג'ט (פגם עור קל המופיע על הפטמה ונראה כעור מבריק בעל גון כתום) מיותר לציין כי איבחון מוקדם הוא קריטי וטיפול בשלבים ראשונים של המחלה משפר דרמטית את סיכויי ההחלמה. הסיבה שהסרטן התגלה במהלך ההריון נובעת מהערנות של הרופא הגניקולוג שלי שחשד שהממצא מצביע על מחלת פאג'ט כלומר על סרטן והמליץ לי לפנות מיד לרופא כירוג. ונחזור לנושא. אתה כותב: "אין כל צורך בהתערבות אחרת (הכוונה במיוחד לערבוב של טיפולים)" האם אתה כהומאופט היית ממליץ לי שלא לבצע טיפולים כימותרפיים? טיפולים כימותרפיים יכולים להיות בעלי תופעות לווי ארוכות טווח כולל פגיעה בלב בכליות ועוד ועוד. זהו ללא ספק ה"עירבוב" המשמעותי ביותר, יותר מכל טיפול אחר. קרוב לוודאי שלא היית לוקח על עצמך אחריות כל כך כבדה להמליץ למטופל שלך להלחם בסרטן רק על ידי הומאופטיה. וגם אם חס וחלילה אשתך או בתך היו חולות בסרטן-שד האם לא היית רוצה שהן "יערבבו טיפולים" ויקבלו גם כימוטרפיה וגם טיפול הומאופטי? ביחוד בסרטן במצב בו הממצאים מראים סיכויי החלמה מצויינים למי שמקבלים את הכימוטרפיה. בהנחה שאתה כמטפל לא היית לוקח על אחריותך וממליץ להמנע מטיפולים כימוטרפיים נשארת השאלה של הטיפולים מתחום ה"רפואה המשלימה", במקרא שלי כפי שסיפרתי מדובר על טיפולים בצמחי מרפא סיניים, דיקור סיני ושינוי תזונה. מרגע שהחלטתי שאני נכנסת לטיפול כימותרפי, למדתי היטב את הנושא. כפי שאתה ודאי יודע מרבית האנשים שעוברים טיפול כזה חווים תופעות לוואי קשות מאוד לאורך כל הטיפול הכימותרפי והרבה פעמים הטיפול עבורם הוא סיוט מתמשך. אספתי הרבה מאוד מידע. והעובדות מדברות בעד עצמן. המצב שלי היום הוא שאני עוברת את כל הטיפולים ללא תופעות לווי קשות, ומרגישה מצויין. כמובן שאי אפשר לדעת בדיוק מה גרם לכך. הטיפול ההומאופטי? הדיקור הסיני? התמיכה הנפלאה שאני מקבלת מחברים? האיש המקסים שלי שמצחיק אותי ומשמח אותי וגורם לי להנות מכך רגע מחיי? או אולי התינוק שלי המתוק? העובדות החד משמעיות הן הבדיקות הרפואיות. כפי שאתה יודע הטיפול הכימותרפי הורס את המערכת החיסונית וניתן למדוד זאת ולראות מה קורה לכדוריות הלבנות ולטסיות. הכדוריות הלבנות אצל אדם בריא צריכות להיות בערכים של בין 4-10. ואנשים שעוברים כימותרפיה הכדוריות "מתרסקות" ומגיעות גם ל 1-2 ואפילו ל- 0. התחלתי את הטיפולים הכימוטרפים עם רמה 10. מידי שבוע ניתן לראות את הירידה: 8, 7, 6, 5 ועד 4.9. עד אותו שלב מכיוון שהייתי בהריון המרפא הסיני לא הסכים לתת לי את התרופה של צמחי המרפה הסיניים. לאחר הלידה התחלתי לקחת את התרופה ומידית הכדוריות הלבנות עלו ל- 6.7 והטיפולים הכימוטרפיים המשיכו להוריד את הכדוריות ל- 5 ואז ל- 4.3. בשלב זה הגיע לארץ המדקר הסיני המומחה שאצלו רציתי לקבל את טיפול הדיקור ומיד לאחר הדיקור הכדוריות עלו ל 6.7. היום אני קרובה מאוד להשלים את הטיפול הכימותרפי. ומיד עם השלמתו מתחילה מבחינתי ההתמודדות האמיתית שלי - להישאר בריאה, לתמיד. ושוב אני אוספת מידע. וגם השאלה ששאלתי בפורום הזה הינה חלק מתהליך איסוף המידע הזה. ונחזור לנושא של ה"דת" של ההומאופטיה. ("אין אללה מלבד הומאופטיה ואני נביאו") ניתקלתי כבר בעבר בגישה הזו של מטפלים הומאופטיים. בתחילה חשבתי כי מכיוון שזו שיטת טיפול שהתאפינה מתחילתה בהעדר משאבים כספיים למחקר, מטפלים העדיפו שהטיפול יהיה אך ורק הומאופתי כדי שיוכלו ללמוד מכל מקרה טיפולי על השפעות הרמדי. כלומר שיש כאן ניצול של מטופלים כשפני נסיון. אבל במחשבה נוספת יתכן מאוד שזהו אפקט פסיכולוגי שאפיני לדתות נרדפות. והגישה נוצרה אולי על ידי ד"ר סמואל הנמן עצמו שכידוע סבל מביקורת עזה מבני דורו. אני מאמינה - במה שעובד! מנסיוני האישי אני יכולה להעיד כי הומאופטיה עובדת. יש מקרים רבים, שיש זמן לטיפול ממושך ומעמיק, שהומאופטיה היא אכן הטיפול המומלץ ביותר. אך במקרא שיש בו סכנת חיים ודחיפות, ויש טיפול הנותן תוצאות טובות, מי אתה שתהיה ה"נביא" שיטען לטוהר ה"דת" ויטיף שאסור "לערבב טיפולים".

וכל שנשאר לי לומר הוא..

שמכל הלב אני מאחל שהקב"ה ישלח לך ולכל עמו ישראל רפואה שלמה, רפואת הנפש ורפואת הגוף. באהבה שלומי.

paikea

New member
סתם תהיה שלומי...

במקום לענות לגלי אתה שולח לה רפואה שלמה, רפואה שלמה זה אחלה אבל גלי נורא כועסת עכשיו, אז למה לא להסביר לה ואפילו להתנצל? תראה, הומיאופתיה מאוד ברורה להומיאופתים, קצת פחות למטופלים. לא תמיד אפשר להכיל את כל הידע הזה. המגירות שלנו לא תמיד גדולות מספיק. מכל מיני סיבות. קראתי שהומיאופתיה אמורה לרפא בעדינות, גם המילים הן הומיאופתיה. אז אולי המינון שלך לא התאים לגלי, אתה כמטפל צריך לעזור לה לעבור את השלב עם פחות כעס, כאב ותחושת בגידה. ושוב זו רק דעתי ומקווה שתקבל אותה עם הבנה. כל טוב פאי

ל - paikea

בוקר טוב, ישנן סיטואציות שהשתיקה טובה ויפה להם. את מה שיש לי לומר אני מעדיף לא לומר כאן. תודה על הדברים. חג שמח שלומי.

paikea

New member
נו שוין

עכשיו אני כבר לגמרי מבולבלת, אבל לא נורא אולי כשאגדל אבין... אבל איך, איך, איך, תגיד לי ממיינים על מה מותר ואפשר לדבר כאן? אם מדברים פה על סרטן, ויש כאן חשיפה אישית מעל ומעבר ומילים טובות ומרפאות ותחושת בית חמימה שלא קיימת בפורומים אחרים אז מה זה הדום שתיקה הפתאומי הזה? כשלא מוכנים לדבר על דברים או מטייחים, זה מזכיר לי את הרופא שלי, זה שכותב בלטינית כדי שלא אבין. זה שמדבר עלי כאל מחלה או סימפטום ולא כאדם. יאללה, ביי וחג שמח גם לך.

מאד פשוט

אימא שלי הייתה אומרת לי לא לשאול שאלה שאני לא רוצה באמת לשמוע את התשובה עלייה. נשאלה שאלה על סרטן. נתנה תשובה שנכתבה בצורה כללית לחלוטין, ללא כל כוונה אישית ובטוח ללא כל כוונה לפגוע. אני לא המטפל של גלי, לא חבר שלה אלא הומאופת שמנסה להראות כיוון מסויים של חשיבה וזהו. אפשר לקבל ואפשר לא - לכל אחד יש את זכות הבחירה מה לעשות. תעשי סקר קטן, תפני למאה אנשים שונים ושאלי אותם מה הדבר הראשון שעולה להם בראש כאשר הם שומעים את המילה סרטן - את התשובה את יכולה לקרוא בתשובתי בפורום. גלי בחרה לקחת את התשובה למקום אישי והבחירה שלה הוא לכעוס ולהתעצבן, ואני כואב ומצר על כך, מאחר ומעטים האנשים אשר באמת באמת מבינים מה המשמעות של כעס ואיזו אנרגיה זו. לכן כאן אני בוחר לא להגיב מאחר ויש מקומות שצריך לעזוב. את מה שיש לי לומר לגלי באופן אישי אני לא העשה כאן. מקווה שעכשיו הדברים ברורים מעט יותר. באהבה שלומי.

למעלה